Резюме на 'RHONY': Обвинения в наркотици, пияни разтапяния и позорно поведение, поема ваканцията в Маями

Най-голямото издухване на 'домакини' Виж снимките Браво

„ЗАКЛЮЧЕТЕ F - K НАГОРЕ!“ Соня се хвърля през масата към Луан. „СЛЕЗЕТЕ ВИСОКИЯ КОН!“

Соня Морган бях в рядко форма в сряда „Истински домакини от Ню Йорк.“ Като, когато казваме, че никога не сме я виждали такава, имаме предвид, че сме я виждали никога видях я такава. А за Соня това говори много.

Така дамите отпътуваха до Маями за почивка и останаха в грандиозно имение с любезното съдействие Рамона Сингър и Доринда Медли . След винаги неизбежната борба за това кой ще получи най-добрата стая (Рамона и Соня в крайна сметка споделят господаря), всички трябваше да пият - някои повече от други.

Гети

Доринда Медли реагира на 'РОНИ' Френеми Луан де Лесепс, който е отведен в ареста

Преглед на историята

Соня беше малко - да кажем - маниакален всички епизоди? Все още трезвен Луан де Лесепс беше първата, която го изтъкна, отбелязвайки, че когато Соня се появи необявена на репетицията си в кабарето няколко дни преди това, тя говореше на миля в минута и не можеше да задържи мислите си. Лу спомена на останалите момичета, че чувства, че Соня може да пие хапчета, но това някак се отстранява, особено когато Соня отрича да прави нещо друго, освен да пие алкохол и да бъде себе си.

Обратно в Маями. Така че Соня започна да мачка мохито и да крещи за това как всички крадат нейните мъже (не е невярно). Тя беше особено разярена от Luann за женитба (и след това се разведе седем месеца по-късно) Том Д'Агостино , с които Соня е спала първа. Тя също беше разстроена с Рамона, с която се разбра Хари Дубин няколко епизода назад, мъж, за когото Соня беше сгодена за четири секунди ... и който също е бивша звезда Aviva Drescher's бивш съпруг.В един момент Соня дори започна да си сваля панталона и каза Тинсли Мортимър тя искаше да пикае в единствената вана в къщата. За щастие, нейното внимание не позволява това желание да се сбъдне.

хирургия на носа на winona ryder
Гети

Джил Зарин твърди, че ролята на „RHONY“ не е искала да присъства или да снима на партито си за рождения ден

Преглед на историята

До този момент Доринда също пиеше доста, чакайки идеалния момент да се отприщи на Луан. Соня каза на Доринда, че когато катастрофира на репетицията на Луан, тя забеляза, че Лу удря няколко удара в Доринда по време на изпълнението. Дорин беше побесняла и когато се обърна към Лу за това, Лу каза, че има право да прави и да казва каквото иска нея кабаре шоу.

Така че сега имаме извън релсите и ядосана Доринда, която се храни с изчукана и разстроена Соня, и двете ядосани на Луан. И така дамите седнаха да хапнат първото си ястие в Маями.След като каза, че Том е „приятел на Луан с предимства“, Соня зададе въпроса, който може би държи в себе си, откакто Луан се омъжи за него: „Той беше моят любовник! Защо отиде там?!' Доринда - която всъщност изигра роля при запознаването на Том с Лу - се съгласи, казвайки, че Луан е трябвало да уважава миналото на Соня с мъжа.

„Спиш с всичко!“ Доринда хвърли към Лу. „Никога не бих искал да спиш с някой, с когото някога съм излизал!“ Луан призова Доринда да не се замесва, което само подклаждаше огъня на Дорин.

- Не ми казвай да не се замесвам! Ще се включа с каквото пожелая! ' - извика тя с размахване на ръце. Тя каза на Луан да се извини на Соня, а Луан й каза да не й казва какво да прави.

Браво

Обобщение на 'RHONY': Доринда Медли най-накрая експлодира върху 'Rude' Ramona Singer

Преглед на историята

Доринда започна да става червена от всички викове. Естествено, коментарът, който Лу й направи, че прави „каквото и да е по дяволите“, която искаше в шоуто си, се появи в разговор. Докато Доринда заплашваше съдебни действия, Соня крещеше на Луан, казвайки, че я е помолила да освободи Доринда в сценария на шоуто.

„Луан, аз бях най-добрият ти адвокат“, успя да изрече Соня и когато Луан се подигра на тази мисъл, Соня загуби топчетата си. 'Наистина ли? Наистина ли?! Искаш ли да започнеш така ?! Може би точно сега искате да го свалите. Дойдох на вашата репетиция. Ти си кралска дива!

„Не съм примадона“, поддържа Луан. 'Не ми говори така.'

„ЗАКЛЮЧЕТЕ F - K НАГОРЕ!“ - изкрещя Соня през масата. „СЛЕЗЕТЕ ВИСОКИЯ КОН! НЕ МИ КАЖЕТЕ ДА НЕ РАЗГОВАРЯМ ДА ВИ ХАРЕСВА ТОВА, ЗАЩОТО ЗНАЕТЕ КАКВО, ЩЕ РАЗГОВОРЯ НА ВАС, КОЙТО ХАРЕСВА! Към този момент Луан се беше отказал. Тя стана от масата и отиде в стаята си. Тя беше побесняла, особено защото вече се бореше да запази трезвостта си, като се върна във Флорида след ареста си през 2017 г.

Браво

„RHONY“ в ролите на Luann de Lesseps: „Тя се отнася с нас като с фенове“

Преглед на историята

Междувременно, Бетени Франкел се готвеше горе, защото беше стигнала до късно. Въпреки че не се съгласяваше непременно с доставката на Соня (тя чу всяка дума - както и останалата част от Южна Флорида), тя се съгласи с посланието на Соня. С изключение на Барбара Кавовит - който Бетени нарече Лу лидерът на култа на кабаре - всички останали също.

Затова Бетени отиде да говори с Луан. Влизайки в стаята й с чаша вино и мисия, Б каза: „Тук съм, за да поговорим. Не съм тук, за да слушам. И с това тя го поднесе направо. Тя каза на Луан, че Соня има смисъл в това, което казва, и че Лу е станал непоносим за кабарето си мания, но както обикновено, това не се чува.

След като Бетени каза лека нощ на Луан, тя се върна да се присъедини към дамите на масата. Тя завърши, като извади най-емблематичната си реплика от сезон 3 - „ОТИДИ ДА СПЕШ !!! - когато видя пропиляна Соня да започва да кима. Тогава някак, по някакъв начин, В крайна сметка Соня падна напред и удари лицето си по масата.

Всичко, което знаем, е, че тази сцена ще бъде продължена през следващата седмица и ще бъдат ангажирани парамедици.

„Истинските домакини от Ню Йорк“ се излъчва във вторник от 21:00. на Браво.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram