Принц разкри най-великия урок Майкъл Джексън го научи, как Париж е като техния емблематичен татко

YouTube / Гети

„Очевидно не мога да кажа достатъчно големи неща за времето, което прекарах с баща си.“

Принц Джаксън разкри „ръководния принцип“, който баща му Майкъл Джексън му е дал.

По време на откровено интервю на „Сместа“ най-големият син на покойната поп звезда, на 24 години, разсъждава върху мъдростта, която е получил, докато е израснал под светлините на прочутото семейство.

най-добрите клинове с голям размер
Facebook Watch

Парис Джаксън се бори с натиска и очакванията да бъде дъщеря на Майкъл Джексън

Преглед на историята

„Знаеш ли, има толкова много хапки там, които са толкова близо до сърцето ми, че чувствам, че са приложими по всяко време“, започна той. „Но този, който е моят ръководен принцип, е, че„ Никога не спираш да учиш “.

„Завърших L.M.U. и това не означава, че спрях да се уча - продължи той. „И баща ми би казал нещо в духа на„ Минутата, в която спреш да учиш, е минутата, в която ще започнеш да умираш. “„Очевидно не мога да кажа достатъчно големи неща за времето, което прекарах с баща си.“

След това обсъжда кога за първи път осъзнава, че баща му е музикална икона и е почитан по целия свят.

„Растях и остарявах и видях, знаете ли, че хората ще ни следват наоколо. Хората просто биха искали да посегнат и да докоснат баща ми. Но това беше наистина, когато бях около 10 или 11 в Близкия изток, когато гледах видео на баща ми, който изпълняваше. Той свири навън и виждате това море от хора и има хора, които припадат в публиката.Той продължи със смях: „И аз попитах баща си:„ Защо припадат? Виждам те всеки ден. '

Принс също имаше страхотни неща да каже за сестра си Парис, припомняйки си как е работил с нея по музикален клип, когато тя едва започва да пее.

„Когато подготвяхме този проект - и това беше една от първите й песни, които тя искаше да излезе - трудно е да бъдеш уязвим със себе си и когато за пръв път видях сестра си да пее, знаех, че това е, от което се нуждае да се направи - обясни той.

тренира всеки ден в продължение на месец

„И така, просто исках да ѝ помогна и да ѝ помогна и да поеме тази„ голяма братова “и защитна роля, за да съм сигурен и да помогна да върви възможно най-гладко. И когато работехме заедно, видях страна на сестра ми, която никога не бях виждал досега, която беше нейната професионална работна страна.

'Тя се появи навреме и беше много важна', добави той. 'И тя - като баща ми - има визия за това как иска нещата да се разиграят.'

Бащата на Принс умира от остра интоксикация с пропофол и бензодиазепини в дома си извън Лос Анджелис през 2009 г. на 50-годишна възраст. Той е оцелял от Принс, Парис, на 24 години и Blanket, на 19 години.

Парис Джаксън се разхожда в шоуто за сбогом на Жан-Пол Готие в Седмицата на модата в Париж Виж снимките Гети

Интересни Статии