Доклад: Хейдън Панетиер и Владимир Кличко очакват заедно първо дете!

На Хейдън Панетиер раждане на бебе!

The 'Нашвил' звезда и нейният боксов красавец Владимир Кличко очакват първото си дете заедно, Ние седмично доклади.

Източник, близък до сладката двойка, казва на магьосницата, че Хейдън е „напълно бременна“. 24-годишният и 38-годишният се сгодиха за пръв път преди година и са заедно от пет години.

Ако докладите са верни, това ще хвърли голям ключ в „Нашвил“ през следващия сезон, тъй като тя със сигурност ще се появи, когато шоуто започне отново да се снима.

Възможно е те да опитат да скрият стомаха й с издути дрехи (като Кери Вашингтон На 'Скандал' ), но това всъщност никога не е било Жулиет Барнс стил, нали? Нашето предположение: Нейният герой ще забременее ... но няма да разбере дали детето е Джеф Фордъм или На Ейвъри .Русата красавица е изразила желанието си да бъде майка в миналото. В броя от май 2013 г. на Блясък списание, Хейдън каза, че е готова да има деца.

„Живях много голям живот и не чувствам възрастта си и се чувствам сякаш съм родена да бъда майка“, каза тя на маг.

„Понякога хората говорят за [раждане на деца] като:„ Животът ви свършва - никога повече няма да можете да направите нещо! “ И аз съм като: 'За какво говориш?' Майчинството е най-красивото, вълнуващо нещо и няма нищо, което да ми се струва, че не мога да постигна, докато имам деца в живота си.Актрисата също разказа Елън Дедженерис през ноември миналата година тя смята, че децата й с Владимир ще бъдат с „нормален ръст“, предвид мъничкия й ръст и телосложението му.

Изненадани ли сте от новината за бременността? Изключете звука отдолу и кликнете върху „Стартиране на галерия“ по-горе, за да видите още по-очаквани звезди!

Интересни Статии