Мощното демаскиране на „маскиран певец“ довежда публиката и панела до сълзи


Вътре в Алиса на Чикаго Уест в тематичен рожден ден на „ONE“ Виж снимките Лисица

Заекът, Еднорогът, Извънземното и Лъвът излизат на сцената за най-силните си изпълнения през сезона, което води до по-странни предположения и едно емоционално разкритие.

Ако се надявахте 'Певецът с маски' просто ще комбинираме останалите осем певци в едно шоу като нас, добре дошли във влака на разочарованието.Само четирима от тях се качиха на сцената тази седмица, което означава същото и за следващата. След това обаче те имат за да доведе шестте вляво в едно шоу, нали? В противен случай просто ще стане още по-нелепо.Лисица

Никол Шерцингер призовава най-лошия 'маскиран певец' на панела, все още най-тъпото предположение

Преглед на историята

О, с кого се шегуваме, пак ще гледаме. И ние не сме сами, тъй като Fox току-що поднови „The Masked Singer“ за втори сезон, след като се превърна в номер едно ново шоу за целия сезон 2018-19 в така желаната демография на 18-49 години. Очевидно Америка се нуждае от този вид глупост в своя свят точно сега.

Пийт Дейвидсън Дик снимка

За да подложат малко време, и четиримата певци с маски тази вечер се качиха заедно на сцената, за да се забавляват с „На върха на света“ на Imagine Dragon - което беше абсолютен шум - и всеки от тях извади нова улика във формата на артикул.Но докато заекът, лъвът и извънземното имаха убедително соло в тази групова пиеса, еднорог се появи късно и само пее в хармония с тях. Това ли е, защото тя не е толкова силна като певица?

Хайде, Тори Правопис , вярвай в себе си! Това ти ли си?

Една голяма промяна, която забелязахме тази седмица, тъй като получихме малко място за дишане, е колко много се забавляват всички. Панелът преживява абсолютен взрив, опитвайки се да разбере кои са тези хора и Ник е точно там с него.Виждайки, че нарастващата химия само ще помогне за успеха на това шоу, тъй като ще се наслаждава както на тяхната буфонерия, така и на знаменитости и предположения.

За пореден път най-слабият изпълнител на нощта получи обувката, но ние ще ви накараме да се възползвате от ужасните (а понякога и добри) предположения за всички, преди да разкрием кой е. Правим това, защото обичаме ... да те измъчваме.

Лисица

„Маскираният певец“ демаскира друг и никой от панела, който някога е предполагал това име

Преглед на историята

Заек

По-голямата част от най-новия пакет беше за това как той е измамник, но имаше изображения, на които той изчезва и казва „дъвчете това“ на гише в ресторант, обслужващо пица в Бруклин. Знаете какво означава това!

„Сега си мисля готвач“, каза Джени при подсказването на пицата, докато Никол скочи върху изчезващия, за да заяви, „Това е магьосник“. Хм, все още мислим Джоуи Фатоне , дами. Той се занимава с ловкост и е роден в Бруклин, така че и двете улики се вписват.

Състезател: „Извън кутията“
Съдии: “OMG A BOXER”
Състезател: „Магия“
Съдии: „OMG A MAGICIAN“ #TheMaskedSinger pic.twitter.com/81EOp4M1YV

@rachelegarman

Неговата идея за предмета беше комплектът на магьосник, който според него беше друг начин, по който той обича да впечатлява публика, което означава не основният начин. Знаете ли, като да бъдеш Джоуи Фатоне от * NSYNC.

Имаме толкова много улики, че вече трябва да сме сигурни, нали? Заек е работил в увеселителен парк през по-младите си години, намирал е безопасност в група, но е усещал, че понякога това задушава индивидуалността му.

Също така получихме всички тези * NSYNC улики от него, буквално казвайки, че той е пеел „в синхрон“, за да каже: „Ще бъда аз“. И тогава някои образи на хот-дог наистина ни убеждават, дори ако Фатоне е излязъл и публично е отрекъл това на Рейчъл Рей. Смятаме, че лъже.

Фатоне работи в Universal Studios от гимназията и отваря ресторант за хотдог в Орландо. А какво ще кажете за новата улика на Interne от шоуто Официална страница : 'Той ще изиграе играта за вас, ако цената е правилна.' Всички знаете, че Fatone беше домакин на шоуто „The Price Is Right“ на живо в Лас Вегас през 2010 г., нали?

Трябва ли да продължаваме да гадаем тук? Ако не е Фатоне, това е някой, който му краде живота!

Youtube

Backstreet Boys, Cardi B и The Dude: Засега всяка реклама на знаменитост Super Bowl

Преглед на историята

еднорог

Все още се борим да забием еднорога въз основа на многобройните улики, до които сме стигнали до момента. Последният път тя ни каза, че е загубила блясъка си, което накара панела да се замисли Дениз Ричардс като бивш на Чарли Шийн . Тя също излъчваше поведение на модел и се чувстваше победител.

