Пенис, разговори и Барбара Уолтърс: 6 задължителни момента от новогодишната нощ на Анди Коен и Андерсън Купър

Как Холивуд отпразнува новогодишната нощ 2020 Виж снимките CNN

Гениталиите бяха в мозъка, когато двамата превзеха Таймс Скуеър в Ню Йорк.

BFFs Анди Коен и Андерсън Купър за пореден път пое CNN във вторник вечерта, за да бъде домакин на годишната специална новогодишна вечер и отново не разочарова.

Цялата вечер лудориите на събеседниците се разпространяваха в социалните медии, тъй като продължиха традицията си да хвърлят твърде много снимки, докато се занимават с теми, които не винаги може да се очаква от кабелната мрежа за новини.

Ето 6 момента, които накараха всички да говорят!

'Петел' Беседа

Андерсън Купър и Анди Коен са ПИЛИ и говорят за ДИК в ТВ на живо pic.twitter.com/iC3yyazcUO

@majtague

Сегмент за покойната майка на Купър Глория Вандербилт, която почина през 2019 г. на 95-годишна възраст, се превърна в дискусия за гениталиите, докато двете кохорти се отразиха на изминалата година.

По време на дискусията Купър си спомни време, когато подготви майка си за интервю с Анди, където тя изрази опасение от въпросите, които ще й бъдат зададени по време на тяхната седалка. „Тя се обърна към Андерсън и каза:„ Няма да ме попита кой е имал най-големия звук от някого, с когото някога съм бил, нали? “ - каза Коен, цензурирайки се. Андерсън обаче каза, че цензорите са проклети.

'Не, тя се обръща към мен изведнъж и си казва:' Той ще ме попита кой има най-големия петел в Холивуд, нали ...? ' Това поиска тя - каза Купър.

Тогава разговорът получи по-сериозен тон, тъй като те се обърнаха към зрителите, които може да имат по-трудно време по време на празниците, след като загубиха близки. „Има много хора, които гледат тази вечер, които са вкъщи, може би са сами, може би се мотаят с любим човек, може би с домашния си любимец и ни гледат и аз просто искам хората да знаят, че аз и Анди мислим за всички за когото довечера е трудно - каза Андерсън. „Всъщност не се говори много за това. Това кара хората да се чувстват неудобно.

Добави Коен: „Всички просто се мотаем и ще преминем заедно.“

Шак на място

. @SHAQ - и цветните му светлинни очила - разговаря с @StephanieElam за диджей, размера на обувката му и любимата му песен от 2019 г. #CNNNYE pic.twitter.com/34KAAcuT19

@ AC360

Стефани Елам от CNN беше изненадана, когато по време на интервю, което тя провеждаше с Шакил О'Нийл, Андерсън повдигна въпрос за TMI, който Анди веднъж зададе по време на участие в 'Watch What Happens Live'.

„Спомняте ли си, че бяхте в шоуто на Анди, Гледайте какво се случва на живо?“ - попита Купър. - Спомням си, че те гледах в шоуто му и той ти зададе въпрос. Не можех да повярвам, че те е попитал.

След това Шак помоли Анди да повтори въпроса, „попитайте ме веднага“, поиска той. - Казах, какъв размер обувки носиш, Шак. Казах, че носите обувки с размер 22, колко сте големи? - отговори Коен. Купър, трябва да се отбележи, посочи, че не „фразата“, която Коен използва в шоуто си. През 2014 г. Коен се обърна към баскетболната легенда: „Колко е голям твоят пишка?

'О, уау, уау', каза Елам, докато смях Шак каза, че не бива да го питат по националната телевизия.

Анди Коен имаше толкова много текила, че обърка 50 Cent с Shaq ... #CNNNYE pic.twitter.com/NbQQN23Yq4

@joshnsanchez

По-късно в шоуто Коен все още имаше мозъка на Шак, когато по време на друго интервю случайно спомена 50 Cent от името на спортиста. Ами сега!

'Барбара Уолтърс' прави Камея

„Това е ... 2020 г.“ @cherioteri се присъединява към шоуто като Барбара Уолтърс и @andersoncooper просто не мога да се справя. 🤭 #CNNNYE pic.twitter.com/y2zqLqNOJz

@ AC360

Преди Новогодишната нощ мнозина се надяваха, че Барбара Уолтърс ще се появи на едно от отброяванията и ще започне новото десетилетие с нейната първокласна крилата фраза „Това е ... 20/20“.

Докато самата Уолтърс не беше за това, CNN получи следващото най-добро нещо: Чери Отери, съживявайки впечатлението си от 'Saturday Night Live' на легендарния журналист.

Разтърсвайки перука и представяйки се за убиец, Отери каза, че ще излезе от пенсия - но не и за таблицата „Горещи теми“ на The View. „Въпреки че ми липсва Джой, която ми се подиграва зад гърба, съмнителните обувки на Уупи и нахалните черни шутове“, обясни тя и каза, че липсва да я „се страхуват“.

Тя каза, че ще започне собственото си риалити, като камерите ще следят всяко нейно движение. Коен и Купър не можеха да спрат да се пукат, докато Отери продължаваше и продължаваше, вкарвайки в разговора още холивудски икони на определена възраст.

