Роб Зомби отдаде почит на иконата на ужасите Сид Хейг: „Капитан Сполдинг, изчезнал, но не забравен“

„В този тъжен ден трябва да си спомните добрите времена“, пише режисьорът на „Къщата на 1000 трупа“.

Роб Зомби отдаде почит на своя приятел и чест сътрудник Сид Хейг, след като ветеранът актьор почина в събота.

Режисьорът излезе в социалните мрежи в понеделник, за да разкрие, че е научил за смъртта от Бил Моузли, който участва с Хейг в „Къща от 1000 трупа“, „Отхвърлените дяволи“ и „3 от ада“, всички написани и режисирани от Зомби.

„Беше шокиращо, но за съжаление не неочаквано. Отдавна знам колко болен беше Сид и с какво се бори. През изминалата година, когато видях снимки, на които той все още присъства на конгреси, си помислих, че може би го е победил, но миналата седмица, когато се върна в болницата, се страхувах от най-лошото “, уточни Зомби.

Гети

Лия Ремини взривява сциентологията, след като е научила, че отчужденият баща умира преди месец

Преглед на историята

Точните обстоятелства около смъртта остават неясни, но това включва „инцидент“ две седмици по-рано.В публикацията във Facebook Зомби си спомни как той и Хейг никога не са очаквали, че персонажът на Хейг, капитан Сполдинг, ще се превърне в икона на ужасите, още по-малко въздействието, което ще има върху Хейг.

В очакване на вашето разрешение да заредите Facebook Post.

„Докато правехме„ House Of 1000 Corpses “, никой от нас не знаеше, че той създава герой, който ще живее и ще нараства популярността си всяка година. Сид много пъти ми казваше колко е благодарен за капитана и как този герой промени живота му. Той напълно се беше отказал от актьорството и сега изведнъж бе намерил изцяло нова публика на 60-годишна възраст, сподели Зомби и добави: „Знам, че той беше развълнуван и издухан от този факт“.И двамата приятели искаха да се уверят, че любимият, но ужасяващ клоун се появи в най-новия филм на Зомби „3 от ада“, който ще бъде последната поява на Хейг във филма.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

FX

10 WTF 'AHS: 1984' Premiere Scares: Дузина убийства започват 'Slasher Film Pastiche

Преглед на историята

- Знаех, че за Сид беше много важно капитан Сполдинг да направи още един кръг и го направи. Времето на Сид във филма е кратко. Този ден той беше в груба форма, но даде всичко от себе си и направи сцената си много запомняща се “, написа Зомби.

Той си спомни и първия път, когато се срещна с Хейг, добавяйки снимка от момента в Instagram. „Беше в сградата на костюмите на Едит в Универсал. Сид излезе от съблекалнята с клоунски костюм, който беше с няколко размера твърде малък. Поздравихме се, след което и двамата започнахме да се смеем колко нелепо изглежда в недобре прилепналия си костюм. Бихме му намерили много по-добър костюм.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Друга публикация в IG от Zombie съдържа снимка на Haig в пълен грим на Captain Spaulding, заедно с надписа: „Ура за Captain Spaulding. Изчезна, но не и забравен.

Шери Мун Зомби, съпругата на Роб и съ-звездата на Хейг, сподели снимка на Хейг в ролята на капитан Сполдинг също в своя Instagram. - Сид Хейг, капитан Сполдинг, вие ще останете завинаги част от нашето семейство Firefly. #RIPSIDHAIG “, пише актрисата, като се позовава на фамилното име на героите Firefly от трилогията на ужасите на Zombie.

Колекция Everett / Lionsgate

Бил Моузли на „Дългото пътуване“, за да направи последващия „3 от ада“ на Роб Зомби „Дяволските отхвърляния“ (ексклузивно)

Преглед на историята

Съпругата на Хейг Сюзън Л. Оберг обяви смъртта в изявление в профила му в Instagram. - Моята светлина, моето сърце, моята истинска любов, моят крал, другата половина на душата ми, Сидни, премина от това царство в следващото. Той се е върнал във Вселената, блестяща звезда в нейните небеса. Той беше моят ангел, съпругът ми, най-добрият ми приятел и винаги ще бъде “, споделя тя.

Хейг стартира в ужас с 'Spider Baby или най-безумната история, разказвана някога' от 1967 г. Той намери основен успех в „Джаки Браун“ и „Убий Бил: Том“ на Куентин Тарантино. 2. ' преди да станете опора на Роб Зомби.

Зомби завърши своята почит във Facebook, като написа: „Капитанът го няма ... но той никога няма да бъде забравен. Почивай в мира Сид.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на.

Интересни Статии