Представителят Ерик Суолуел Публикува Cring Текстове от Тъкър Карлсън в Twitter

От само себе си се разбира, че представителите на Ерик Суолуел и Тъкър Карлсън са определено не взаимни почитатели - но калифорнийският демократ спечели точки с колегите си либерали в петък вечер, когато публикува екранни снимки на неудобен текстов обмен, който имаше с водещия на Fox News.

Размяната започна с това, че Карлсън помоли Суолуел да му се обади, а Суолуел отговори с толкова много думи, не.

Тъкър, колебая се да го направя. Вие фалшиво накърнихте жена ми във вторник и тя получава смъртни заплахи. Това е изход от границите. Тя е бременна майка на 4-годишно и 2-годишно дете. Удряй ме колкото искаш. Но да тръгна след нея. Това е просто погрешно, пише Суолуел.Тъкър Карлсън Прочетете също:
Комуникациите на Тъкър Карлсън не са били насочени от NSA, преглед на констатациите (доклад)

След като нарече Суолуел страхливец за отказ, екранната снимка показва, че Карлсън е този, който вдигна телефона. Суолуел не хеджира в отговора си точно какво мисли за домакина.

След години на лъжа за мен и семейството ми, @TuckerCarlson губи ума си, че няма да отвърна на обажданията му. Съжалявам, Тъкър, просто не те харесвам. Кой знае каква лъжа ще каже след това? #TuckerTantrum .След години на лъжа за мен и семейството ми, @TuckerCarlson губи ума си, че няма да отвърна на обажданията му. Съжалявам, Тъкър, просто не те харесвам. Кой знае каква лъжа ще каже след това? #TuckerTantrum pic.twitter.com/vwX7AfwJ1Z

- Представителят Ерик Суолуел (@RepSwalwell) 23 юли 2021 г.
паспорт за ваксина Прочетете също:
Тъкър Карлсън предизвиква протест за повикването на полицейския служител от Капитолия Хари Дън като „ядосан левичар“ активист (видео)

Въпреки че спорът се прави години, Карлсън натисна грешен бутон, когато преследва съпругата на Суолуел, Бретан Ан Уотс, по -рано през седмицата излъчи сегмент, озаглавен Ерик Суолуел има проблем с парите . В него Карлсън каза: „Най -интересното във формуляра за разкриване на информация е, че над 20 000,00 долара от разходите на Ерик Суолуел за кампанията отидоха в хотел Ritz Carlton в Half Moon Bay, Калифорния. Сега, странно или може би не толкова странно, съпругата на Ерик Суолуел е изпълнителен директор в същия хотел.

Въпреки че Суолуел се е появявал в предаването на Карлсън Fox News няколко пъти, Карлсън многократно го е провокирал с необосновани твърдения, включително, че е имал връзка с китайски шпионин.Прочетете също:
Тъкър Карлсън се опита да подреди интервюто на Владимир Путин преди шпионските искове на НСА (доклад)

Интересни Статии