Децата на Рий Дръмънд Алекс и Тод се шегуват кой е любимото дете на майка им

С четири биологични деца и приемния син Джамар е безопасно да се каже, че Рий Дръмонд и съпругът й Лад имат пълни ръце от домашната си база в ранчото Паухуска (дори с някои от децата им извън дома за колеж). В наши дни те са още по-заети от нормалното със сватбата на Алекс, която предстои по-късно тази пролет в имота на семейството, а Лад и неговият племенник Калеб се възстановяват от сблъсък с камион в ранчото.Ree светлосин PW топ и ботуши Ree светлосин PW топ и ботушиКредит: Жената пионер от Рий Дръмънд

Но дали мама Дръмонд има любимо дете? В скорошно видео „Напитайте Алекс“ в Instagram на живо домакинстван от Списанието Pioneer Woman за да обсъдят всички неща в ранчото, най-малкият син на Дръмонд Тод и Алекс хвърлят светлина върху този спорен въпрос.

„Кой според братята и сестрите е любимият на майка ти?“ - попита последовател. Тод веднага посочи Алекс и каза „я! Алекс ', докато Алекс бързо вдигна пръст и движение към по-малкия си брат и накара' Тод '.

„Алекс определено е нашите родители & apos; любим - каза Тод, на което Алекс веднага опроверга, - това не е вярно!

- И четиримата останали знаят, че Алекс е фаворитът - продължи Тод.„Мисля, че Тод е фаворитът, честно казано. Бебето винаги има мекото място - отговори Алекс.

- Не, това е първородният - възрази Тод, докато забавният диалог се разгърна.

„Тод и аз винаги се шегуваме, че имаме най-старата и най-млада връзка ... Мисля, че и двамата сме фаворити“, призна Алекс с усмивка. „Знам, че майка ми гледа и тя ще бъде като„ аз нямам любим! “ Е, предполагаме, че това го урежда. Всички и нито едно от децата на Drummond не са любими на майка им.Превъртете напред към отметката 16:48 по-долу, за да видите тази част от разговора - или още по-добре, гледайте цялото нещо и се запознайте с това, което всъщност обича да живеете в ранчото на Drummond.

Споделете с нас: Какво мислите за хлапетата на Drummond? За нас със сигурност изглежда, че те са израснали за една нощ. Времето трябва да лети, когато отглеждате говеда.

Интересни Статии