Трейлър на RHOBH Сезон 10 Акценти Взривна вражда на Brandi-Denise Hookup

Най-големите издухвания на домакини от 2019 г. Виж снимките Браво

Ремаркето противопоставя Кайл срещу Дорит и Арън и Ерика ... преди да се обърне директно към слуховете за присъединяване.

да си влюбен в приятел

Анди Коен просто ни дадоха самоизолация, като накрая пуснахме трейлъра за сезон 10 на „Истинските домакини от Бевърли Хилс“ - и ще бъде goooood .

Основната атракция тук са бойните линии, изтеглени между тях Дениз Ричардс и останалата част от актьорския състав, след като бяха изправени пред слухове тя и Бранди Гланвил тайно се закачаха. ICYMI, имаше доклад миналата година Дениз каза на Бранди, че тя и съпругът му Аарон са в „отворен брак“ - но това очевидно не беше актьорският състав и той беше „наранен“ от обвиненията. Представителят на Дениз заяви, че докладът е фалшив, докато самата Ричардс отрича да има открит брак.

'Тя не е тази, за която се представя', каза Бранди в новия трейлър, преди ядосана Денис да бъде видяна да казва: 'Не заслужавам това, това е огромно нещо, за да кажеш краля.'Нарежете до Лиза Рина, като че ли попълва празните места: „Значи те са избягали?“

Оттам нататък това са кадри, на които Ричардс плаче, докато казва: „Не се опитвай да унищожиш семейството ми“ - преди Рина да попита Дениз дали е издала прекратяване и отказ, нещо Бранди спомена в скорошно интервю . 'Кой ти каза това?' - пита Ричардс. 'Толкова си ядосана', казва й Дениз.

Трейлърът също така подчертава някои вражди между Кайл Ричардс и Дорит Кемсли , говеждо с Рина и Теди меленкам , съживена драма между Лиза и Камил Грамър и дори известно напрежение между Ерика Джейн и съпруга на Дениз.Що се отнася до новодошлите Гарсел Бове и Сътън Страке , Beavauis нарича драмата „някои бели хора“, докато Сътън казва, че Теди е „скучен“.

Заслужава да се отбележи също: Ерика казва, че никога преди не е била с жена, но „е била с жена“.

Премиери на сезон 10 в сряда, 15 април на Браво.

Гети

Бранди Гланвил на скара за слуховете на Дениз Ричардс, разливи по известните бивши Джерард Бътлър и тази приятелка звезда

Преглед на историята

Интересни Статии