Обобщение на „RHOC“: Джина Киршенхайтер неохотно разкрива истинската причина зад развода си от Мат

Най-големите 'домакини' Blowouts Виж снимките Браво / Instagram

- Не мога да говоря за това! Искам да си тръгна. F - k! ' тя мърмори на себе си, докато излиза от стаята, само за да се върне мигове по-късно. „О, е - к. Добре. Просто ще го направя.

Вторник „Истински домакини от Ориндж Каунти“ беше трудно за Джина череша развесели , докато тя се мъчеше да разкрие истинската причина за развода си със съпруга си Мат Киршенхайтер.

Джина отиде при Емили Симпсън къща за чат На Емили брачни проблеми (тя беше тъжна, че съпругът й Шейн Симпсън не беше развълнуван от това, че иска да изпълни секси танц за него по време на 10-годишното пътуване до Лас Вегас), което накара Джина да влезе в чувствата си. 'Проблемите ти изглеждат толкова глупави в момента', каза тя на своя приятел.

Няколко сцени преди това Джина беше забелязана да се задушава с родителите си, а по-късно каза пред камерата, че те не знаят всичко, което може да се знае за развода й с Мат.

ewan mcgregor и hayden christensen
Гети / Instagram

Съдията на Tamra на RHOC „отвратен“ от битката за ареста на „Public Circus“ на Son Ryan, докато полицията се намесва

Преглед на историята

„Имам наистина лоша година, Емили“, изправи се Джина, преди Емили да каже, че забелязва, че „нещо не е наред“ с Джина в Tamra Judge's парти последен епизод . (Важно е да се отбележи, че Джина все още се е справяла с последиците от нея Арест на DUI .)

'За това е трудно да се говори', каза тя, като направи всичко възможно, за да избегне плача, но сълзите бяха неизбежни. Емили сякаш знаеше къде върви разговорът и напомни на Джина, че винаги ще бъде до нея, но беше очевидно, че тя наистина искаше да свали нещо от гърдите си.

'Е, като, знаеш ли, че винаги съм намеквал за неща през последната година?' - каза тя с треперещ глас. „И вие казвате„ Никога всъщност не го казвате “. Защото, ако не го кажа, сякаш никога не се е случвало, разбираш ли? Беше преди да те срещна ...

Прекъсвайки се с голяма въздишка, Джина изрече: - Не мога да говоря за това! Тя се изправи и излезе от стаята, но камерите внимателно наблюдаваха. - Това е гадно. Съжалявам. Трябва ми само минута. Не мога да говоря за това! Искам да си тръгна. F - k! ' - промърмори си тя, докато събираше мислите си. „О, е - к. Добре - накрая тя избухна, връщайки се обратно до мястото, където седеше Емили. 'Просто ще го направя.'

Instagram

„RHOC“ звездата Кели Дод вече се премести от гаджето си „LOSER“ - Вижте с кого се среща сега!

Преглед на историята

- Знаеш ли какво, Емили? Просто е много лошо - каза Джина. - Проблемите ти изглеждат толкова глупави в момента. Това се опитвам да ти кажа. Хм, с Мат се бяхме преместили тук. Мисля, че беше на четири месеца и той имаше връзка. И знам, че знаехте, но сякаш всъщност не говорим за това, защото просто честно се чувствам така, както когато се запознахме с вас, се чувствах по отношение на връзката си.

„Опитахме се да го направим възможно най-добре. Ние сме на терапия. То ни отвори очите за други проблеми във връзката. И така, когато подадох молба за развод и след това се срещнах с всички напред, като заради детето ми, просто почувствах, че не е необходимо да споделям това - продължи тя. 'И не исках да взема това от децата си.'

Джина сълзливо каза на камерата: „Мислех, че постъпвам правилно, за да защитя децата си и това е всичко, което наистина има значение за мен. Не искам децата ми да мислят, че баща им е лош човек, защото не е така. Не искам да бъда причината някой да го гледа зле. Той не е лош човек. Просто е трудно.

Най-лошата част от всичко обаче е, че Джина каза, че Мат „все още се вижда с тази жена и е бил през последните шест месеца“. Тя разбра в деня преди партито на Тамра - като намери картичка за Свети Валентин, която жената му беше написала. „Те мислят, че са влюбени“, изрева тя.

„Намирането на картата ми се стори като деня, в който първо разбрах за аферата и веднага ме върна в този момент“, изхлипа Джина. „Така че наистина се уплаших, защото просто не исках да се върна на онова лошо място, в което бях, когато всичко се случи за първи път, защото не мога да се върна там.“

Джина беше развалина, но каза, че изпитва „чувство на облекчение, като тази тежест от раменете ми, защото просто я нося толкова дълго и не мога да говоря с никого за това. Чувства се добре поне да го кажеш и накрая да се опиташ да се излекуваш от него.

Емили беше възможно най-утешителна и подкрепяща, а по-късно каза пред камерата, че „през цялото време знае, че той има връзка“.

- Но Джина ми е приятелка, една от най-скъпите ми приятелки. Обичам я. И така, никога не съм го повдигала - каза тя със сълзи на очи.

Браво / Instagram

Съдията на Тамра реагира, след като текстовите съобщения на бившите публикации на син Райън твърдят, че той я е „заплашил“

Преглед на историята

По-късно в епизода, на път за вечеря за момичета, Джина довери на Тамра това, което беше казала на Емили. Подобно на Емили, Тамра знаеше.

„Бях чувала някои слухове из града, че той й е изневерил и е скъсал брака“, каза Тамра по време на изповед. 'Не съм й казал, че знам, защото мога да кажа, че тя не иска да говори за това.'

