Реалният свят: Флора от Маями получава „Uniboob“, фиксирана в „Шокиращо трудна“ операция


Звезди от реалния свят: Къде са те сега? Виж снимките

Изминаха 24 години от нейния сезон на риалити шоуто на MTV, излъчен през 1994 година.

Флора Алексеюн се отваря за проблемите си с гръдния имплант.Бившият „Реалният свят: Маями звезда, която се появи в петия сезон на шоуто още през 1994 г., се появи отново в риалити телевизията в понеделник вечер в нов епизод на 'Неуспешно.'

Alekseyeun, сега 48-годишен, се срещна с Д-р Тери Дъброу и Д-р Пол Насиф за „много сложен проблем с гърдите“, наречен Symmastia. Разстройството се нарича също „унибооб“ и се появява след поставяне на импланти.

'В момента съм на 10-та степен на тревожност', каза Флория в изповедалня. - Ужасен съм, че д-р Дъброу и д-р Насиф не могат да ми помогнат. Просто искам да взема голяма кака.Говорейки с лекарите, Флора обвини „глупостта“ в решението си да отиде под ножа. След като роди, тя казва, че „гърдите й изглеждаха така, сякаш биха могли да нахранят света, а след това и някои“, така че ги накара да бъдат стегнати и тогава „започнаха да се квадратират“.

След това тя започна да пазарува по лекар и намери един, който се опита да отстрани проблема, но това не даде резултат. Както тя го описа, нейните „цици се приближаваха“. Чувайки за нейния случай, и двамата лекари бяха шокирани да чуят, че е била поставена под „здрач упойка“ за последната си процедура, вид анестезия, при която пациентите не губят напълно съзнание.Според д-р Дъброу фиксирането на Symmastia никога не трябва да се извършва под здрач, защото „номер едно е невероятно болезнено и номер две е наистина трудно да се направи, когато пациентът е буден“.

MTV

Вижте звездата от „Реалният свят: Ню Орлиънс“ Дани Робъртс СЕГА - докато той се разлива от PTSD и голямото му съжаление за WWHL

Преглед на историята

В деня на операцията си Дъброу каза, че ако не успеят да оправят Symmastia, може би е време да кажем достатъчно с импланти. Неговият план беше да премахне имплантите й, да постави по-малки, като същевременно стегне и премахне излишната кожа, за да й даде две „пълни здрави гърди“.

По време на операцията обаче той се натъкна на голяма изненада. „Срещнах се с изненада, бяло вещество, което изглежда точно като птичи кака на предното стъкло“, обясни той. Какво беше? Тип коремна мрежа, използвана за херния, което в крайна сметка притиска гърдите й.

По време на проследяване с Флора, Дъброу обясни какво е открил. 'Толкова съм бесна', възкликна тя в изповед. - Лекарят използва нещо чуждо, което не трябваше да използва върху гърдите ми. Ядосан съм от краля.

Тя обаче беше развълнувана от работата на Дъброу, тъй като той каза, че е „предпазливо оптимистичен“, че тя за пореден път няма да получи унибоб,

'Давам на д-р Дъброу аплодисменти', каза тя. „Всички се срещат с Телма и Луиз, надяваме се, че няма да потеглят заедно от скала!“

„Смутен“ се излъчва в понеделник на E!

Звезди от франчайза „Реалният свят“ - къде са сега? Виж снимките Гети / Instagram

Интересни Статии