Челюстен дом на скалата с ултрамодерен дизайн в Telluride

Poss Architects са проектирали тази архитектурно спираща дъха ултрамодерна резиденция, разположена върху разтегнат 35-акров планински имот в Телурайд, Колорадо.

Имение за плевня в Юта, което ще ви остави поразени от страхопочитание

Това разтегнато имение в плевня в Орем, Юта, се отличава с 21 998 квадратни метра жилищна площ с добавяне на съоръжение за отдих, сгушено на двайсет акра.

Спиращ дъха модерен дом в стил плевня в Бриджхемптън, Ню Йорк

Само на крачки от океана се намира този грандиозен Бриджхемптън, Ню Йорк, модерен дом в стил плевня, който с удоволствие споделяме с вас.

Историческо лозарско имение в красива калифорнийска винарска страна

Този прекрасен исторически дом на лозе има прекрасни гледки към красивите планини Mayacamas в Света Елена, Калифорния.

Луксозен средиземноморски начин на живот, осигурен от отстъплението в Ибиса

Това луксозно модерно отстъпление, наречено „Casa Libelai“, се намира в Санта Гертрудис де Фруйтера, разположен на испанския остров Ибиса, в Средиземно море.

Внушителна резиденция от стъкло, стомана и бетон в Тихия палисад

Светещ модерен имот от бетон, стомана и стъкло е проектиран като личен дом от архитектите на Cigolle Coleman в Pacific Palisades, Калифорния.

Резиденция на хълм в Лос Фелиз, заобиколена от зрели дървета

Диамант в ерха, тази резиденция на хълм е сгушена сред зрели дървета в частен анклав на Лос Фелиз, квартал в Лос Анджелис, Калифорния.

Елегантна и секси модернистична резиденция над Сънсет Стрип, Лос Анджелис

Тази грандиозна модернистична резиденция е разположена в един от най-търсените квартали в света, Bird Streets, в Лос Анджелис, Калифорния.

Невероятно очарователен еклектичен модерен дом в Коста Рика

Дизайнът на този еклектичен модерен дом е съсредоточен върху свободата и баланса с природата, в планински имот в Санта Ана, Сан Хосе, Коста Рика.

Съвременният дом на мечтите на Холивуд Хилс с палуба за забавления на покрива

Тази зашеметяваща съвременна резиденция с просторен отворен план е проектирана от NE Designs, разположена в Западен Холивуд, окръг Лос Анджелис, Калифорния.

Дом в традиционен стил с невероятни удобства в Лос Анджелис

Красив дом в традиционен стил е претърпял обширна реставрация и допълнение на площад Уиндзор, богат район в Лос Анджелис, Калифорния.

Спиращо дъха подмладяване на имение в испански стил в Калифорния

Великолепно имение в испански стил е невероятно възстановено и преосмислено от базирания в Холивуд дизайнер Чарлз Инфанте, разположен в Шърман Оукс, Калифорния.

Модерна бетонна и стъклена подложка, поставена на хълм над долината Сан Фернандо

Съвременен дом от Peter Tolkin Architecture и John Raymond Byram Architect е разположен на хълм над долината Сан Фернандо, Калифорния.

Модерен дом в Лос Анджелис, който се гордее със завидна гледка към ивицата Сънсет Стрип

Разположен в частен, затворен имот на Sunset Strip в Западен Холивуд, Калифорния, тази приказна двуетажна модерна резиденция от стъкло и стомана.

Лукс, реставриран в 300-годишна къща в Санкт Мориц, Швейцария

Построен през 1680 г., този красиво реставриран дом е идеално разположен близо до Санкт Мориц, луксозен алпийски курортен град в швейцарската долина Енгадин.

Модерен шедьовър от стъкло и стомана в Тексас: Къща с плаваща кутия

The Floating Box House е грандиозен модерен дом на мечтите, проектиран от архитекта Питър Глюк, разположен в Westlake, луксозно предградие на Форт Уърт, Тексас.

Шикозен дом в италиански стил с викториански характер в Мелбърн

Това парче от небето за недвижими имоти показва красиво запазена външна фасада в италиански стил, разположена във Фицрой, предградие на Мелбърн, Австралия.

Изящно проектиран луксозен дом-мечта в Хендерсън, Невада

Този разтегнат оазис е проектиран по поръчка на архитект Гордън Роджърс, разположен в кънтри клуб „Химн“, затворена общност за голф игрище в Хендерсън, Невада.

Постмодерен съвременен имот в Южна Калифорния

Тази поразителна постмодерна съвременна резиденция е завършена от The Warner Group Architects, разположена в ранчо Хоуп, предградие на Санта Барбара, Калифорния.

Изключително средиземноморско лозарско имение в Сонома

Това впечатляващо 50 акра жилищно лозарско имение, разположено в провинцията и заобиколено от подвижни лозя в Сонома, Калифорния.