Reddit Claims Silver Squeeze е капан

WallStreetBets / Reddit / Getty

Наистина ли Redditors смятат, че среброто е следващият GameStop?

След разтърсване на Уолстрийт с бунта на GameStop, армията на Reddit насочва вниманието си към среброто, според няколко доклада.

Но не и според самите Redditors.

С нарастването на цената на среброто в понеделник сутринта и #SilverSqueeze в тенденция в Twitter, изглежда, че инвеститорите на 'малкия човек' на WallStreetBets - форумът, който стартира свиването на GME - са намерили новата си цел.

Гети

Един Redditor обяснява защо бунтът на GameStop е толкова личен

Преглед на историята

Но по-голямата част от най-добрите публикации в WallStreetBets в понеделник сутринта не съветваха да купуват сребро, а точно обратното.Сред най-високо оценените постове с хиляди награди и стотици хиляди гласове „за“ бяха:

  • Silver Squeeze е атака, координирана от хедж фонд, за да могат да продължат да се борят с $ GME битката
  • Не се случва сребърно късо изстискване. НИТО ЕДИН. НИКОГА.
  • Пълни лъжи. Стойте далеч от среброто точно сега
  • Опитът за кратко изстискване на сребро е лоша идея
  • Наистина е ужасно да виждам кампанията за дезинформация „Сребро“ навсякъде, където погледна
  • SEC Intern pls прочете: Фалшивите медийни съобщения за „Reddit търговци“, които се преместват в ____, са явна манипулация на пазара
  • Те се държат като сребро е толкова

Много от членовете на WallStreetBets вярват, че Citadel - хедж фондът, който спаси Мелвин, късият продавач, изгорен от провала на GameStop - стои зад натиска да купува сребро ... защото притежава солиден дял в метала.Брандън и Лия заедно
Reddit

CVS потвърждава, че мениджърът е получил „Липсваща“ поръчка DoorDash, която е задействана

Преглед на историята

Те твърдят, че изстискването на сребро, което за разлика от GameStop има пазарна капитализация в трилиони вместо милиарди, е невъзможно и че компанията се опитва да подмами потребителите на Reddit да инвестират в нещо, което в крайна сметка имат контрол.

Те твърдят, че хедж фондовете са дълги на сребро, вместо на къси, както бяха на GameStop - така че те разчитат на цената на акциите да се увеличава с времето, а не да намалява ... което ще стане, ако армия от Redditors започне да купува.

„Това е BS & направо АНТИТЕЗАТА на това, което сме“, пише един от авторите на публикации. „Купувайки сребро / дълго на сребро, вие директно ще влагате пари в джобовете на ТОЧНИТЕ ХЕЖ ФОНДОВЕ ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА $ GME.“

Те се държат така, сякаш среброто е такова от r / wallstreetbets
Twitter

„White Lives Matter“ Karen Battles BLM Homeowner на тревата, маркучът се оказва решаващ

Преглед на историята

Интересни Статии