Синът на Филип Сиймор Хофман ще направи филмов дебют в драмата на Пол Томас Андерсън

Гети

Неозаглавената драма, разиграна в долината Сан Фернандо през 70-те, ще се съсредоточи около детски актьор, изигран от младия Хофман.

Купър Хофман, синът на актьора Филип Сиймор Хофман, ще дебютира в игралния си филм в проект, ръководен от Пол Томас Андерсън, един от честите сътрудници на покойния му баща.

Според The Hollywood Reporter, 17-годишният Хофман е избран за водещ в неозаглавения филм за пълнолетие на Андерсън от 1970 г.Гети

Синът на Зак на Робин Уилямс споделя емоционална почит към по-късен актьор на 6-годишнината от смъртта му

Преглед на историята

Смята се, че драмата, която се развива в долината Сан Фернандо в Калифорния, е съсредоточена около ученик и дете актьор в гимназията (в ролята на Хофман) Той също така ще включва множество сюжетни линии и състав на ансамбъл, един от подписите на PTA.

за какво става дума

В допълнение към режисурата на филма, Андерсън пише и ще продуцира филма чрез продуцентската си компания Ghoulardi Film Company, заедно с Мърфи.нощувка със закуска Grandview

В неозаглавения проект участват още Брадли Купър и Бени Сафди, както и авторката на песни Алана Хаим, която, подобно на Хофман, ще дебютира във филма на големия екран.

Филип Сиймор Хофман беше дългогодишен сътрудник на Андерсън, снимайки се в пет от неговите филми: „Hard Eight“, „Boogie Nights“, „The Master“, „Magnolia“ и „Punch Drunk Love“.

Носителят на Оскар почина от предозиране на хероин през 2014 г. на 46-годишна възраст.Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на .

Интересни Статии