Звездата от „Доста малки лъжци“ Иън Хардинг за това дали неговият герой е убиец

Може ли Езра наистина да е убиецът на Шарлот? В края на миналата седмица в епизода на Pretty Little Liars on Freeform, всички признаци сякаш сочеха да.Петгодишният скок във времето не беше благосклонен към Езра, който се играе от Иън Хардинг. Загубата на Никол в Централна Америка го остави ядосан, депресиран и небръснат алкохолик - и момичетата забелязаха това. Наред с някои други неудобни доказателства, скорошното състояние на духа на Езра го позиционира като главен заподозрян.

И те не са единствените, които подозират, че Езра може да е убиецът. Дори Хардинг смята, че е могъл да го направи.

Прочетете също:

О, да, абсолютно, каза Хардинг в интервю за TheWrap, когато го попитаха дали героят му е способен на убийство. Той има много ярост и, хм, алкохолизъм. Той трябва да уреди вендета.Прочетете интервюто по -долу:

TheWrap: Значи Шарлот наистина е мъртва?
Хардинг: Всъщност не знам. Аз бих предположил, че е така, но в същото време хората умират в шоуто доста често и след това ги виждаме отново. Така че се чудя.

здравословна храна за седмицата

Мислиш ли, че Езра можеше да я убие? Способен ли е за убийство?
О, да, абсолютно. Той има много ярост и, хм, алкохолизъм. Той трябва да уреди вендета и не бих се изненадал от никакъв резултат. ... Той наистина е на дъното на цевта. В този момент дори не му пука. Не мисля, че дори живот с Ария би го задържил прав и тесен. Той е доста заслепен от ярост и омраза.Как е попаднал на толкова тъмно място?
Мисля, че защото той намери Никол - моя австралийски любовник, изигран от Ребека Брийдс, която е просто мечтател. Мисля, че той откри в нея нещо, което може би не получаваше от Ария и мисля, че това е просто живот, който той винаги е искал. Мисля, че през първите няколко години, когато беше в Централна Америка, си мислеше: Това е всичко. Това е моят живот. Точно това ми трябва. И тогава всичко беше отнесено от нищото. Винаги, когато се случи такава трагедия, хората се опитват да намерят смисъл или цел в това, което се случва. Но всъщност няма никакви мотиви зад това, така че той се бори с това и го прави с алкохол.

Прочетете също:

Какво е да играеш тази версия на Ezra?
Чудесно е. Това е някаква фина линия, защото не искаме да виждаме някой, който е наистина страшен. ... Това е странен вид линия за ходене, където показвате частици от депресия и убийствена ярост, но не прекалено много, защото не искате да дадете нищо.

Каква беше вашата реакция на скока във времето?
Толкова развълнуван. Толкова безкрайно развълнуван. Само защото бяхме играли картата на гимназията толкова дълго, колкото щеше да излезе. И нито едно от момичетата вече не изглежда като гимназия. Казвам, че не по груб, холивудски, О, те са остарели, защото не са. Те са изключително млади. Но сега те имат такава уравновесеност и гравитация, че не бихте повярвали, че са юноши в гимназията. ... Отваря ни пред цял свят от възможности.

червени знамена, които да търсите, когато се срещате с нов човек

Прочетете също:

Как героите се държат по различен начин сега, когато всички са пораснали?
Струва ми се, че има малко по -малко страх. Може да видим малко повече от остатъчните ефекти от травмата, която са преживели, но в същото време мисля, че те ще бъдат малко по -агресивни. ... по -малко Кой ще водя на бала? И още имам ПТСР и някой се опитва да ме убие.

Pretty Little Liars се излъчва във вторник в 8/7c по Freeform.

Еволюцията на семейството на ABC: От „700 Club“ до „Pretty Little Liars“ Powerhouse (Снимки)

  • „Клубът 700“ (1977 -)

    Християнското токшоу беше едно от първите в ABC Family - още когато беше известно като Christian Broadcasting Network. Премиерата е през април 1966 г. и се премества в мрежата през 1977 г.

    Семейство ABC
Предишен слайд Следващ слайд 1 от 16

Създадена като християнска мрежа за излъчване през 1977 г., мрежата се трансформира през годините

„Клубът 700“ (1977 -)

Християнското токшоу беше едно от първите в ABC Family - още когато беше известно като Christian Broadcasting Network. Премиерата е през април 1966 г. и се премества в мрежата през 1977 г.

Преглед в галерията

Интересни Статии