Най-добрите шорти плюс размер за лятото

Все повече търговци на дребно правеха къси панталони за измерване на момичета. Ето най-добрите шорти с размер плюс, които трябва да бъдат на радара ви това лято:

Най-добрите притежавани от черно марки плюс размер от 2021 година

Търсите новото си любимо парче от 2021 г.? Не търсете повече от тези невероятни марки, притежавани от Black, с диапазон на размера плюс.

6 парчета с плюс размер, които купувам за есента

Есента е почти тук и нямаме търпение за модата, която идва с нея. Ето всичко, което взимам (и вашите килери също биха се харесали!):

15 достъпни парчета бельо с голям размер

Има толкова много онлайн търговци на дребно, които предлагат както бельо с права, така и плюс размер, така че всеки може да се чувства секси и свободен!

Пресъздадох седмица Pinterest облекла с вече притежавани дрехи

Имате ли хиляди снимки за облекло, запазени във вашия Pinterest и Instagram? Ако търсите знак за пресъздаване на тези екипи на Pinterest, това е всичко.

Плюс размер дрехи за активно облекло, които да носите за всяка тренировка

Не е нужно да се жертвате да изглеждате добре и да се чувствате добре, докато тренирате. Ето нашите любими тоалети за активно облекло за хора с по-големи размери.

Нашият преглед на услугата за отдаване под наем на дрехи на Eloquii

Нашият редактор изпробва абонаментната услуга за наем на дрехи на Eloquii и след като я изпробва в продължение на месец, тя споделя нефилтрирания си отзив.

Опитах 3 от най-популярните клинове на Instagram

Онези клинове, за които продължавате да получавате реклами? Опитах три от тях и ги тествах чрез интензивни тренировки. Ето моите нефилтрирани мисли.

Аз съм с голям размер и се опитах Savage X Fenty - тук бяха мислите ми

Нашият редактор с размер плюс дава честен преглед на divage x fenty.

7 устойчиви модни марки плюс размер

Търговците осъзнават, че там има огромен пазар на жени с големи размери, които търсят дрехи, за които могат да се чувстват добре психически и физически.

5 причини, поради които трябва да носите щампи на вашето тяло с голям размер

Много жени с по-голям размер смятат, че не трябва да носят щампи, но аз обръщам пет мита за това защо не можете да обяснявате причините, поради които трябва.

Как да бъдеш плюс информиран за моя стил

Стилът се развива непрекъснато, а не универсално решение. Разберете как една жена се ориентира в опции за облекло с по-голям размер и стъпва в собствения си стил.

7 марки плюс размер, които го правят правилно

Моите 5 любими парчета в гардероба ми

Можете да имате килер, пълен с дрехи, и да не обичате истински нищо, но нашият редактор споделя петте парчета, които толкова много обича, и ги носи повторно.

Anthropologie току-що стартира колекция от над 100 парчета плюс размер

Основите на работното облекло, пролетните рокли и всички забавни щампи, които някога бихме могли да поискаме, най-накрая са наши и не можем да сдържим вълнението си - извинете, банкова сметка!

Плюс размер за облекло: Всичко, което обичаме

Кажете сбогом на коланите, които ви ровят и тъканите, които прегръщат и дърпат. Вместо това пазарувайте тези китки за облекло, всички налични в плюс-размери.

Добър американски преглед на деним с голям размер: заслужават ли си

След като захапа куршума и реши да опита деним от по-висок клас, нашият редактор изпробва различни стилове на Good American - и определено има мнение за тях.

12 рокли плюс размер за есенни събития (и Date Night!)

Първият урок, който научих да се срещам като жена с голям размер

Лесно е да вляза в цикъл на чувство, че никой никога няма да ме хареса, защото съм в по-голям размер - но това не може да бъде по-далеч от истината.

5 марки, които се надяваме да стартират линии с голям размер през 2020 г.

Тук е да се надяваме, че нашите любими марки ще започнат да правят дрехи за останалото население на Америка и да направят 2020 г. най-добрата година за жени с по-големи размери: