Луан Д'Агостино от RHONY казва, че Том 'определено' не й е изневерявал

Вижте още сватби на знаменитости Виж снимките

Звездата от „Истински домакини от Ню Йорк“ Луан де Лесепс настоява, че скорошният й бивш съпруг Том Д’Агостино не й е изневерявал до развода им - и тя не му е изневерявала с бившия си.

Риалити звездата 'Браво' обяви, че двамата с Том се развеждат само след седем месеца, но тя каза за това Страница шеста в петък, че миналите му проблеми с вярност не са били фактор.

'Не мисля, че Том ми изневери, определено не', каза тя. „Бог знае, че е имал проблеми в миналото, но не вярвам, че това продължи [докато бяхме женени].“

Gett

Звездите на 'RHONY' Луан и Том Д'Агостино се развеждат

Преглед на историята

Тя продължи: „Беше невъзможно, имахме проблеми и се опитвахме наистина да поправим нещата и накрая стигнахме до заключението, че просто няма да се получи. Това беше трудно решение и и двамата сме много тъжни за това. Но истината е, че просто не се разбирахме.

В четвъртък Луан потвърди слуховете, които се вихрят от няколко седмици, като обяви в Twitter: „С голяма тъга се съгласихме да се разведем. Ние много се грижим един за друг, надявам се да уважавате поверителността ни през това тъжно време! 'рецепти за приготвяне на здравословна храна за вечеря

Източници казаха на Page Six, че през последната седмица тя е поканила бившия си френски Жак Азулай в дома си в Саг Харбър, което е накарало Том Д'Агостино да подаде молба за развод.

Тя излизаше с Азулай в продължение на четири години и той беше включен в „Истински домакини“, но настоява, че сега те са просто приятели.

Звездата от 'Истински домакини' Луан Д'Агостино отрича брака в 'WWHL': 'Това са клюки' (видео)

Преглед на историята

„Жак има приятелка и той отседна в хотел, ние сме приятели, той не отсяда в къщата ми. Няма истина в историята на Жак и мен. Бог знае, че наскоро преживях достатъчно, не разбирам защо този лъжлив слух ми идва.Луан отрече двамата да се насочват към развод само миналия месец, по време на участие в „Гледайте какво се случва на живо“. Изправен пред Анди Коен за статия от Page Six, в която се твърди, че бракът им е „висял на конец“, след като тя е плеснала D'Agostino в ресторант, Luann настоя, „Това са клюки. Хайде, това са клюки.

„RHONY“ Star Carole Radziwell релаксира край басейна с BF в Пуерто Рико Виж снимките Хотел Сан Хуан

Интересни Статии