Психичният Мат Фрейзър решава мистериозната смърт чрез четене на мащаба

Youtube

„Искаш ли да знаеш как е умрял или какво се е случило този ден и аз ще ти отговоря точно сега“.

Звездата от „Meet the Frasers“ Мат Фрейзър прави психически четения над Zoom по време на пандемията и тази седмица успя да затвори една майка след мистериозната смърт на сина си.

Според жената Тами синът й е бил убит по време на подскачане на влакове - но тя винаги се е чудила дали е инцидент или друг човек го е отблъснал.как да се обличаме за горещо и влажно време

„Първото нещо, което синът ми ми казва, е, че няма начин да сте го спасили тук във физическия свят“, каза Фрейзър на жената и дъщеря й, които също бяха на повикване. „Той ми казва, че трябва да се извиня на майка си, че не съм я слушала ... за това, че съм си навредила“.

Разказвайки, че мъжът иска майка му да продължи живота си, Фрейзър каза, че синът на Тами вярва, че тя е „твърде добра майка, за да страда заради мен“, когато той е „този, който трябва да се промени“.'Той иска двамата да имате щастие', добави Фрейзър, преди да стигне до най-големия въпрос на Тами.

„Имаш въпрос към мен и въпросът ти е, искаш ли да знаеш как е умрял или какво се е случило този ден и аз ще ти отговоря точно сега“, започна той.

MTV

Jersey Shore: Psychic казва на Рони „Няма да свърши добре“ с Джен Харли

Преглед на историята

„Вашият син ми казва, когато се свързвам, той поема отговорност за това. Той казва - и има много различни истории за това какво се е случило и какво се е случило и какво се е случило - но вашият син ми казва, че е бил под влияние по време на заминаването си - продължи той. „И той ми казва, че има вещества и неща, които е взел, и неща, които е направил и го пренася.“'Той също ми казва, че главата му е била засегната, така че не знам дали се е подхлъзнал и паднал или си е ударил главата, разбирате ли това?' попита той.

Тогава Тами каза, че е паднал от влака, питайки как се е случило.

Преди Фрейзър да отговори обаче, той каза, че иска тя да обещае на сина си, че тя ще започне да живее живота ви и ще започне да чувства щастие отново, след като научи какво се е случило. Тя го направи.

Полицейско управление в Съмърсет / Facebook

Арестуван четец на длани, който начисли 71 000 долара за премахване на демон от душата на дъщерята на клиента

Преглед на историята

- Вашият син ми казва, че е било инцидент. Казва, че се забавлявах, казва, че скачах във влаковете, казва, че не съм бил тласкан “, разкри Фрейзър. „Казва ми, че е израснал, играейки във влакове, израснал е, правейки това. Той не осъзнаваше, че това ще го убие, иначе щеше да бъде засегнат по този начин, но казва, че върши нещата, казва, че съм бил под влиянието и съм преминал.

Мъжът също така каза на Фрейзър, че „не е усетил нищо“, когато е починал. „Той ми показва удара в главата и следващото нещо, което знаете, той ме показва в рая и се чувствам добре“, каза Фрейзър.

Преди да се отпише, жената каза, че има още един въпрос относно сензорна лампа, която непрекъснато се включва сама в дома й.

- Той е - потвърди Фрейзър. 'Това е начинът му да каже, че мама съм аз, аз съм с теб.'

Щракнете тук за повече информация за неговите онлайн четения .

Интересни Статии