Патън Осуалт и Скот Байо навлизат във все по-абсурдна война в Twitter

Гети

'Тук съм с четири горди момчета, техните майки и Скот Байо.'

Това трябваше да се случи в някакъв момент от тъмната времева линия, в която всички сме се промъкнали .... Патън Осуалт и Скот Байо най-накрая се сблъскаха в Twitter-стиха.

Битката започна, когато „А.П. Комикът на Био се включи в акаунта си в социалните медии в четвъртък, за да се подиграе на конспиративната теория за Доналд Тръмп, който беше реинаугуриран с президент на 4 март (СПОЙЛЕР АЛЕР: Не се случи.)Гети

Скот Байо блъска Джон Стамос и Лори Лофлин преди събирането на Happy Days

Преглед на историята

- Момчета, аз съм в DuPont Circle Pinkberry за #TrumpInauguration - започна Патън. „Тук съм с четири горди момчета, техните майки и Скот Байо. Сбъркахме ли адреса? Помогнете ми, този костюм на Minuteman е много сърбящ.

На следващата сутрин Скот, скандален поддръжник на Тръмп и старт на съкращението „TDS“ (Синдром на разстройството на Тръмп), отвърна със собствените си комедийни стилове, като чурулика: „Горкият Осуалт се нуждае от 2 предписания. Един за TDS и един за STD сърбеж. 'По-малко от час по-късно Патън ретуира публикацията на Скот с препратка към работата на актьора във филма на Алън Паркър от 1976 г. „Бъги Малоун“, като пише „О, харесва. Дори не съм „@“ този човек. Бедният сок търси името му в Twitter. Никой не го потапя, това наистина е депресиращо. BUGSY MALONE все още е страхотен филм, нали?

На този етап режисьорът Джеймс Гън се подкани, като публикува: „Но нуждата от рецепта за венерическа болест е наистина весело изгаряне, трябва да признаете. Как ще се възстановите?

Момчета, аз съм в DuPont Circle Pinkberry за #TrumpInauguration . Тук съм с четири горди момчета, техните майки и Скот Байо. Сбъркахме ли адреса? Помогнете ми, този костюм на Minuteman е супер сърбящ.- Патън Освалт (@pattonoswalt) 4 март 2021 г. @pattonoswalt

О, YIKES. Дори не съм „@“ този човек. Бедният сок търси името му в Twitter. Никой не го потапя, това наистина е депресиращо. BUGSY MALONE все още е страхотен филм, нали? pic.twitter.com/sFrvxb0XA3

- Патън Освалт (@pattonoswalt) 5 март 2021 г. @pattonoswalt

Трябва с уважение да не се съглася. BUGSY MALONE е наистина добър филм и имате късмет да работите с Алън Паркър. Пичът е недооценен гений. https://t.co/5xjomxKgkB

- Патън Освалт (@pattonoswalt) 5 март 2021 г. @pattonoswalt

Но Скот намери своя поддръжник, като публикува туит, който гласеше: „Хей, губещ, отдръпни се от @ScottBaio Скот може да те рита по дупето, съпругата на Скот да те рита по дупето, цялото семейство на Скот може да те рита по дупето, в обобщение PaTtOn Скот Байо и семейството му е лошо, а вие определено НЕ сте.

Туитът на поддръжника включва оригиналната публикация на Патън за Скот, който е в Pinkberry, като по този начин очевидно доказва на самия Скот, че не го е търсил, както предлага Патън. За да подчертае неговата теза, ветеринарният лекар „Joanie Loves Chachi“ го надписва: „Отново грешно, ти, дебела, грозна мамка!“

С обрат на думите на Скот Патън отговори: „Трябва с уважение да не се съглася. BUGSY MALONE е наистина добър филм и имате късмет да работите с Алън Паркър. Пичът е недооценен гений.

Вляво: Тук няма какво да се види ........ https://t.co/Htzx51Q9Wd pic.twitter.com/rLZYosN02z

- Скот Байо (@ScottBaio) 5 март 2021 г. @ScottBaio

Скот се гмурна дълбоко в следващата си пиеса, докато публикува два от саркастичните туитове на Патън от години по-рано, с надпис: „Вляво: Тук няма какво да се види ........“ Всичко, което Скот изглежда схваща за последователи да се извади напълно от контекста.

Туитът от Патън от 2013 г. гласеше: „Ядосаните @ @“ туитове от последователите на моите чукове отвориха очите ми. „Педо-фоб“ позорът ни наранява всички. Аз съм горд педофил! ' докато 2015 г. каза: „Уважаеми @SUBWAY: Джаред Фогъл, обвинявайки своята педофилия върху вас, е грубо. Обичам вашите сандвичи и те почти никога не ме карат да искам деца.

Това е твоят ход, Патън.

Най-добрите Clapbacks на знаменитости от 2021 година Виж снимките

Интересни Статии