Tammin Sursok на 'Красиви малки лъжци' се разбива заради битката за коронавирус на съпруга

Instagram / Гети

„Стигна до много страшно място“, казва актрисата. - Всички болници са пълни. Бъдете в безопасност, моля, носете маска.

Звездата на 'Pretty Little Liars' Tammin Sursok разкри за грубата битка на съпруга си Шон Макюен с коронавируса.37-годишната актриса сподели емоционална публикация в Instagram и поредица от изпълнени със сълзи истории в сряда - в която тя описа симптомите му и предизвикателствата, пред които е изправен за лечение.реалния свят Лас Вегас 2011

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

- Съпругът ми има Ковид. И ме е страх. Днес не съм толкова уплашен, колкото вчера, но вчера се почувствах извън контрол - написа тя на селфи. - Беше грубо и докосвай и тръгвай. Всички болници са пълни и треската му от 103 няма да се счупи с дни и стигна до много страшно място.какво се е случило с гаджето на Аарон на ходещите мъртви

В една от публикациите си в Story Sursok каза, че в четвъртък „се справя много по-добре“, като треската му пада до 102-101. Докато се бореше със сълзите, актрисата каза, че говори, защото не може да се преструва, че всичко е наред, когато не е - и предупреди последователите си, че Ковид може да се случи на всеки.

„Има толкова много хора, които се борят и преживяват това и не мислите, че това ще бъдете вие ​​и вашето семейство, докато не стане“, каза тя. „Знам, че някои хора просто настиват или се чувстват като настинка или грип, но някои хора не. А съпругът ми е наистина здрав и здрав и всички болници са пълни. Бъдете в безопасност, моля, носете маска. Моля те, просто го направи за някой друг.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.В друга публикация тя сподели, че и тя, и дъщерите на двойката са имали два пъти отрицателен тест, нямат симптоми и са под карантина. Сурсок споделя дъщерите си Финикс (6) и Ленън (2) със съпруга си.

братя menendez сега 2017

„Вече два месеца сме на едно място в Остин. Не съм виждал приятели и семейство, не съм ял, p е обучен в домашни условия - продължи тя. „Единственото място, където бихме могли да го намерим, е хранителният магазин, пр. Н. Е. Не сме били близо до никого и цялото семейство винаги е маскирано.

Като добави, че се е „наистина уплашила и е на тъмно място“, Сурсок каза, че пише, за да уведоми последователите си, че се „бори“, но ги обича всички и тяхната подкрепа.

- Ковид е реален. Моля, носете маска за себе си за други хора “, заключи тя. „Това не е нещо, което искате да получите.“

Интересни Статии