Причината Уитни Хюстън най-накрая да разкрие звезда на Холивудската алея на славата


Спомняйки си за Уитни Хюстън: Нейните най-запомнящи се моменти Виж снимките Гети

Семейството на певицата също обяви холограмно турне в понеделник.

пайпер керман и алекс

Що се отнася до звездите на Холивудската алея на славата, тя няма нищо.И Уитни Хюстън семейството най-накрая разкри защо: 'Тя не искаше хората да ходят от нейното име.'

Снахата на покойната суперзвезда, бивш мениджър и изпълнител Пат Хюстън потвърди причината за Ню Йорк Таймс в понеделник, когато тя обяви нова сделка, целяща да съживи марката на знаменитостите на иконата.

Гети

Боби Браун идва след Крис Рок за шегата на Уитни Хюстън 'Crack'

Преглед на историята

Седем години след смъртта на Уитни на 48-годишна възраст, имението е подписало договор с издателство Primary Wave Music Publishing, което обещава възможни мюзикъли на Бродуей, брандиране, нов албум с неиздавани преди това парчета - и ново турне с холограма на Уитни .'Всичко е свързано с времето за мен', каза Пат пред изданието. „През последните седем години беше доста емоционално. Но сега става въпрос за това да бъдем стратегически.

Сделката, за която се съобщава на стойност 14 милиона долара, дава на Primary Wave 50 процента от активите на имението, които включват лицензионни възнаграждения от музика и филми, мърчандайзинг и правото да използват нейното име и подобие.

alison sweeney загуба на тегло преди и след

Според Пат, преди всички останали нови проекти на Уитни, „холограмата има предимство пред всичко“.CBS / Гети

Ейми Адамс работеше в „Пропастта“ и веднъж раздразни ада от Уитни Хюстън

Преглед на историята

Холографските рекреации на починали художници неуспешно набират сила, стартирани от прочутото повторно появяване на Тупак на Coachella 2012 - само седмици след смъртта на Уитни.

„Преди да премине, имаше толкова много негативи около името, че вече не ставаше въпрос за музиката“, продължи Пат. „Хората бяха забравили колко страхотна е тя. Те оставят всички лични неща от живота й да надхвърлят защо изобщо са се влюбили в нея.

Тя също така отхвърли 'популярното заблуждение', че Уитни е била разбита по време на смъртта си: 'Тя имаше пари, когато умря', каза Пат. 'Не бяха мултимилиони, както всички си мислеха, но тя не беше счупена.'

гледката Джуси Смолет

Една от най-награждаваните и най-продаваните изпълнителки за всички времена, Уитни продаде повече от 200 милиона плочи и спечели седем от своите 25 номинации за Грами. Но употребата й на наркотици и бурният брак с Боби Браун засенчиха по-късните години от кариерата ѝ.

Гети

Защо Дорис Дей няма да има погребение или гробен маркер

Преглед на историята

Звездата от 'Бодигард' беше намерена мъртва във вана на Бевърли Хилтън на 11 февруари 2012 г., в навечерието на наградите 'Грами', на която тя трябваше да участва. Докладът на съдебния лекар показва, че тя случайно се е удавила, като допринасящи фактори са сърдечните заболявания и употребата на кокаин.

ava и leah clements 2019

Уитни беше избрана за място на Алеята на славата през 1995 г., но никога не го прие и никога не обясни защо. Според правилата офертата изтече пет години по-късно, през 2000 г.

От 2600+ звезди, облицовани с булевард Холивуд, само една е монтирана на стена, извън театър „Долби“ (и по същата причина, поради която Уитни не искаше такава - че никой не трябва да има право да ходи по нея): Мухаммад Али.

Докато Уитни само от време на време даваше името си на марки, докато беше жива - Diet Coke беше рядкост, основателят на Primary Wave Лари Местел каза пред NY Times, че сега ще бъдат разгледани само някои подходящи продукти.

„За Уитни Хюстън, която имаше елегантен глас и елегантен подход към нея, ние не бихме имали връзка с марката за бързо хранене например“, каза той.

Смъртта на знаменитости от 2019 г. виж снимките Гети

Интересни Статии