Линдзи Лоън се обажда

. @lindsaylohan разказва @andersoncooper и @Andy че тя иска да прекара 2020 г. „да вземе обратно живота, за който съм работил толкова много, и да го споделя със семейството си и вие, момчета“. #CNNNYE pic.twitter.com/dX8i0iBUjJ

@ AC360

Появявайки се по сателит от Оман, Линдзи Лоън заяви, че планът й е да върне „живота, за който толкова много съм работил“ през 2020 г. Разкривайки, че в момента управлява сестра си Алиана, тя добави, че скоро ще се завърне в щатите за да започнете да снимате мистериозен проект.

Коен накара Лохан на място да остави флиртуващи коментари в публикациите на Лиъм Хемсуърт в Instagram сега, когато той е неженен, след като тя се чуди - на страницата му - защо те никога не са се срещали, докато тя е била в Австралия. Тя каза, че хората „са взели това по грешен начин“, просто добавяйки, че „винаги имаме клюки в живота си“.

Тя каза, че нейният сингъл „Xanax“ ще дойде през годината и добави, че няма търпение да се върне в Ню Йорк.

Изстрели, изстрели, изстрели!

На живо на Таймс Скуеър, @AndersonCooper и @Andy направете първия си изстрел от мнозина в тазвечерната новогодишна вечер #CNNNYE https://t.co/MRKtKQ7j3j pic.twitter.com/TTHZ8GOOXG

@CNN

Сериозно развълнувана хванах @andersoncooper първата реакция на текила по време на него и @Andy#CNNNYE pic.twitter.com/StwwTuHJ3X

@Kate_Chastain

Андерсън Купър току-що направи това. #CNNNYE pic.twitter.com/RpFkU0nK0m

@JakeConcentrate

Омг, ние просто се смеехме и смеехме за това #Andycohen #andersoncooper # NewYearsEve2020 pic.twitter.com/MK15RiMw6k

@AnitaLambert

Не може да се каже много по този въпрос, но отвратителните реакции на Андерсън на кадрите, които той и Анди ги хвърлиха цяла нощ, караха хора да извиват в социалните мрежи.

Малка реакция на BTS

Причината, поради която мразя белите бумери-bts, буквално се представяха на живо от репортери на CNN просто- pic.twitter.com/SVTDPMS3K6

Барбара Уолтърс Доналд Тръмп
@IMJOONSCRAB

Армията на BTS не беше много развълнувана от коментарите на Андерсън и Анди за групата, които в един момент се изявиха зад тях, докато снимаха новогодишната Рокинска вечер на Дик Кларк.

Коен каза, че са мислели, че момчетата са се 'обадили', и след като Купър се опита да спаси лицето си, като каза, че са 'много добри', Анди го извика, че каза нещо съвсем различно 'по време на почивката'.

„Никога досега не съм чувал за тях, остарял съм“, каза Андерсън, преди Анди да ги нарече „непрозрачни“ и да блъсне събеседника си, за да го закачи да изсъхне на въздух.

За да видите как повече звезди са празнували новогодишната нощ, разгледайте галерията по-долу!

Как звездите отпразнуваха новогодишната нощ 2020 Преглед на фотогалерията Instagram

Интересни Статии

Популярни Публикации

Зъбни бебета хапят лицето на жената в оживен вирусен TikTok Vid

Зъбни бебета хапят лицето на жената в оживен вирусен TikTok Vid

Всичко, което знаем за Кайли Дженър-Травис Скот Сплит - плюс, най-смелите и най-цинични реакции на феновете

Всичко, което знаем за Кайли Дженър-Травис Скот Сплит - плюс, най-смелите и най-цинични реакции на феновете

Джим Кери хвали „Отвореността“ на Ариана Гранде за депресията

Джим Кери хвали „Отвореността“ на Ариана Гранде за депресията

Мъжът от Тексас е принуден да татуира името на приятелката си на врата, преди да бъде застрелян

Мъжът от Тексас е принуден да татуира името на приятелката си на врата, преди да бъде застрелян

Прогнози за Златен глобус: Кой ще спечели и кой трябва да спечели през 2019 г.

Прогнози за Златен глобус: Кой ще спечели и кой трябва да спечели през 2019 г.

Fox Head разкрива окончателното решение за завръщането на Jussie Smollett за Empire Series Finale

Fox Head разкрива окончателното решение за завръщането на Jussie Smollett за Empire Series Finale

Тила Текила се отваря за майчинството, дразни новото риалити шоу

Тила Текила се отваря за майчинството, дразни новото риалити шоу

Как Ед Скрейн се свърза с бившата звезда от „Игра на тронове“ Натали Дормър за нов трилър

Как Ед Скрейн се свърза с бившата звезда от „Игра на тронове“ Натали Дормър за нов трилър

София Вергара страда от голяма неизправност на гардероба на Emmys!

София Вергара страда от голяма неизправност на гардероба на Emmys!

Собственикът на конфедеративното знаме се обучава от съседско дете за расизъм

Собственикът на конфедеративното знаме се обучава от съседско дете за расизъм