Преди това разбрахме, че е израснала в „един от най-богатите квартали“ и са й казвали, че не е достойна за успеха си през цялата си кариера. Изглежда, че не е професионална певица, така че доста силно се облягахме на Тори Спелинг.

Пакетът от тази седмица разкри, че да се представя пред хора винаги е бил най-големият й страх. Тя също така призна, че се бори с ниско самочувствие, правейки това шоу вид положителна терапия за нея.

Добавете занаятчийски намеци за препратка към колелата и нейната декларация, че „Гордея се с хълмовете, откъдето идвам. Може ли това да са Бевърли Хилс, в които сте израснали и които показват, че сте участвали? Интернет следите със сигурност не помогнаха, тъй като се казваше, че тя е от 93 години, а Тори е родена през 73 г., което я поставя в класа от 91 г.

Но ето какво е кога завърши нейният герой „90210“ Дона Мартин? Този епизод е излъчен през 1993 г. Хитър трик, но ние те виждаме!

Ерик Тръмп Гари Бюси

Разбира се, цитатът „на хълмовете“ накара групата да мисли, че тя е от „Хилс“, така че разбрахме Кристен Кавалари и Лорън Конрад както добре. В края на краищата тя каза едно и те са фокусирани с лазер върху всеки отделен ключ, който получат.

Нейният артикул беше пишеща машина, което напълно отговаря на това, че е написала няколко бестселъра. Освен това тя е публикувала книга, наречена „VicTORIous“, която отговаря на друга улика. И споменахме ли, че Тори Спелинг, известен майстор, беше водещ на „Craft Wars“ на TLC през 2012 г. Да, почти сме готови да заключим и тази. И Кен Йонг е точно там с нас.

Освен това показателно е, че тя избра „I Love It“ на Icona Pop, която не включваше самостоятелни партии, което й даваше сигурност и комфорт на беквокалите. Това е знак, че тя се бори със самочувствието си, което се вписва в това, което е казала преди, и нейната история през годините.

Лисица

„Маскираният певец“ се завръща: По-ужасни предположения на съдията и интересни теории на феновете за мистериозни певци

Преглед на историята

Извънземно

Това, което вече знаем, е, че Alien произхожда от голямо известно семейство и има няколко сестри. Има препратка към номер пет по отношение на тях и факта, че тя е била доста млада, когато семейството е постигнало славата им.

Тя се обиди на панела, без да мисли, че е професионална певица и е абсолютно мъничка на ръст, което ни накара да се замислим Латоя Джаксън в продължение на седмици и ние ставаме само по-уверени.

Тази седмица тя говори за това колко много се радва на анонимността на маската, без да я притесняват постоянно, което е бреме, което LaToya споделя с известните си братя и сестри през целия си живот.

Ние законно умряхме от смях, когато тя каза: „Израствайки, винаги съм жадувала за простия живот“ и панелът не ни разочарова. 'Е това Парис Хилтън ? ' Никол попита, а Джени бързо се противопостави: „Не, това е Никол Ричи . '

Поздравления, правилно идентифицирахте телевизионно предаване и неговите звезди. Но тогава Alien каза: „Това е горещо“ и по дяволите, ако това не беше крилатата фраза на Парис Хилтън през деня.

Играе ли ни на глупак? Тя все още е твърде малка, за да бъде Хилтън. Никол? Какво се случва, губим ума си и започваме да звучим като панел. Изпратете помощ!

яйце руло срещу пролетно руло

Указанието за интернет ни каза „тя е измислица в междупланетните пътувания“, което вероятно споменава времето й в Ню Йорк с Майкъл Джексън, докато той снима „The Wiz“. И тогава има змии. Можете да намерите тонове изображения на LaToya с тези, включително класическа игра на Playboy през 1989 г.

Добре, върнахме се на правия път. Ууу, имам малко хитрост за секунда там.

Нейният разкриващ елемент беше полицейска значка на Muncie и ... о, о, LaToya е резервен полицай в полицейското управление на Muncie! Издаването на истинската значка може да е било прекалено много, тъй като всички знаят, че Джаксъните са от Индиана и изведнъж Никол закова семейството и Робин отдели LaToya, преди тя да се откаже от нея и да отиде с Пола Абдул | .

Браво

Чай „RHONJ“: Всички ада се разпадат, докато C-бомбите и винените чаши летят по време на експлозивна вечеря

Преглед на историята

Лъв

Все още сме доста уверени, че имаме заключен този изпълнител. Вече знаем, че тя идва от холивудски кралски особи с много жени и че е политически активна. Хвърлете заглавие на вестник „Злато намерено в Хейли“ от предишен пакет и ние сме почти сигурни.

Пакетът от тази седмица видя, че Лъвът е разочарован, че Никол не вярва в гласа й, казвайки, че присъствието й на сцената е нейната съдба и, ако Робин не се върне към мислите за Детето на съдбата

Тя също така каза, че иска да бъде „модел на смелост и уязвимост“, което ги накара да мислят модел, и тя каза „Tick-Tock“ също, така че получихме неизбежното Кеша познайте. Но тя също така разкри, че „Магьосникът от Оз“ е любимият й филм, така че къде са предположенията на Джуди Гарланд за тази улика, банда?

