Истинската история зад 3-те най-емблематични думи в поп историята: „Това е Бритни, кучка“

50 снимки от оригиналния „TRL“, които ще ви накарат да отидете OMG! Виж снимките Гети

В разгара на много публичен развод и последващо разпадане на главата, Бритни Спиърс изпусна един от най-добрите си албуми „Blackout“ преди 10 години днес.

С излизането на първия сингъл „Gimme More“ направи една фраза - „Това е Бритни, кучко“ - моментално емблематична, но според един от мъжете зад музиката тя всъщност започна като „вътрешна шега“.

Нейт „Данджа“ Хилс, който помогна за написването на „Дай ми повече“ и още четири песни в „Затъмнение“, каза E! News той „нямаше представа, че [тези три думи] ще се превърнат в нещо като изявление за целия албум, като темата на албума и този период от време и този момент в нейната кариера“.

#FBF TooFab се връща назад 10 години назад към MTV VMA 2007 - Ето какво се случи

Преглед на историята

„Бяхме в студийния запис и Джим Бийнц, съсценарист и вокален продуцент, беше като:„ Можеш ли да кажеш „Това е Бритни, кучко?“ Това беше някаква малка вътрешна шега в студиото и той тя да го каже. Бях шокиран, че тя го каза и продължихме да правим записа “, добави той.

Въпреки че 'Blackout' беше първият студиен албум на Brit не дебют на номер 1, той все още остава един от най-обичаните й.'Затъмнение' беше първият път, когато работех с Hills и той ми даде възможност и свобода да работя с повече градски звуци и влияния, 'каза Спиърс Фейдърът по-рано този месец. „Наистина ме вдъхнови! Също така имах шанса да пея повече и да разтягам гласа си по начини, които не бях правил преди. Магията на „Затъмняване“ всъщност беше доста проста. Просто не беше толкова обмислено. Просто направих това, което чувствах и се получи. Понякога по-малкото е повече, предполагам.

YouTube / Instagram

'Оставете Бритни сама!' Навършва 10: Какво научи Крис Крокър от вирусно видео

Преглед на историята

Изживейте нейното скандално изпълнение на MTV Video Music Awards за 2007 г. на „Дай ми още“ по-долу.

Интересни Статии