Какво преместването за любов ме научи на независимостта

Когато бях изправен пред избора да приема повишение или да се преместя в Европа по любов, решението беше трудно - но научих нещо безценно.

9 урока за връзки, които можем да научим от „Любовта е сляпа“

Бяхте ли пристрастени към „Любовта е сляпа“ като нас? Ето 9 урока за взаимоотношенията, които можем да научим от риалитито на боклук-огън, от което не можем да се отвърнем.

9 навика, които разрушават връзката ви

Двама души са чудесни заедно, освен когато не са. Виновни ли сте, че саботирате връзката си с лоши навици? Продължете да четете, за да разберете.

Предполагате ли втората си връзка? 9 въпроса, които трябва да си зададете

Свързахме се с експерти по връзките, за да обсъдим въпроси, за да си зададете въпроса, ако установите, че второ предполагате връзката си.

9 идеи за есенна нощ - защото този сезон наистина е най-добрият

Есента е най-романтичният сезон през годината. Ето идеите за дати, които доказват, че есента наистина е най-добрият сезон за любов.

Какво мислят 3 жени за връзката им на дълги разстояния

Свързахме се с три жени във връзки на разстояние, за да чуем какво трябва да кажат за преживяванията си - както добрите, така и лошите.

5 неща, които трябва да обсъдите преди да се ангажирате

Независимо дали са единични или в двойка, това са важните разговори, за да създадете стабилна основа с другата си половинка. Направете това, преди да се сгодиш.

7 причини защо вие и вашият S.O. Имате нужда от отделно време

Независимо дали сте били заедно от 10 месеца или 10 години, изпращането на известно време, различно от вашата значима друга, може да има много ползи и за двама ви.

7 навика на токсични взаимоотношения, които изглеждат напълно нормални

Често бъркаме „любовта“ с токсичното поведение. Ето навици, които се чувстват нормални, но може да навредят на връзката ви (и какво да правите вместо това).

Как да имаме по-добра връзка, според вашия Enneagram

Независимо дали прекарвате пътя си през района на Чикаго Метрополитън на Hinge или искате да подправите нещата с вашия S.O., попаднали сте на правилното място.

6 съвета за прекарване на първия ви празничен сезон с вашия партньор

Прекарвате първия си празничен сезон с партньора си в пандемия? Не е най-лесният за навигация. Ето 6 съвета как да го направите гладко.

Прочетох Библията за запознанства от 90-те, за да не се налага

Прочетох тази библия за запознанства от 90-те, така че да не се налага, и събрах някои от най-странните трикове, които всички несемейни дами се опитваха.

Какво всъщност означава намирането на вашата „сродна душа“

Какво всъщност означава сродна душа? Открих някои универсални истини за идеята за „сродна душа“ и ако всъщност връзката продължава ...

Как да не се загубите във връзка

Въпреки че да си във връзка е важна част от живота ти, то не трябва да включва пренебрегване на други части. Управлението на времето ви е предизвикателство.

10 начина за поддържане на искрата във връзката

Истината е, че поддържането на искрата жива в LTR изисква работа. Но ако сте с правилния, изобщо няма да ви прилича на работа.

Вашият смартфон разрушава ли връзката ви?

Отговорът ще ви изненада.

Навици, които ви възпират да поддържате добри отношения

Независимо дали вие и вашият партньор продължавате да се забивате в една и съща битка или сте във всяко приложение за запознанства, ето осем навика, които може да навредят на любовния ви живот.

Как изглежда сексът на различните двойки

Помолихме нашите читатели да споделят как сексът влияе на връзката ви и проблемите, с които може да се сблъскате, когато става въпрос за секс с вашия партньор.

10 прости начина да подобрите отношенията си до края на деня

Обикновено второстепенните, ежедневни начини, по които изразяваме любов и се свързваме помежду си, дават тон на здравословна и щастлива връзка.

Защо една връзка няма да ви направи щастливи

Ако смятате, че намирането на връзка ще излекува всичките ви проблеми, грешите. Ето защо една връзка няма да ви направи щастливи и какво всъщност ще: