Резюме на RHONJ: Тереза ​​Джудис казва, че Джо е измамен по време на брак и е открил „отделен мобилен телефон“

Най-големите издухвания на домакини от 2019 г. Виж снимките Instagram / Браво

„Гия беше на 3. И аз бях като:„ Какво да правя? “ Тогава трябваше да си тръгна.

Тереза ​​Джудице каза за първи път в четвъртък „Истинските домакини от Ню Джърси“ тя вярва Джо Джудице й е изневерявал по време на брака им - и твърди, че е намерила доказателство.

Докато актьорите и съпрузите им бяха на брега на Джърси за диво бягство през уикенда, Тереза ​​започна да се отваря за трудното си положение. По това време Джо все още беше в ареста на ICE след 41-месечната си присъда и все още не бяха сигурни за бъдещето на брака си.

от къде мога да си купя акцентни столове

По време на разговор за предварителни бракове, Тереза ​​излезе за телефонно обаждане от камерите на Браво, заснети по-рано този сезон, по време на което Джо ядосано й каза, че я е накарал да подпише предварителна уговорка една седмица преди сватбата им, защото 'не иска да се жени'.

ЛИСИЦА / Гети

Мелиса Горга разказва на Уенди Уилямс за живота на Тереза ​​Джудиче, разкрива, че замразява яйцата си

Преглед на историята

'Имам много недоволство', каза тя на групата, която внимателно слушаше. „Чувствах, че не заслужавам това, защото бях като перфектната, перфектно е - кралска съпруга! ' Към този момент изглеждаше, че тя се бори със сълзите.След Долорес Катания бившият съпруг, превърнат в най-добър приятел, Франк, нарече Джо „задник“ за тези предварителни и брачни коментари, той попита Тре дали тя смята, че Джо е толкова добър съпруг за нея, колкото тя за него.

- Не, защото там имаше слухове - каза тя, подканвайки Маргарет Джоузефс съпруг, Джо Бениньо, да попита: „Мислиш ли, че някога е заблуждавал зад гърба ти?“

- Слушай - отговори Тереза, - той имаше отделен мобилен телефон с едно момиче. Всички бяха смаяни. - Знаеш ли го на практика? Дженифър Айдин попита.'Намерих го!' - извика Тереза. - Това беше сестрата на бившата му приятелка. Той каза, че тя преживява развода си. Той й помагаше, опитвайки се да продаде къщата й. Като, напуснах работата си. Гиа беше на 3. И аз бях като: „Какво да правя?“ Тогава трябваше да напусна, нали? Не го направих, защото той ми го отказа. Повярвах му.

Дженифър каза, че чувства Тре търси се да му повярва, подтиквайки Джо Горга да попита директно сестра си, Днес, вярваш ли, че ти е изневерил?

- Да, сега Правя го!' тя стреля в отговор. Чу се звук на задъхване.

„Слушай, не мисля, че е новина за ничии уши, че Джо изневерява на Тереза“, Мелиса Горга каза в по-късна изповедалня, преди Браво да покаже два инкриминиращи клипа от годините: Първият беше времето, когато Джо споменава Тереза ​​за своя „кучка съпруга“ и „c-t“, докато прави тайнствен телефонен разговор в Напа Valley през 2013 г., вторият беше през 2015 г., когато стипца „RHONJ“ Жаклин лаурита каза на Тре по време на събиране, записвайки: „Скъпа, навлезеш на съпруга си, когато той имаше някой на бюрото в кабинета си! Ти ми каза това! Джо отрече изневярата и в двата случая.

как да запазите грима си по-дълго

'Но новината тук е, че Тереза ​​най-накрая го признава', добави Мелиса.

„Просто казвам, понякога си сляп“, каза Тереза ​​на групата, докато брат й я прекъсна: „Слушай, всички казвам - гледаш телефони и трябва да се тревожиш за това - това не е брак.'

Бедната Тереза ​​добави в по-късна изповед: „Отне много време и все още ми е наистина трудно да призная, но дължа на себе си, за да си отворя очите.“

Браво / TMZ / Instagram

Тереза ​​Джудисе реагира на ваканционните снимки на момичетата на Джо

Преглед на историята

По време на вечерята Джо започна да говори за това как се срещна с Мелиса на брега на Джърси, което предизвика пътуване в цялата група по паметта. Тереза ​​и Долорес очевидно са нападали клуб на име Temptation - „Temps“ - където Долорес казва, че Тереза ​​„е набила две момичета и един тип“.

'Това беше моето гадже', защити се Тре. 'Той държеше някое момиче за ръката!'

„При приятеля й“, намеси се Джо, „ако някога погледнат други момичета, тя ги малтретира!“ Долорес се съгласи, наричайки Тереза ​​„животно“.

„Ето защо съм шокиран от нея [сега], защото тя беше като:„ Имам нужда от доказателство [за Джо ми изневерява]. О, виждам негови снимки, но тя никога не ми е казвала! “, Шегува се Джо. Мелиса се присъедини и добави: „Не ми каза, че е имал полов акт, така че не вярвам!“ Тереза ​​се разсмя в момента, но това я притесни.

'Знам, че брат ми се шегува, че Джо ми изневерява, но наистина не е смешно', призна тя по-късно. „Искам да кажа, това е моят живот и наистина не мисля, че е нещо за смях.“

На следващата сутрин Мелиса направи коментар за това как „може би Тереза ​​може да намери момче“ в бара, към който се насочваха този ден, подтиквайки Тре да каже, че се чувства зле от всичко, което е разкрила за Джо. - Като, дъщерите ми обожавам баща им - каза тя, но както обясни Долорес, - това е доказателство за това Вие, така че знаете, защото с всичко, което знаете, и всичко, което сте преживели, никога не сте имали лоши уста на баща им. Всички f - крал ден, адвокати, адвокати, пари, пари. Никога не си казал нито веднъж за него.

- Не, и предполагам, че имам и негодувание заради това - каза Тереза. „Все едно трябва да съм толкова по-напред в живота. Целият ми бизнес. Натрупах много! И тогава всичко се срина заради законните неща. Ще бъда честен с теб, през цялото време наблягам на парите.

Браво / Instagram

Резюме на RHONJ: Джо Горга се впуска в Джо Джудисе, накрая разказва на Тереза ​​какво наистина мисли

Преглед на историята

Маргарет сподели с Тереза, че разбира какво е да бъдеш влачен през правната система и непрекъснато да се притесняваш за пари, защото тя сама е изправена пред съдебен иск. След това Дженифър упрекна Маргарет, че сравнява ябълките с портокалите, защото поне Маргарет имаше партньор, на когото да се опре.

„Не знаех, че Джен работи“, изстреля Мардж, подтиквайки ядосана Дженифър да каже на камерата: „Извинете? Отглеждането на пет деца не е работа? Работата ми е 10 пъти по-трудна от тази, която прави тя, така че провери това, кучко!

И че ще бъде темата на драмата от следващата седмица - заедно с разгорещен разговор между Мелиса и Даниел Прах .

„Истинските домакини от Ню Джърси“ се излъчва в сряда в 20:00. на Браво.

къде мога да продам дрехите си за пари

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на