Създателите на коктейли 'Pill Cosby' реагират на реакцията на пиенето

Нов изскачащ ресторант за търговия на дребно в окръг Колумбия, наречен Diet Starts Monday, се разпалва от интернет, след като се появиха изображения на един от коктейлите от менюто им, наречен 'Pill Cosby'.Оттогава собствениците на Diet Starts понеделник премахнаха напитката от менюто си, след като потребители в социалните мрежи атакуваха изскачащия магазин в понеделник следобед. Коктейлът от текила и хибискус беше украсен с празни капсули хапчета.

Съоснователите Дейвин Джентри, Джон Гайгер и Кевин „Скути“ пуснаха следното изявление в официалния Twitter на магазина.

Гети

Бил Козби мисли, че расизмът може да бъде виновен за „някои“ от тези твърдения за сексуално насилие (аудио)

Преглед на историята

„Тази напитка беше еднократна вещ - включването й като наше предложение беше с лош вкус и ние предприехме всички необходими стъпки, за да гарантираме, че няма да се повтори. Поемаме пълната отговорност и се извиняваме на всеки, който сме обидили. Обвиненията срещу господин Козби са сериозни и по никакъв начин не сме възнамерявали да осветлим болката около поведението му. Разчитаме на нашата общност да ни помогне да ръководим всичко, което правим. Оценяваме всички отзиви. Това беше грешка, няма да бъде повторена. Съжаляваме.

колко пари направи от жълъди

Започнахме процеса на обръщане към лидери в нашата общност, за да ни научат как да бъдем по-добри, и ценим мислите на всички.Отново съжаляваме за причинената болка и работим за подобряване. '

Объркахме се. Съжаляваме изключително много. pic.twitter.com/hWTLd8LQOc

нощ в градското облекло
@dietstartsmon__

По стечение на обстоятелствата понеделник беше същият ден, за който беше избран подбор на журито На Бил Козби предстоящото изпитание започна. Косби е обвинен в сексуално насилие и упойване на Андреа Констанд през 2004 г.Въпреки че екипът се извини и премахна споменатата напитка, хората в Yelp заливат бизнес страницата с отзиви, които предупреждават хората да стоят настрана от това „душевно“ място, което „прави шега на изнасилване“.

Yelp Yelp

Интересни Статии