Полярната мечка изпрати 1900 мили на Мате, мъжът веднага я убива по време на секс


Youtube

„В момента, в който я качи, нещо се обърка.“

Балу и Аврора може да са били кръстени на двама велики от Дисни - но те не са имали приказен край.Женската бяла мечка е изпратена на 1900 мили до нов зоопарк в Русия с надеждата, че ще се размножи, но вместо това е била убита от новия си партньор при първото им съжителство.juanpa zurita и lele pons се целуват

Според Siberian Times , Аврора е живяла с мечка на име Феликс в продължение на десет години в зоологическата градина в Красноярск, но никога не е родила потомство, така че те решиха да се опитат да я съчетаят с нов ухажор на име Балу в зоологическата градина в Ижевск.

Нетфликс

Дилън Пасаж реагира на слуховете за Джо Екзотик, който има син и зверино

Преглед на историята

Персоналът беше толкова развълнуван от свързването, че дори започна да разширява заграждението за бъдещи малки.- Срещата им беше предопределена за съдба. И двамата са чистокръвни, хубави, първоначално от природата с ценен генетичен материал “, написаха те в социалните мрежи преди срещата си на 6 март.

- Балу е впечатляващ мъж, умерено деликатен, упорит, истински мачо. Годеницата му Аврора, преди това от зоопарка в Красноярск, е истинска дама, спокойна, спретната, интелигентна, наблюдателна, безумно привлекателна и адски хубава. Невъзможно е да устоиш на такава дама. Така че въпросът дали харесваха мечките беше ясен.

Видео, записано от зоологическата градина, показва първата им среща с по-малките жени, които напредват, за да проверят новия си мъж, който отстъпва с трепет, преди тя да свие рамене и да се обърне, привидно не впечатлена ... което отзад може би е било лоша поличба.Въпреки първата среща без фойерверки, двойката се наслади на двуседмично ухажване, игра, плуване и греене на слънце заедно.

Изглеждаше, че Аврора беше в горещина и възприемчива, но когато дойде големият момент - стана ужасно погрешно.

„Точно в момента, в който я качи, нещо се обърка“, каза директорът на Красноярск Андрей Горбан. 'Аврора показа характера си, а Балу беше бесен.'

Веднага след като видяха, че нещо не е наред, пазачите хвърлиха вода на много по-едрия мъж и го застреляха с успокоителна стрела - но вече беше твърде късно.

'Той падна близо до Аврора, но тя вече беше мъртва', каза Горбан.

е Тифани Ню Йорк бременна
Netflix / Гети

Tiger King под TMZ микроскоп, Специално изследва „Странни обрати и обрати“ на историята на Джо Екзотик

Преглед на историята

Кадри от жестоката атака съществуват, но не са публикувани. Опустошените пазачи в двата зоопарка са го анализирали, опитвайки се да разберат какво се е объркало и е довело до фаталната атака, за която се смята, че е първата по рода си в плен.

„Всичко се случва в природата, но в зоопарковете това е първият случай и ние внимателно ще проучим случилото се, както за себе си, така и за науката“, каза Горбан. „Досега не съм го изучавал задълбочено, но специалистите от световна класа не могат да си спомнят такива случаи в зоопарковете. Това беше напълно неочаквано огнище на агресия.

Той каза, че докато мъжете са известни с това, че убиват жени за храна, това е много малко вероятно по време на еструса.

„Всичко беше абсолютно нормално, иначе нямаше да са свързани“, каза той.

какво се случи с Елизабет Беркли

Красноярският зоопарк беше спасил Аврора, когато тя беше само малко дете, след като майка й умря в пустинята.

Горбан каза на последователите на зоологическата градина в социалните медии: „Непоносимо е трудно да се съобщи тази трагична новина. Нашата Аврора я няма.

„Само вчера бяхме щастливи, че нашите бели гиганти се намериха, обичаха. Надявахме се да видим потомството. В Роев Ручей вече се изграждаха просторни заграждения за малки малки.

'Но внезапният конфликт смаза нашите надежди ... остана само празнота.'

Междувременно домът на Baloo публикува изявление: „За съжаление подобни ситуации се случват в животинския свят“.

„Причината за конфликта между две съвсем наскоро съвместно съществуващи полярни мечки Аврора и Балу остава тайна. Няколко седмици след връзката те се разбираха добре помежду си, играеха заедно, къпеха се, грееха се под пролетното слънце.

„Служителите на зоопарка положиха всички възможни усилия за разрешаване на непредвидена внезапна конфликтна ситуация. Но за съжаление всички усилия бяха напразни “.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на