Пийт Дейвидсън прави снимки на Ариана Гранде, връща се обратно SNL Дан Креншоу Извинение в Netflix Special

Всички забележителности, които трябва да се видят от Седмицата на модата в Париж Виж снимките Нетфликс

Звездата от 'Saturday Night Live' обяснява защо сега е решил, че е 'честна игра' да се стреми към известния си бивш в комедията 'Alive from New York'.

След Ариана Гранде име-отпаднало Пийт Дейвидсън в нейното изкуство на пистата 'благодаря ти, следващата', комикът отвръща на услугата, като пуска снимки на бившия си по време на специалния му комедиен спектакъл 'Жив от Ню Йорк' на Netflix, който удари стримера във вторник.

Според „Събота вечер на живо“ звезда той реши, че Гранде е 'честна игра' за шеги, след като негов приятел му каза: 'Наскоро чух, че Ариана каза, че няма представа кой си и просто те излиза като разсейване.'

Youtube

Всичко, което Пит Дейвидсън каза за известните си бивши в интервю за Шарламан

Преглед на историята

Преди това Пит беше предположил, че е доста сигурен Ариана разтрогна годежа им заради смъртта на предишното й гадже, Мак Милър, което много силно удари певицата.

как да си направим добра вана

[бележка на редакторите: следната тийзърка на специалния Netflix на Pete „Alive from New York“ е изключително NSFW за езика!]Сравнявайки изкуството с изкуството, Пит каза: „Знаеш ли, тя има своите песни и неща и това е, което имам аз, нали? Добре? Това е, нали?

Той продължи да подправя критици, които биха могли да твърдят, че той проветрява мръсното им пране, казвайки: „Как можехте да го направите? Къде каза тези неща? На нейните приятели? В доверието на собствения си дом? Не, тя го каза на корицата на списание Vogue.В историята на корицата Ариана описа връзката си с Пит като „разсейване“, наричайки я „несериозна и забавна, безумна и крайно нереална“. Двамата започнаха да се срещат същия месец, когато тя и Мак го прекъснаха и бяха сгодени четири месеца, преди всичко да приключи малко след смъртта на Мак.

Гети

Ариана Гранде променя текстовете на „Thank U, Next“ по време на изпълнението на Gramyys

Преглед на историята

След това той направи изстрел на Ариана, която взе флейк за нейния загарен външен вид на тази корица, добавяйки: „Можете ли да си представите, ако направих това? Утре кариерата ми щеше да приключи. Ако се боядисах с кафяв цвят и скоча на корицата на списание Vogue и просто започна да лая бившия си?

Той каза, че ще бъде унищожен, ако каже, че е „крал с нея, защото ми беше скучно“, докато „Fortnite излезе“, но какви последици имаше Ариана? „Тя спечели„ Жената на годината “на Билборд, каза той. „И аз бях наречен„ Butthole Eyes “от BarStoolSports.com . '

какво да нося с клинове

Комикът също така каза, че не е развълнуван, че Ариана стана публична, за да говори за пениса си, стигайки дотам, че изтъква, че е 'като 10 инча'.

'Не ми хареса, защото това просто не е вярно', каза той. - Не е - тя има малки ръчички. Тя има много малко ръце. Всичко й се струва огромно. Да През цялото време това беше шега. Това, за което той не беше подготвен, беше доколко фенската база на Ариана ще разшири всяко малко нещо в тяхната връзка с мамутски пропорции.

NBC

RuPaul SNL Sketches Ranked: Демократичната дискусия не може да излезе на сцената Пийт Дейвидсън в Drag

Преглед на историята

След това той се пошегува, че това е стратегическо от страна на Ариана, казвайки: „Тя направи това, така че - тя е гений, запомни това, тя е много умен човек, нали? Тя направи това, така че всяко момиче, което вижда моя d - до края на живота ми да бъде разочаровано.

Дори след като се появи за известно време на бившия си бит, Пит непременно напомни на публиката и зрителите вкъщи: „Отново това са шеги, не искам да пуша, нали?“ Той прави това, което правят комиците, което означава, че феновете трябва да правят това, което правят феновете, когато комиците правят това, което правят, нали? Те трябва да се възмутят и да отидат в социалните мрежи.

„Най-големият ми страх е, че ще бъда прострелян в тила от 9-годишно дете с конска опашка и последното нещо, което ще чуя, е„ # отменено “, каза Пит за възприеманата реакция от Горещата почитателка на Ариана.

призрак в черупката откриващ уикенд

Пийт също продължи да доказва, че няма никакви излишни моменти, за да говори за „Saturday Night Live“. След като каза, че си мисли, че е време да отиде, тъй като актьорският състав се държи с него като с „глупав крал“, той отиде по-нататък по време на специалното си изявление, за да каже, че шоуто принуди извиненията му в ефир на Дан Креншоу, политикът и ветеран, който се подигра, че е имал часовник.

NBC

Liev Schrieber 'SNL' Sketches Ranked: Болният Пит Дейвидсън Бърн на Дан Креншоу, Epic Return на Робърт Де Ниро

Преглед на историята

Шегата на Пит беше, че Креншоу приличаше повече на убиец в порно филм, отколкото на кандидат за Конгрес. „Това беше много безобидна шега„ Saturday Night Live “- каза той. 'Не съм мислил нищо за това.'

Казвайки: „Някак си ме принудиха да се извиня“ - Креншоу се появи на следващата седмица за това извинение - Пит се пошегува, че майка му „смята, че трябва да се извиня, за да не ме застрелят в лицето“.

„Единственото нещо, което направих, за което съм виновен и за което се извиних, е, че направих този човек известен и име на домакинство без причина“, каза Пит. „Направих това, което Ариана Гранде направи за мен.“

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети