Пийт Дейвидсън е гола кукла Кен за списание Paper, Talks Ariana, Dating и др


Тази седмица в снимки на знаменитости Виж снимките Списание PAPER / Томи Дорфман

Звездата от SNL е най-новият, който разби интернет.

Пийт Дейвидсън живее в света на Барби за новия брой на Списание за хартия .The „Събота вечер на живо“ комик се появява като почти гола кукла Кен за годишния брой на изданието Break the Internet, където той разкри за уникалната ситуация на запознанства в светлината на прожекторите, какво е научил от миналите си връзки и накратко коментира Ариана Гранде .Първото нещо първо, каква е работата с тези снимки? Изстрелът очевидно е концептуализиран от звездата от 13 причини защо Томи Дорфман, приятел на Пит. „Беше ми казал, че е спал в леглото на кола като дете и веднага го видях: тази версия на Pete на Staten Island Ken Doll остана в кошмар на Барби, хапчета навсякъде“, каза Дорфман.

текущата работа на mike caussin

- Ще бъдеш като депресиран Кен - казах аз. - Да! И d-ckless, като, с Ken-d-ck ', каза [Пит] и цялата кола избухна от смях', обясни той.Списание PAPER / Томи Дорфман

Снимките също изглеждат като коментар на неговата „Енергия на големия пик“, на която Ариана се позовава няколко пъти преди и след датите им. Реагирайки на термина BDE, той каза, че е „странно“ да бъдеш сексуализиран в очите на обществеността и е нещо, което той „не обръща внимание наистина“ на себе си. Като се има предвид това, той каза, че също така знае, че хората или го обичат, или го мразят.

„Или е като„ О, този човек е страхотен “, или е като„ Надявам се, че този човек е паднал от скала “, обясни той. - Но е тъжно и е гадно. Когато достатъчно хора ви наричат ​​грозни, определено стига до вас. За мен лично не мога да блокирам тези неща. Ето защо трябваше да се отърва от интернет и подобни неща. Но определено трябва да стигнете до място, където сте точно като: „Ето как изглеждам. Добре.' Ти знаеш?'годежен пръстен на Аманда и Джош

На въпрос дали има нещо, което иска да каже за Гранде, той го запази накратко. „Никога не правя публични изявления за връзките, защото просто не мисля, че е правилно, разбирате ли?“ каза той на списанието. „Обикновено изразявам как се чувствам за каквото и да било чрез работа. И така, надявам се да е добре. Надявам се да е много щастлива. И това е почти всичко. И печатът обикновено не остарява добре. '

YouTube / Гети

Ариана Гранде направи „различна версия“ на „Благодаря ти, следваща“ в случай, че се омъжи за Пийт Дейвидсън

Преглед на историята

Говорейки по-общо обаче, Дейвидсън говори за това какво е да се срещаш с него.

„Моят любовен език, когато съм във връзка, е да се отнасям към човека, с когото съм, като към принцеса“, каза той. „Опитвам се да отида колкото е възможно по-горе и отвъд, защото това е, което трябва да направите? Ако имате връзка с някого, просто трябва да накарате този човек да се чувства възможно най-специален.

Този подход също изплаши хората, обясни той. „Понякога, когато сложиш толкова много на някого, това го завладява и тогава те не знаят дали биха могли да се доближат до това“, добави той, „Това е много неприятно за някои“.

американски идол сезон 17 епизод 5

Той каза, че това е осъзнаване, което „е трябвало да научи в минала връзка, което е гадно да се научи чрез този човек, но това те прави по-добър“.

На въпроса какво още е научил от своите бивши любовници, той категорично добави: „Това не е работа на никого“.

„Вторият [обществеността] знае, че сте заедно, той вече е срещу вас“, уточни той. - Губиш. Защото сега те знаят, че сте заедно, ако не сте [видяни заедно], те знаят, че нещо се е объркало. За разлика от като ... хората се срещат. Хората излизат и са приятели.

известни личности в затвора точно сега

Прочетете цялото интервю в Paper Magazine .

Гети

Пийт Дейвидсън се свърза с приятел, консултира се с нея относно размера на пениса след Ариана Гранде Сплит

Преглед на историята

Интересни Статии