Близнаците „Повишаване на надеждата“ се превръщат в емблематични деца на ужасите - вижте колко големи са те сега!

Още детски звезди - тогава и сега Стартиране на галерия Колекция Everett / 22 Vision

Детски звезди / модели Бейли и Райли Крегът са нараснали толкова много след дебюта им като Hope on Fox's „Повишаване на надеждата“ през 2010 г. ... но сега те довеждат трансформацията си до крайност!

Очарователните 5-годишни момичета се обединиха 22 Визия за някои невероятни преобразявания на филми, близнаците се гримират като емблематични страховити деца от някои класически филми на ужасите точно навреме за Хелоуин.Трансформациите #KidsOfHorror бяха направени, за да насърчат връщането и обръщането към нуждаещите се. Според съобщение за пресата близнаците и екипът на 22 Vision ще посетят Детската болница в Лос Анджелис, за да отпразнуват Хелоуин с пациенти, които не могат да направят трик или лечение тази година.Стартиране на галерия Още деца на филми на ужасите - тогава и сега 22 Визия

На една снимка момичетата се трансформират в Близнаците Грейди от 'Сиянието,' спортни хладни сини рокли и мъртвооки погледи, докато се държат за ръце в коридора на хотел Overlook.Щракнете тук, за да видите как изглеждат жените, изиграли близнаците в оригиналния филм сега!

„Имахме такъв невероятно талантлив екип, участващ в създаването на този проект“, 22 Vision's Брайън Покрас казва за издънката. „Всеки човек донесе нещо много уникално на масата и аз съм толкова горд от упоритата работа и отдаденост на всички. Резултатите далеч надминаха очакванията ми.

22 ВизияВ друг кадър двамата се обличат като Чъки и Тифани от 'Детска игра' филми.

Нож в ръка, Райли беше измислена като куклата-убиец Добър Гай, докато Бейли се обличаше като неговата пънк рок булка, спортен драматичен грим, фалшива татуировка и кожено яке.

„Бейли и Райли са толкова невероятни малки момичета. Не само че бяха лесни за работа, но и двамата въплътиха истинска страст към страшните филми, което е рядко за младата им възраст “, добавя Покрас. „Момичетата бяха очаровани от целия процес на трансформация - сложните костюми, прическа и грим. Това беше като най-добрата игра на обличане за тях.

Казват ни, че майката на момичетата винаги е била голям фен на ужасите и е била развълнувана децата й да бъдат част от призрачния изстрел.

Любимият костюм на Райли в крайна сметка е Карол Ан от „Полтъргайст“ докато Бейли обичаше да се облича като 'блестящите' момичета.

Вижте повече от снимките на адрес Страницата на Vision 22 във Facebook . Какво мислите за трансформациите?

Интересни Статии