Кени Чесни и Рене

Но най-вече изглежда наистина обидена, че комисията не смята, че е професионална певица, като същевременно потвърждава, че са прави. Тя просто иска звук като един. И тя направи точно това, абсолютно убивайки „Калифорнийския сън“ на Сиа.

Що се отнася до нас, Интернет го заключи с намека си: „Гласът й ще ви вземе за заложник“. Хей, момчета, знаехте ли, че Румър е участвал заедно с баща си Брус Уилис във филма от 2005 г. „Заложници“. Понякога наистина е толкова очевидно. И тя е израснала в Хейли, Айдахо. Всичко пасва!

Знаете ли какво не беше очевидно или полезно? Нейната следа от бели дрехи, за която тя каза, че е семейна реликва. О, значи тя е жена, която понякога използва коса в косата си? Страхотен. Благодаря за това. Може би това е препратка към шантавия, но същевременно емблематичен външен вид на мама Деми Мур от 80-те?

Вероятно мръсникът на майка й? 🤷‍♀️ #TheMaskedSinger pic.twitter.com/Rct6TmZPq0

@ TNHills13

Подобно на Fatone, Rumer Willis публично отрече, че е Лъвът, и подобно на Fatone ние решително ще изберем да вярваме, че лъже. Всички знаят, че знаменитостите лъжат през цялото време, за да скрият тайните на своите проекти.

NBC

'AGT: Шампионският' 5-и съдия: Тери Крийс Ленти за Златен зумер, Саймън почти причинява нараняване

Преглед на историята

Елиминиране

Не беше истинска изненада, че еднорогът загуби гласа, тъй като всъщност не пееше толкова, колкото караоке пееше на фона. Въпреки това се надяваме, че шоуто е успяло да й даде известна увереност в себе си и способностите си.

Съгласни сме с групата, че това е труден избор, но не сме съгласни с Робин, олимпийската гимнастичка Габи Дъглас е добро предположение изобщо. Джени застана до нейното предположение на Лорън Конрад, докато Никол отиде с Дениз Ричардс.

Габи Дъглас ??? #TheMaskedSinger pic.twitter.com/6G52VpmSBW

@ItsEllemichelle

Кен изля много любов върху Еднорога, преди най-накрая да скочи в правилния влак с нас и да тръгне с Тори Спелинг. Така той се присъединява към нашата победна обиколка. И ние ще продължим и ще поканим Тори заедно, тъй като тя беше толкова сладка и уязвима, изправяйки се срещу страховете си, за да даде възможност на децата си.

Това беше най-трогателното разкритие за сезона досега, но в същото време започваме да се чудим дали тези улики не са твърде лесни. По принцип познаваме всички (или поне вярваме, че го знаем) и тепърва предстоят седмици. Все още ще бъде много забавно, но може би ще искат да бъдат още по-загадъчни през следващата година.

„Маскираният певец“ се излъчва в сряда от 21:00. ET на Fox.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети

Популярни Публикации

Подрязване на енергийни компании - част II

Подрязване на енергийни компании - част II

American Idol Comeback: Десет финалисти от битката от миналия сезон, за да се присъединят към Топ 10 на тази година

American Idol Comeback: Десет финалисти от битката от миналия сезон, за да се присъединят към Топ 10 на тази година

Маскираният певец разкрива познато лице от един от най-големите актове в историята на музиката

Маскираният певец разкрива познато лице от един от най-големите актове в историята на музиката

Защо бащата на Парис Хилтън и Никол Ричи са МВР от документалния филм „Това е Париж“ (ексклузивно)

Защо бащата на Парис Хилтън и Никол Ричи са МВР от документалния филм „Това е Париж“ (ексклузивно)

Гледайте Machine Gun Kelly Kiss Megan Fox в New Music Video

Гледайте Machine Gun Kelly Kiss Megan Fox в New Music Video

Винтидж козметични продукти, които ни напомнят за мама

Винтидж козметични продукти, които ни напомнят за мама

Принц разкри най-великия урок Майкъл Джексън го научи, как Париж е като техния емблематичен татко

Принц разкри най-великия урок Майкъл Джексън го научи, как Париж е като техния емблематичен татко

Защо растенията имат латински имена?

Защо растенията имат латински имена?

Концертът на Вили Нелсън за виртуална ферма събира 500 000 долара за подкрепа на семейни ферми точно сега

Концертът на Вили Нелсън за виртуална ферма събира 500 000 долара за подкрепа на семейни ферми точно сега

Ето какво казват критиците за „Странни неща“ Сезон 3, плюс сцена за крайни кредити

Ето какво казват критиците за „Странни неща“ Сезон 3, плюс сцена за крайни кредити