Рики Жерве се подиграва на знаменитости, изнасящи лекции за нормални хора сред коронавирус

Гети / Instagram

„Милионерите в именията си с фитнеса си и отивайки да плуват не могат да преподават на хората“.

Рики Жерве казва, че знаменитостите мултимилионери трябва да млъкнат, когато става въпрос за изнасяне на лекции пред публиката сред коронавирус заключване.

„Като начало няма да ме чуете да се оплаквам - не когато има медицински сестри от [Националната здравна служба на Обединеното кралство], които правят 14-часови смени - и работници от фронтовата линия, които продължават и рискуват здравето си“, обясни комикът по време на BBC Radio 5 . 'Добре съм. Не се тревожете за мен ... Ходя на разходки по Хемпстед Хийт и имаме градина.Instagram

Изпълненото от Celeb въображение на Гал Гадот възпламенява възмущение

Преглед на историята

„Има хора в многоетажни блокове с три деца - не мога да се оплача“, продължи той. „Ето защо милионерите в именията си с фитнеса си и ходенето на плуване не могат да преподават на хората“.

„Хората са болни от това, че им се четат лекции, мултимилионери им казват да изчистят бурканчето си с кафе и да го сложат в правилния кош - те знаят, че тези знаменитости взимат частни самолети на частните си острови“.'Болно им е', настоява Жерве, докато е в радио BBC 5, според Слънцето .

Гети

Най-бруталните златни глобуси на Рики Жервес свалят

Преглед на историята

Сардоничният комик продължи да коментира широко подсмената корица „Представете си“, подбудена от Гал Гадот и с участието на много от приятелите й.

„Това видео от„ Представете си “- каза Жерве, - не е чак толкова лошо, вероятно са много мили хора.“„Това беше ужасно предаване“, продължи той да обяснява, „но те може би са го правили по основателни причини, за да помогнат на тези„ нормални никой “.

„Но те вървят“, предстои филмът ми и не съм в телевизионния ефир - трябва да бъда в очите на обществеността, „не всички, а някои от тях“.

След това Жерве се застъпи за пословичното убийство: „Можете да видите в очите им -„ Бих могъл да плача от красотата на моята личност, просто съм толкова красив за това “и всички виждат това - ние го разбираме“.

Можете да гледате втория сезон на шоуто на Gervais 'Afterlife' в Netflix, който току-що отпадна днес.

Instagram

Джейми Дорнан защитава видеото на Ima Gal Gadot: „Накован е за„ Извършване на „добро нещо“

Преглед на историята

Интересни Статии