Джеймс Корден най-великият шоумен

Джина отново беше в центъра на вниманието на вечерята, само че нямаше нищо общо с отчудения й съпруг.

След новодошъл Браунвин Уиндхам-Бърк и Вики Гунвалсън наклонени глави след взрива на последния с Кели Дод (Браунвин застана на страната на Кели), Браунвин се съгласи да позволи Шанън Беадор (новият й най-добър) канят Вики на вечерята им.

Ако си спомняте, причината Вики и Кели да враждуват е, че Вики обвини Кели, че е била наркоманка на кокаин за последно събиране. Обвинението предизвика големи проблеми за дъщерята на Кели Джоли, която каза на майка си последен епизод че е била тормозена заради това в социалните медии. След това Кели изпрати на Вики видеоклип на анимирано прасе, което я нарича грозна. Въпреки че Вики опитах за да се извини на Кели в дома на Тамра, извинението попадна на глухи уши.

Браво

Резюме на „RHOC“: Тамра призовава Вики „най-несигурната личност“ преди шокиращото видео на Кели да предизвика хаос

Преглед на историята

На вечеря се появи темата за това, че Вики не винаги харесва начинаещите, което кара Шанън да изтъкне: „Хареса Кели веднага!“

'Да, как ти се получи това?' Тамра стреля в отговор.

'Нямам никакво уважение към нея', отговори Вики. „Никога не бих казал на никого, че не ми харесва:„ Грозна си. Изглеждаш като лайна. Тя каза, че изглеждам като лайна! Превъзмогнах го. Това е чист побойник. Как би й харесало, ако някой каже това за дъщеря й? Свърших, че е малтретиран от нея.

Шанън се опита да обясни това на Вики и Кели и двете трябваше да стои настрана от „ниските удари“, но Вики поддържаше, че не е слизала под колана с Кели. След това Шанън й напомни за претенциите за кока-кола.

„Няма да бъда подлагана - като баба, като майка - да ми кажат, че приличам на мис Пиги и съм грозна и приличам на лайна“, извика Вики. 'Не! Не е добре.

Джина попита точно какъв е проблемът. Тогава Вики заби крак в устата си - отново.

съдебен иск джим белино тамра
Instagram / Браво

'RHOC' Stars Vicki Gunvalson, Tamra Judge и Shannon Beador Trash 'Train Wreck' Kelly Dodd в шоуто на Jerry O'Connell

Преглед на историята

- Наистина, знаете ли какво мисля? Кели знае, че знам повече, отколкото съм казала - каза тя и извика на питаща Тамра, - няма да кажа Вие, Телефон Тамра!

- Говориш ли за влака? - попита Тамра. В стаята стана тихо. Лицето на Вики падна. Така и на Шанън.

„Имахме кодекс за мълчание, че никой от нас няма да говори за влака на чу-чу“, обясни Вики по време на изповед. - Тамра, Шанън и аз го обсъдихме и казах, че нищо добро не може да произлезе от това. Всичко това ще бъде супер вредно.

Но да се върнем към вечерята. Джина беше уволнена. - Казахте, че има навик за кока-кола, а сега казвате, че не сте го казали всичко. Толкова ясно казваш, че е нещо по-лошо от това, което е лошо!

„Шшш! Джина! Не казвам нищо! - скара се Вики.

- Но ти каза, че знаеш повече от най-лошото, което каза! Джина хвърли назад.

Размахвайки ръце, Вики извика в отговор: „Да поговорим за нещо друго!“

„Истинските домакини или Ориндж Каунти“ се излъчва във вторник от 21:00. на Браво.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наТоми Гарсия / Браво

Популярни Публикации

Райън Рейнолдс хвърля сянка в Marvel и DC във финалния трейлър „Deadpool 2“

Райън Рейнолдс хвърля сянка в Marvel и DC във финалния трейлър „Deadpool 2“

Джуси Смолет току-що се завърна в Instagram за първи път от предполагаемата атака

Джуси Смолет току-що се завърна в Instagram за първи път от предполагаемата атака

Кевин Макхейл споделя как случайно е дал гаджето си Салмонела

Кевин Макхейл споделя как случайно е дал гаджето си Салмонела

Реюнион на RHONJ: Тереза ​​се разлива върху възродената Каролин Фейд и дали е станала от Джо Сплит

Реюнион на RHONJ: Тереза ​​се разлива върху възродената Каролин Фейд и дали е станала от Джо Сплит

Розарио Доусън за разопаковането на собствената си детска травма, отказване от трева и алкохол

Розарио Доусън за разопаковането на собствената си детска травма, отказване от трева и алкохол

Напрежението експлодира между родителите на Мачи, Тейлър и Райън на Reinion на Teen Mom OG

Напрежението експлодира между родителите на Мачи, Тейлър и Райън на Reinion на Teen Mom OG

Джесика Симпсън се превръща в Кристи Бринкли за костюм за Хелоуин 'Ваканция'

Джесика Симпсън се превръща в Кристи Бринкли за костюм за Хелоуин 'Ваканция'

Как Tyra Banks 'Life-Size 2' се обърна към дупката на Linday Lohan в нейната история

Как Tyra Banks 'Life-Size 2' се обърна към дупката на Linday Lohan в нейната история

25 души, натъпкани в единичен SUV катастрофа в полукамион в Калифорния, 13 убити

25 души, натъпкани в единичен SUV катастрофа в полукамион в Калифорния, 13 убити

Тоня Хардинг учи продуцент на „Елън“ как да изобрази скейт и възхвалява изпълнението на „Аз, Тоня“ на Алисън Джани

Тоня Хардинг учи продуцент на „Елън“ как да изобрази скейт и възхвалява изпълнението на „Аз, Тоня“ на Алисън Джани