Рейчъл Билсън и Хейдън Кристенсен Добре дошли момиче - разберете нейното име!


Рейчъл Билсън и Хейдън Кристенсен бебе е най-накрая тук!

Сладката двойка посрещна първото си дете заедно, момиченце на име Брайър Роуз , Според Нас . Брайър Роуз, разбира се, беше псевдонимът на принцеса Аврора през 'Спящата красавица.'Пуснаха новини, че е Рейчъл бременна още през май - но 'Сърцето на Дикси' звездата е доста гласовита, че иска да създаде семейство за известно време.

Миналата година, 'O.C' стипца каза Космополитен че бебетата вече са й били на ум. „Определено имам семейство в мозъка. Да имам деца е нещо, което искам да видя в бъдещето си - надявам се “, обясни тя тогава.

Кристенсен и Билсън се срещнаха през 2007 г. на снимачната площадка на своя екшън, 'Скачач.' Двамата се сгодиха през декември 2008 г. и след това го прекратиха през август 2010 г., за да се помирят 3 месеца по-късно.Нямаме търпение да видим първите снимки на бебето Briar - какво мислите за 'Междузвездни войни' актьор и избор на името на Билсън?

Изключете звука отдолу и кликнете върху „Стартиране на галерия“ по-горе, за да видите още повече имена на бебета на знаменитости!

Интересни Статии