Тиква реагира на разкриването на навика на наркотиците за милиони долари на Мама Джун: „Не можахте да ми помогнете?“ (Изключителен)

Instagram / WE tv

Тиквата звучи на скъпия навик на майка й за наркотици и как наистина е било за нея и Алана, откакто Мама Юни завърши рехабилитацията.

Мама Джун Шанън шокира всички, когато наскоро разкри, че двамата с Гено са изхвърлили близо 1 милион долара за една година за наркотици - статистика, дори собствената й дъщеря, Lauryn 'Pumpkin' Shannon, беше изненадана да чуе.

„Когато чуя тази цена и я чуя от медиите, където тя разказва своята история ... тя е много трудно е да го чуя, защото не знаех колко лоши неща наистина са станали “, каза тя пред TooFab преди новия епизод на„ Мама юни: Път към изкуплението “в петък, в който тя и Алана„ Honey Boo Boo “Томпсън решават дали искам да седна с Юни за първи път след завършване на рехабилитацията.

„След като преместих Алана, аз наистина се опитах да работя върху себе си като семейство, наистина се опитах да помогна на мама и след това се отдръпнахме за малко, така че не я видях, не сложих децата около нея - обясни тя. „Когато се срещнем този път в шоуто, беше изминала година, откакто я видяхме физически. Така че това е трудно да се чуе. Искам да кажа, че наистина е така, знаейки това - да не се опитваме да звучи подло и да не се опитваме да звучим гладно за пари - но да знаем, че аз и Джош се мъчим да правим всичко възможно, за да запазим покрива над главата на Алана и Ела. Точно така е, но вие бяхте тук, издухвайки милион долара, и не можахте да ми помогнете? '

Докато Юни се бореше със зависимостта и отиде в МВР на семейството си на фона на поредица от арести с гаджето Гено Доак, Лорин стана настойник на Алана. Това е нещо, което Джун каза, че много пъти оценява, но Лорин не е сигурна, че майка й наистина разбира колко голям ефект е имала употребата на наркотици върху семейството им.„Не мисля, че тя все още разбира напълно проблемите, които е оставила зад мен, тъй като трябва да се грижа за Алана, чувствам, че тя го оценява, но ми се струва начинът, по който тя казва, че го оценява .. Искам да е малко по-искрено от това - каза Тиква. „Много е трудно, защото някой, който е трябвало да бъде там и трябва да подкрепя, просто не изглежда така. Направих всички тези неща и съм узряла като жена и сега трябва да понеса последиците и дори не бях наркоман.

„Не е като, добре, аз просто се грижа за Алана. Подобно на това трябва да преживея брачните си проблеми, които създадоха проблеми там “, добави тя. „Това всъщност предизвика цял шум в живота на всички и точно като тя го вижда, но не го вижда.“

НИЕ телевизия / TooFab / Шериф на окръг Макон

Мама юни подробно описва навик от наркотици за милиони долари, отчуждаване от деца и защита на гено (ексклузивно)

Преглед на историята

Миналата седмица в тяхното риалити шоу Юни се обърна към Тиквата, за да види дали могат да започнат да работят по връзката си. По това време минаха около седем месеца от юни и Гено завърши рехабилитацията и тя се надяваше дъщерите й да са готови да й дадат нов шанс. Лорин обаче се двоумеше и се притесняваше, че скачането обратно в каквото и да било ще доведе само до още по-голямо сърце, особено за Алана.- Тя трябва да докаже много неща. Тя трябва да ми докаже, че е наистина трезва. Тя трябва да ми докаже, че не е човекът, който дори тя е била преди пристрастяването, тази, която е лъгала за малките неща “, каза Лорин пред TooFab. - И за мен тя ще трябва да остави да отнеме време. Толкова дълго бяхме нея време. Бяхме на часовника за пристрастяване на Гено и подобни неща. Сега искам да бъдете по мое време. Чувствам, че трябва да е в моето темпо.

„Имаме нужда от нашето пространство. Имаме нужда от нашето време, защото пристрастяването й не се е случило за една нощ. Нейното попадане в навика на наркотиците не се случи за една нощ или тя съсипа семейството, не се случи за една нощ - продължи тя. „Тези неща отнемат време и това е нещо, от което имам нужда тя да види. За мен е много разочароващо, когато тя е напориста, напориста, напориста, и все едно, ние бяхме настойчиви, настойчиви, настойчиви, когато искахме да отидете на първите няколко клиники, а вие не отидохте.

Лорин призна, че е „трудно“ да гледаш последния сезон, който документира юни и Гено, удрящи дъното, преди най-накрая да реши да получи помощ.

„Аз съм възрастен, зрял съм, но това е груба гледка, особено когато това е майка ти. Това не улеснява, разбирате ли? - каза Лорин. - Не исках тя да е на това място. Исках тя да се изчисти преди това. Бяхме стигнали до осъзнаването, когато стигна до този момент, че просто ще я видим в торба с тяло. Честно казано, толкова лошо стана.

НИЕ телевизия

Mama June се обръща към наддаване на тегло и хирургично преобразяване на дъщеря Джесика (ексклузивно)

Преглед на историята

Опасенията от смъртта на Юни ще бъдат повдигнати по време на предстоящата седалка между нея, Лорин и Алана, в епизод, излъчен следващата седмица. Някои от разговорите им вече бяха дразнени в промоции за шоуто и по всичко изглежда, че това ще бъде много емоционален момент и за тримата.

