Пати Станджър преценява отношенията на истинските домакини - Където застава с Кели Дод (Ексклузивно)

Най-големите 'домакини' Blowouts Виж снимките TooFab / Instagram / Гети

Докато обсъжда любовния живот на Bravo Housewives, „Millionaire Matchmaker“ й дава възможност да поеме всичко - от тройки до измама до мястото, където в момента е с Бетени Франкел.„Милионерски сватовник“ Пати Станджър имаше много да каже за любовния живот и браковете на някои от любимите ни истински домакини, когато тя се отби в TooFab миналата седмица.

момчета в зоната за приятели

И докато обсъждаха дали Тереза ​​и Джо трябва да останат заедно, ако тройките са здрави за връзка и дали Кен е превишил битката на Лиза с Кайл, Пати разкри, че вече не е приятел със звездата от „Реални домакини от Ориндж Каунти“ Кели Дод .

Когато повдигнахме темата за Кели, Пати каза: „Моят бивш приятел. Бих искал да се срещна с нея и да взема нея надолу. След като беше притиснат за повече подробности, Станджър просто отговори: „Нека просто кажем, че не е много приятелска. Да Тя ви харесва в началото и след това някак хвърля сянка. Не й казвайте своите тайни. Това е всичко, което мога да ти кажа.

По-късно тя коментира миналата връзка на Дод с приятеля си, пластичен хирург, д-р Брайън Рейгън, казвайки: „Използвала го е вероятно за пластична хирургия“.- Тя е доста нуждаеща се и харесва много на внимание ', добави Станджър, преди да каже за настоящата връзка на Дод с кореспондента на Fox News Рик Левентал:' Успех на новото й гадже! Ще видим докога че продължава. '

Използвахме свързани телевизионни връзки в реалността от различните франчайзи за домакини като стартираща платформа за Пати да говори за по-големи проблеми по отношение на секса, романтиката и намирането на вашия човек. Ето всичко, което основателят на Клуба на милионерите трябваше да каже.

Трябва ли двойките да канят трето лице в спалнята?

Браунвин Уиндхам-Бърк каза на нейните съ-звезди от „RHOC“ и на цяла Америка, че тя и съпругът й Шон участват в случайната тройка за „монументалните рождени дни“ на Шон. Попитахме Пати: Могат ли двойките успешно да канят други хора в спалнята?Patti's Take: - Не вярвам в това. Мисля, че е малко опасно. Имам наистина добра приятелка, която направи това за 40-ия рожден ден на съпруга си и в крайна сметка той имаше връзка и дете с човека, така че това беше предупредителна приказка за мен. Вярвам, че ако ще го направите, отидете във Вегас и го купете. Петел на часовника! По този начин, тя е на таймер, тя не се влюбва в съпруга ви, няма текстови съобщения.

има ли след кредити за Wonder Woman

Може ли измамниците да се реформират?

Джина череша развесели твърди, че съпругът й Мат е имал връзка и е започнал да излиза с любовницата, след което е молил за нея. Въпреки че Kirschenheiters са на път да се разведат, възможно ли е измамниците да реформират?

Patti's Take: „Това е наистина труден въпрос. Трябва да е защо изневериха ли. Когато работя с клиент и те са изневерили, аз довеждам измамника, измамника и човека, на когото са изневерили - и тримата заедно, за да разбера защо - и след това правя изцеление и с тримата. Защото, защо бихте се поставили в измама, защо бихте изневерили на другия си значим и как това ще повлияе на човека, на когото са изневерили? Тайният сос е да разберете защо да се освободите. И тогава те решават с кого ще свършат накрая или ако не свършат с никого.

Различни видове интимност

Емили Симпсън и съпругът й Шейн - както е изобразено в шоуто - изглежда не споделят много интимност и двойката изглежда се бори постоянно, но децата са щастливи и обичани. Може ли този тип брак да бъде успешен?

Patti's Take: „Вероятно има любов, но вероятно е любов от приятелство и вероятно няма сексуално вълнение. Някои хора обичат да бряг, където комфорт, физическо докосване и лъжица през нощта без проникване е приемливо. Други се нуждаят от повече. Така че, ако това е приемливо и за двете страни и те се чувстват доволни и доволни, това е достатъчно. Но ако се оплакват, трябва да подобрят този сексуален живот. Първата точка на привличане е упражнението. Трябва да удариш тази фитнес зала, скъпа, и да приведеш тялото във форма. Оставете ендорфините да текат. Нека допаминът и серотонинът излязат. И тогава, искаш секс! И ако все още не сте привлечени един от друг, е време да продължите напред.

сладки начини за носене на гащеризони

Жените, които купуват свои годежни пръстени?

Кели твърди, че Вики Гунвалсън си купи годежен пръстен, който Вики отрече. В случаите, когато жените правят значително повече от партньорите си, трябва ли да заплатят сметката за собствения си пръстен?

Patti's Take: „В Холивуд има много хора, които си купуват годежни пръстени. Много от тях. Приблизително 75 процента от тях, ако жената прави повече пари от мъжа, което, това би могло да е така. Но това не е част от нейния бизнес. Вземи това, