Бременната Blac Chyna става напълно естествена ... и изритва Роб от къщата ?!

Вижте още звезди без грим Стартиране на галерия Snapchat

Blac Chyna наистина приема бременността.

На Роб Кардашиян бебето мама отиде в Snapchat в четвъртък, за да покаже по-приглушен поглед от нея, носейки само бял връх на тръбата и розови, памучни шорти, докато парадира с процъфтяващата си подутина и без грим.

Имайки предвид някои от възможностите на Chyna, това е най-освежаващият ансамбъл, който сме виждали от дълго време!

как да помогнем на стресиран приятел

Другата й половинка наскоро се отвори за неговата годеница, истинско име Анджела Уайт .

'Честно казано, аз съм толкова привлечен от това как беше Chyna, когато отглежда сина си, това ме привлече към нея', казва той ХОРА .„Тя беше толкова страхотна майка и това беше много привлекателно за мен, очевидно и ме накара да искам да създам семейство с [нея]“, разсъждава той.

Въпреки че месеци наред се въртяха слухове, че Роб използва Chyna - и обратно - за да създаде още повече драма в клана Кардашиян, той яростно отрича тези твърдения.

перфектно червено червило за блондинки

„Хората вероятно си мислят, знаете ли, направихме нещо от злоба, нещо подобно“, обяснява той. 'Никога след милион години нямаше да имам дете от злоба.'Въпреки че нещата се развиват сега, наскоро пуснат клип на предстоящото риалити шоу на дуета показва Blac Chyna, който изгонва Роб от общия им дом.

В клипа от шоуто - който дебютира тази неделя по E! - разказва Роб Скот Дисик че той и Чина се скарали и тя му дала обувката.

„Просто ще я оставя и ще й дам пространство, така че не знам“, казва той на бебето татко на Кортни.

„Този ​​цикъл на изгонването ми от къщата се е случвал няколко пъти и обикновено се връщам веднага, но ми е гадно от това“, казва той.

Диетични ястия 1:1:1

Скот отговаря: „Разказваш ми собствения си живот“, като се позовава на неговата отново и отново връзка със сестрата на Роб.

„Ще остана малко в къщата си в Калабасас“, заключава Роб в клипа.

Какво мислите за огнената им връзка? Звукът е изключен отдолу!

Интересни Статии