Трейлърът „Не е ли романтично“ на Rebel Wilson подвежда всеки клиш на Rom-Com-но все още има Лиам Хемсуърт без риза (видео)

>

Трейлърът за предстоящия rom-com на Rebel Wilson Is't It Romantic е пълен с мета, изпращайки всяко клише за романтична комедия, което можете да си представите-но все още с участието на Лиъм Хемсуърт без риза в кърпа.

Уилсън играе ролята на архитектката на Ню Йорк Натали, която работи усилено, за да бъде забелязана в работата си, но е по -вероятно да бъде помолена да достави кафе и франзели, отколкото да проектира следващия небостъргач в града.

Циник през целия живот, когато става въпрос за любов, тя има среща с грабител, който я изпада в безсъзнание, събуждайки се, за да открие, че животът й изведнъж се е превърнал в най-големия й кошмар-романтична комедия PG-13, където тя е водещата дама с приказен гардероб , луксозен апартамент, нов най-добър гей приятел и речник без ругатни.

Прочетете също:

Хемсуърт играе ролята на клиент, който се превърна в невероятен любовен интерес, към който се присъединиха Адам Девайн и Приянка Чопра.Тод Щраус-Шулсън режисира по сценарий на Ерин Кардило и Дана Фокс и Кейти Силбърман.

Продуцират Тод Гарнър (Пол Бларт: Mall Cop, Tag), Джина Матюс и Грант Шарбо (13 Going on 30, What Women Want), а Марти Юинг (IT, счетоводителят) и Rebel Wilson изпълнителен продуцент.

Warner Bros. ще пусне филма на този Свети Валентин, разбира се.Гледам ремаркето по -горе.

17 любими Rom-Coms за Свети Валентин, от „Нотинг Хил“ до „Сребърна подплата“ (Снимки)

  • rom-com романтична комедия

    Може да е отличителен празник, но тези любими филми все още ни довеждат до сълзи всеки ден на Свети Валентин.

Предишен слайд Следващ слайд 1 от 18

TheWrap поглежда назад към романтичните комедии, които стопиха сърцата ни

Може да е отличителен празник, но тези любими филми все още ни довеждат до сълзи всеки ден на Свети Валентин.

Преглед в галерията

Коментари

Интересни Статии