„Виждането на Алана като цяло да плаче за ситуацията с мама е много трудно, защото не искам тя да изпитва тази болка. Не искам тя да се моли за вниманието на майка си или татко. Така че, мисля, че е добре, че мама ще може да чуе какво имаме да кажем и тя няма избор. Този път тя не може да тича. Тя трябва да седне и да слуша. ”

Въпреки че трите жени ще седнат заедно, за да започнат и да разхвърлят проблемите си, изглежда Гено не е част от разговора. Лорин беше доста гласовита, че не иска другата половина на Джун да бъде част от живота им, въпреки че майка им твърди, че е оказала лошо влияние върху него, а не обратното. Засега Лорин заяви, че ще бъде любезна около него, но не очаквайте повече в този момент.

„Чувствам, че той винаги ще бъде част от живота на мама и просто ще трябва да се изправим пред това, докато тя най-накрая успее да се отърве ... като, тя се отърва от пристрастяването, що се отнася до наркотиците , но чувствам, че Гено също е нейна зависимост - каза Тиквата. „Винаги съм се чувствал така, дори преди да са използвали, защото майка ми просто се е превърнала в съвсем различен човек. Тя просто премина от най-високата жена на пиедестала до някаква, като мръсотия. Така се чувстваше, начинът, по който се отнасяше с нея и подобни неща, но аз ще поправя нещата или ще се държа хладно, защото това е, с което майка ми избира да бъде и не искам да създавам проблеми между мен и нея . Но в същото отношение той е само временен човек и аз съм по-фокусиран върху желанието да поправя нещата нея от него.

Гети

Сестрата на Тиквата на Honey Boo Boo я защитава срещу онлайн тормоз

Преглед на историята

Джун и Гено не са единствените, които се опитват да се върнат в добрите грации на Лорин. Епизодът от тази седмица също така вижда как бащата на Алана, Захарната мечка, се опитва да се свърже отново с дъщеря си след здравна изплаха. Тази връзка е една Тиква е още по-малко оптимистична.

„Трябва да се справя с това в края на деня. Когато [Алана] си отива и те правят заедно сцена, когато се върне у дома при мен, трябва да се справя с нея. Трябва да се справя с човека, който винаги ми задава въпроси като: „Защо баща ми не искаше да има нещо общо с мен преди години? Защо сега? “, Обясни тя. „Това, че сте се уплашили за здравето, не означава, че Алана трябва просто да избяга при вас с отворени обятия, ако той не може да е там в най-ниското й време.“

'Мисля, че това със захарната мечка е загубена кауза', добави тя. „Мисля, че може би просто трябва да го остави на мира, но очевидно искаме да работим върху връзката с нашата майка.“

Лорин каза, че „наистина“ се надява майка й да остане трезва, не само заради Алана, но и за да може да бъде настояща баба на Ела. „Не искам Ела да вижда онази страна на нещата, които аз, Алана и Джесика израснахме, като се наложи да се видим с майка ми“, обясни тя, „Да, тя ни остави в тъмно време, но ние винаги сме били добри на работи през него. Може да отнеме известно време, но всичко не е идеално.

В този момент Лорин вярва, че Алана ще остане с нея, докато не стане пълнолетна, но каза на TooFab, че ако тийнейджърът реши, че иска да отиде да живее отново при майка си, това е разговор, който тя би отворила. „Никога не искам да я карам да избира, защото тя и мама са били много близки - добави тя, - очевидно ще трябва да се говори.“

„Мама юни: Пътят към изкуплението“ се излъчва петък по WE телевизия.

Интересни Статии

Популярни Публикации

Джон Траволта нямаше представа, че съпругата му е в секс сцена с Том Круз

Джон Траволта нямаше представа, че съпругата му е в секс сцена с Том Круз

Купувачите обичат тази машина за мини вафли на стойност $ 10 с над 54 000 отзива на Amazon

Купувачите обичат тази машина за мини вафли на стойност $ 10 с над 54 000 отзива на Amazon

'Big Brother' Blowout: лъжи и измами лежат в основата на Epic Final Four Eviction

'Big Brother' Blowout: лъжи и измами лежат в основата на Epic Final Four Eviction

ГЛЕДАЙТЕ: Ето кога вашите любими PBS предавания се излъчват тази пролет

ГЛЕДАЙТЕ: Ето кога вашите любими PBS предавания се излъчват тази пролет

Историята на правилото за не-бял ден след трудовия ден

Историята на правилото за не-бял ден след трудовия ден

Звездата от „Teen Mom OG“ Райън Едуардс и съпругата Макензи в очакване на второ дете заедно

Звездата от „Teen Mom OG“ Райън Едуардс и съпругата Макензи в очакване на второ дете заедно

Защо Джоана Гейнс никога няма да се почувства зле, за да задоволи сладкия си зъб

Защо Джоана Гейнс никога няма да се почувства зле, за да задоволи сладкия си зъб

Хилари Клинтън знае точно защо се харесва на Обама в тези мемове срещу Тръмп

Хилари Клинтън знае точно защо се харесва на Обама в тези мемове срещу Тръмп

Здравейте, как!

Здравейте, как!

Twitter пече Тръмп за твърдението, че е „стабилен гений“: 11 най-забавни мемове и GIF файлове, които предполагат друго

Twitter пече Тръмп за твърдението, че е „стабилен гений“: 11 най-забавни мемове и GIF файлове, които предполагат друго