Тиква се сблъсква с гаджето на Мама Джун заради това как тяхната злоупотреба с наркотици „наранява“ Алана (ексклузивно)

НИЕ телевизия

С противопоставянето й с Мама Юни, Тиквата най-накрая се изправя лице в лице с Гено Доак.

Мама Джун Шанън и приятелят му Гено Доук започнаха да поправят начина, по който тяхното поведение на наркомани повлия на семейството им - а Лорийн „Тиква“ Шанън не се сдържа.Епизодът от миналата седмица видя Тиквата, Алана 'Honey Boo Boo' Томпсън и Мама Джун най-накрая да седнат и да хвърлят проблемите си след дълъг период на отчуждаване, докато употребата на наркотици през юни излезе извън контрол. След като тя и Гено завършиха рехабилитацията и започнаха да се фокусират върху тяхната трезвост, Лорин се съгласи да седне с майка си, но още не беше съвсем готова да направи същото с Гено.

В епизода от тази седмица изглежда, че и тя е готова да се изправи срещу него. В ексклузивен кратък поглед в новия час на петък, Лорин води разговор с Доук, като му казва колко тежки са били нещата, докато той и Джун са използвали. Първо, той казва защо са решили да се чистят.

i heart ts риза

„Беше ми омръзнало да живеем така, както бяхме ние“, казва й той. „Дори не живееше наистина, ние просто съществувахме. Бяхме в цикъл и не можахме да спрем.„Трябва само да ме чуете и да чуете Алана чрез мен, защото я няма. Имам нужда от вас, за да разбера колко много сте ни наранили - казва му Лорин. 'Това определено беше труден процес, опитвайки се да й кажа, че не е тук, няма нещо нередно с нея, защото тя смята, че нещо не е наред с нея.'

къща на Адисън Рей

„Тя смята, че баща ми не иска да има нищо общо с мен, защото не съм момче“, продължава Тиква, намеквайки за Захарната мечка. 'Тогава тя помисли, че пристрастяването на мама - пристрастяването на всички вас - също е нейната вина ... Не искам тя да мисли така, казах й, че тя не е виновна.'

НИЕ телевизия

Honey Boo Boo прекъсва сблъсъка с мама през юни след целогодишно отчуждение

Преглед на историята

В изповедалня тя добавя: „Чувствам се зле за Алана, защото нейното парче татко не иска нищо общо с нея“. Тя призна, че Гено „е отишъл отвъд“ за Алана, след като той е влязъл в живота им и „наистина е показал на Алана какъв трябва да бъде баща“. Това обаче направи още по-разстроено, когато „Гено изпусна и нея, и него, и мама всъщност не даде s ---“.„Наистина се ядосах. На мен, на всички вас, буквално на всички - казва Лорин след това на Гено, която признава, че е имала „право да бъде, а Алана има право да се чувства така“.

„Мисля, че е добре и за вас, и за мама да чуете страната на Алана, защото съм по-възрастен, мога да прикрия чувствата си, както трябва, но Алана е склонна да задържа нещата“, продължава Лорин. „Мисля, че е добре за мама да види как Алана се разстройва. Тя е само на 15 и всички забравяме това, тъй като Алана действа по-зряло, отколкото е всъщност.

Instagram / WE tv

Тиквата реагира на разкриването на навика на наркотиците за милиони долари на Мама Джун: „Не можахте да ми помогнете?“ (Изключителен)

Преглед на историята

След това тя призна, че и Гено, и Юни са по-разбиращи сега, след като са „трезви от много по-дълго от 2-3 дни“, като ги похвалиха, че могат да слушат и „да преминат покрай всичко наранено“.

Ксан Ани Смит

„Ужасно съжалявам, съжалявам за нещата, които се случиха, и искам да знаете, че няма нищо, което не бихме направили за вас“, казва й Гено. „Обичаме ви всички и казах, че съжалявам изключително много.“

Вижте пълната конфронтация, когато „Мама юни: Пътят към изкуплението“ се излъчва в петък по WE телевизия.

НИЕ телевизия / TooFab / Шериф на окръг Макон

Mama June подробно описва навик от наркотици за милиони долари, отчуждаване от деца и защита на гено (ексклузивно)

Преглед на историята

Интересни Статии