Рей Дж реагира на „Лудата история на принцеса Лав за мен, оставяйки бебето си“, казва, че е „посветен“ на семейството

Трябва да се видят знаменитост Instagram публикации на седмицата Преглед на изображението Гети

Казва Рей Джей сега: „Имаме още едно бебе, което не трябва да правим.“

АКТУАЛИЗАЦИЯ 21.11.19 в 15:00 ч. PT : Рей Дж се обърна към ситуацията в Instagram, публикувайки видеоклип за „всички медии там, които пускат тези истории за мен“. Продължи да казва, че е „посветил“ живота си на семейството си и „да намеква, че ще направя всичко, за да навредя на дъщеря си, е просто тъжно, човече“.

Рей добави, че не разбира как съпругата му може да твърди, че е „заседнала“, твърдейки, че той все още е наблизо. „Да занеса това в социалните медии и да създам тази луда история за това, че оставям бебето си в ущърб, не е готино“, продължи той, като че ли се обърна директно към принцеса Лав. „Ако влезем в нещо голямо или малко, трябва да можем да се прегръщаме, да се обичаме и да се изслушваме и да разберем какво трябва да направим, за да го направим правилно.“„Извинявам се за всичко, което се случи, трябваше да бъдем най-плътни и най-силни“, добави той. „Имаме още едно бебе, което не трябва да правим. Дяволът работи, но той не работи достатъчно и никога няма да работи достатъчно, защото семейството ми е нещо, за което винаги ще умра.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.АКТУАЛИЗИРАНЕ на 20.11.19 в 14:20 ч. PT: Рей J блокира принцеса Лав в Instagram, докато тя коментира хода с „Някой да каже на Scooty boy, че само се наранява. Това ми е толкова смешно “, с три плачещи и смеещи се емотикони.

Оригинална история по-долу:

Рей Дж бременна съпруга, Принцеса любов , твърди, че рапърът е оставил нея и 18-месечната им дъщеря Мелодия „заседнали“ в Лас Вегас през уикенда.Драмата започна, когато Рей Джей публикува в неделя семейна снимка от наградите Soul Train Awards на BET в Лас Вегас в неделя. 'Благодаря ти @bet. #SoulTrainAwards @princesslove @melodylovenorwood - той надписва щракането му, докато позира с Принцеса и Мелодия.

Принцеса остави коментар към снимката, казвайки: 'Оставихме ме и Мелоди да останат във Вегас и да ме блокират да се обадя ... сега искате да публикувате семейни снимки.' Бившият модел добави „#ByeUgly“ и емотикони със смях и плач.

Гети

Рей Дж отрича да казва ТОВА за сексуалния живот с Ким Кардашиян, след като тя казва, че е „патологичен лъжец“

Преглед на историята

Принцеса се обърна към акаунтите си в социалните медии, за да добави подробности към драмата в изтрита публикация. 'Да, мога да летя у дома ... имам собствени пари', написа тя. „Но колата ми е тук и не искам да се връщам сама с дъщеря си, защото съм бременна в 8-мия месец и дори не искам да спирам за бензин или да работя с целия този трафик на хора продължава... '

В 7:14 сутринта в сряда Принцеса написа в Twitter: „Време е да се пусне ...“

Рей Джей и принцеса Лав се ожениха през август 2016 г. и посрещнаха Мелодия Лав Норууд през май 2018 г. Връзката им имаше своите възходи и падения, добре документирани във VH1 „Love & Hip Hop“.

TooFab се обърна към Ray J и Princess Love за коментар.

Instagram Instagram

Време е да се пусне ...

@mzprincesslove

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на