Реакцията на Роб Гронковски на Том Брейди, наричащ пениса му „Удивително“, опит с маскиран певец


Трябва да се видят знаменитост Instagram публикации на седмицата Виж снимките Гети

Брейди направи комплимент на физиката на Гронковски - хехм - в интервю с Хауърд Стърн по-рано този месец - плюс, Гронк разкрива „най-веселото нещо, което е правил някога“.

Роб Гронковски е чул Том Брейди коментира мъжествеността му и той го нарече „най-големият комплимент в кариерата ми, заедно с играта с Том“, по време на появата му с Анди Коен на „Гледайте какво се случва на живо“.„Виждам някои заглавия, които той нарече моето хотдог невероятно хубаво, така че някак ме изненада“, призна Гронковски, макар че след като разбра, че Брейди прави тези коментари в шоуто на Хауърд Стърн, това му донесе много повече смисъл. „Ако участвате в това шоу, всичко е игра по всяко време.“

ДНЕС / Гети

Съпругата на Ник Кордеро казва, че „Беше живот или крак и трябваше да изберем живота“ след ампутация

Преглед на историята

Весело, когато на въпрос на Коен дали членът на Брейди е толкова добър като неговия, Гронковски не се поколеба да изключи тази идея веднага. - Не, не толкова хубава като моята. Искам да кажа, че човекът не го е събрал толкова, колкото аз - каза той, признавайки, че трябва да открадне „промъкнат поглед“.

Брейди и Гронковски прекараха години заедно в отбора на New England Patriots. Това означаваше много време, прекарано във футболните съблекални, а в случая на Гронковски - много голота, както той с готовност призна.„Гронк щеше да се разголи и буквално да хвърли кърпата си през рамо“, каза Брейди на Стърн. - Не му пукаше. Очевидно това би се случило дори с репортери в стаята.

След като се опита да отклони линията на разпит на Стърн, като каза, че „пенисът на всеки човек изглежда абсолютно по същия начин“, Брейди най-накрая отстъпи, когато Стърн попита дали Гронковски е точно като всеки друг, или може би има особено голям член.Лисица

Twitter не може да се справи с най-новите разкрити маскирани певици - Плюс това, кой никога не е пял преди това шоу?

Преглед на историята

'Да, разбира се', призна накрая Брейди на Стърн. 'Удивително е.'

Вероятно най-забавният коментар за Брейди дойде по-късно в интервюто, когато Коен попита дали Брейди има някакви примадонски тенденции. Гронковски веднага му се подиграваше, че след упражняване по лицето му пръскаше розова вода или нещо подобно, за да овлажни кожата му.

'Със сигурност беше примадона', каза той, преди да добави през смях, 'И тогава аз също започнах да го правя.'

Instagram

Джош Бролин признава, че е бил „безотговорен“ на гости при татко и Барбра Стрейзънд по време на заключване

Преглед на историята

По-късно Гронковски беше попитан от зрител за опита си в „Певицата с маски“. Той беше поляризираща фигура от самото начало, изпълняваше се под прикритието на Белия тигър ... и се представяше доста зле, бихме могли да добавим.

Но за Гронковски всичко беше свързано с забавление. И докато той направи всичко възможно, за да запази самоличността си в тайна, феновете на НФЛ веднага разбраха самоличността му. Първо, той е 6'5 ', а Белият тигър беше огромен. И тогава, имаше негови танцови движения.

Ким Кардашиян тегло 2016

Те бяха ... не страхотни, но бяха подписните движения на Гронк, наблюдавани отстрани, в съблекалните и почти навсякъде, където е. Също така не беше страхотна неговата певческа способност, но той имаше заразителна радост от него, която го караше да напредва далеч отвъд това, което феновете искаха да видят онлайн.

Facebook / Alyson McClaran

Гледайте как сестрите застават срещу протестиращите срещу блокирането в Колорадо

Преглед на историята

Независимо от това, Гронковски каза, че избухва на всяка крачка, казвайки на Коен, че 'любимата му част всъщност изпълнява'. Той също така обича, че е научил нещо от опита.

'Трябва да науча нови танцови движения, трябва да се науча как да пея малко и след това да го събера', каза той. 'И тогава ще го направиш пред тълпата, като просто си свободен, защото си под маска ... Беше тръпка, човече.'

По-късно в същия сегмент той беше попитан за „най-веселото нещо, което някога си правил“, но ние просто ще кажем, че Коен бързо каза, че му харесва признанието на Гронковски.

- Знаех, че ще ви хареса - каза Гронковски с усмивка.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети / Instagram