„RHOC“ Tamra съдия разкрива защо няма копче, слухове за пластична хирургия!

Признания за козметична хирургия „Истински домакини“ Стартиране на галерия Гети

Съдия Тамра се отваря за пъпа й ... или липсата му ... и пластична хирургия.

След като се появи в Браво „Гледайте какво се случва на живо“ на „Истински домакини от Ориндж Каунти“ звезда взе Instagram в понеделник, за да разшири допълнително липсващия й пъп.

Съдия сподели a мръсна снимка на стомаха й след операция и обяснява в надписа защо MIA.„Обърнах се към тази вечер на @bravowwhl. Знам, че това е грубо, но продължавам да получавам същия въпрос„ какво се е случило с корема ти “, публикува тя със снимка на корема си. „За последно ... Преди 3 години бях сам вкъщи и изпитвах мъчителна болка. Обадих се веднага на @drdubrow и той ми каза да се обадя на 911. '

- Тери остана на телефона с мен, докато фелдшерите ме откараха в болницата. Той също така комуникира с дежурния хирург. Стомашната ми стена се беше спукала поради стомашна херния - продължи тя. „5 часа операция е това, което ми остана. Да, имам уплаха [sic] и прецакан коремен бутон, но червата ми бяха спасени. Благодаря ви @drdubrow, че сте онзи доктор, който се грижеше и отдели време. Ако имате нужда от нов случай за #botched, взехте моите цифри. 'Вижте още знаменитости на плажа Стартиране на галерия Instagram

48-годишният също взе Twitter след шоуто, за да затвори хейтърите за по-стройното й тяло и по-стегнато лице.

След като един фен каза, че изглежда „неразпознаваема“ в „WWHL“, риалити звездата не можа да не плесне.@EmilyFontanella смешно, защото Айв беше свършил работа с нула. Нарича се само нужда от 13% телесни мазнини .... Опитайте!

@TamraBarney

Съдия документира своето фитнес пътуване в социалните медии и дори се състезава в 'Мускулна мания' състезание през май.

Изглежда, че разтърсва различен грим и по-тъмен грим от обикновено. Може ли това да е виновно?

Какво мислите за коментарите на риалити звездата? Озвучете се отдолу и разгледайте галерията по-горе, за да видите още признания за козметична хирургия „Домакини“!

Интересни Статии