Резюме на RHOA: Кения разбива перуката на Марло с марша за грижа за косата на Кения Мур

Най-големите 'домакини' Blowouts Виж снимките Браво

„И се чудите защо сте самотен и плащате издръжка за дете!“ Марло се хвърля през стаята.

Кения Мур беше в рядка форма в неделния епизод на „Истинските домакини от Атланта.“ След отхвърляне на покана за Марло Хамптън парти за изстрелване на перуки, тя се появи необявена с цяла маршируваща група, скандираща „Кения! Мур! Коса! Грижа!

Бихме могли не измислете това, ако се опитахме.

жаклин лаурита и съдия Тереза

Но да се върнем назад.

Епизодът започна с Таня Сам отдаване под наем Порша Уилямс знам, че тя е планирала групово пътуване до Канада за карнавала в Торонто, което е най-голямото карибско тържество извън Западна Индия. Порша беше толкова развълнувана, че се обърка в лекарския кабинет.Браво / Гети

Porsha Williams 'Re-Angaged' за Денис Маккинли след измамен скандал, сватбен комплект за 2020 г.

Преглед на историята

Междувременно, Изтича NeNe срещна се с Канди Бърус (за първи път от векове), за да закърпи нещата и да измери температурата на останалите жени. По време на разговора обвиненията срещу Денис Маккинли излезе.

„Чух, че са се разделили напълно и са свършили завинаги. Така че той беше като да спи с домашни любимци? NeNe изпадна. „Не спи с домашни любимци, като да гледаш как правят секс. Така ли става? Звяра? Това ли е? Когато видях това, бях като: „По дяволите! Порша се нуждае от изстрел на бяс? Трябва да се регистрирате в Petsmart, скъпа!

Умирайки от смях, Канди не можа нито да потвърди, нито да отрече въпросите на NeNe. NeNe също попълни Канди за начина, по който се сблъска с Pride Синтия Бейли отиде и каза, че техният общ приятел е записал, че Синтия твърди, че говори за NeNe „като куче“.'Това, което знам, е, че има някакъв звук на Синтия, който казва наистина ужасни неща за мен', каза НеНе в по-късна изповедалня, подтиквайки продуцент извън камерата да попита: 'Добре, кой е направил записите на Синтия?'

- Защо да ти казвам това, скъпа? НеНе отговори през смях.

Браво

Резюме на RHOA: Бебешкият подарък на Кения за Порша подтиква яростната Ева да избяга от Бейли-Куе

Преглед на историята

По-късно Канди се срещна със Синтия и Кения. „[NeNe] казва, че сега отива при лайф треньор!“ Канди каза развълнувано, докато Кения попита камерата: „Исус ли е? Защото от нея се нуждае.

Канди попълни Синтия, казвайки, че НеНе се чувства тя беше тази, която казваше вредни неща в пресата, но Синтия твърди, че отговаря само на нещата, които NeNe казва за нея. Канди също изведе предполагаемите записи.

- Добре, идва глупостта - каза Синтия. - Не ме интересува какво има тя. Сигурен съм, че съм говорил за NeNe в защита на всички неща, които тя е казала за мен, и ако някой е почувствал нужда да го запише, тогава някой го е записал. И какво?

най-красивите близнаци в света родители

„Какво ще кажете за това“, добави тя, „не ми пука за разписките. Не ме интересува какво има при записването. Не ме интересува какво има да каже за мен. Изводът е, че докато я целувах по дупето и [като] бях нейна приятелка, аз бях Мишел Обама. И в момента, в който не бях, аз съм тук, мръсотия на пода. За да може да запази записите си и да ги залепи в задника си.

Браво

NeNe Leakes Can't Say 3 Nice Things About Kenya Moore, Kelly Rowland Lets Her Whisky Go Her Talking

Преглед на историята

Превъртане напред към партито за пускане на перуки на Марло. Канди пристигна първата, следвана от Йована, последвана от Синтия. По типичен начин за Канди без BS, тя попита Йована веднага - пред Синтия - дали тя записва разговор, който са имали. Непосредственият отговор на Йована беше: „Кой каза, че съм записал Синтия?“ последвано от категорично отричане. - Не съм шпионин. Не, изобщо - поддържа тя.

След като Марло излезе и проговори, дамите изпиха малко напитки и танцуваха. Тогава НеНе пристигна. Тя целуна и поздрави много драматично с всяка от жените, като Порша се обърна и се отдалечи веднага щом НеНе се приближи до нея. 'Това, дами и господа, се нарича PW крива', каза тя по-късно с гордост. Тя отказа да го „фалшифицира“.

Тогава Кения нахлу в партито с буквално маршируваща лента, носеща съвпадащи тениски и носеща както продукти за коса, така и надписи, които казваха, че „краищата ви имат значение“. Порша изкрещя и се хвърли на пода. Всички го направихме.

- Дори да се съглася с Кения и факта, че ръбовете на хората имат значение, те нямат значение днес, кучко! Ти си погрешно. Това е абсолютно безумно, нали? - каза тя в смях. „Така че днес не съм съгласен, но утре да моите ръбове имат значение и ще използвам продукта.“

Но Кения не съжаляваше. „Марло не е известна с добрите си перуки, не е известна с косата си, не е известна с ръбовете си. Тя е плешива до задната част на черепа си - каза тя пред камерата. „Така че не се интересувам от подкрепата на перуката на Марло. Имам собствена линия за грижа за косата, която да подкрепя и популяризирам. Добре дошъл, Марло!

Браво

Резюме на RHOA: Кения се разпада, казва, че проблемите с гнева на съпруга водят до „гадни“ битки

Преглед на историята

За изненада на всички, Марло прие дребния жест доста добре - в началото. Тя се съгласи, че ръбовете имат значение и попита Кения дали може да й помогне с нейните. NeNe, от друга страна, изгаряше. „Вижте сега, това е Кения, която познавам“, каза тя в по-късна изповед. „Всеки път, когато виждам Кения, кълна се, рогата й на върха на главата й растат все по-дълги и по-дълги. Тя е истински дявол.

Тонът на Марло бързо се промени, когато тя попита Кения дали продуктът действа върху веждите, „защото виждам, че твоят е привлечен като моя“. Кения веднага стреля в отговор: „Няма да говорим за твоята унибоба. Благодаря ти!'

„Някакви кърпички за грим, някой?“ - извика Марло в микрофона. „Аз и Кения ще изтрием веждите си и ще видим чии са по-дебели!“

След като се опита да включи охраната, Марло помоли всички, които бяха там, да се присъединят към нея с викове: „Няма повече Кения Мур! Искаме тя да си отиде! ' Разбира се, Йована беше първата, която започна да скандира, но NeNe не искаше никаква част от драмата, затова се измъкна и потегли.

След като лудостта малко заглъхна, Кения реши да се сбогува. „И се чудите защо сте самотен и плащате издръжка за дете!“ Марло хвърли през стаята. „Бебе татко си отиде и бебе на по-малко от година! Слава Богу, че те няма. Иди, покрий сивите си ръбове!

„Истинските домакини от Атланта“ се излъчва в неделя от 20:00. на Браво.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram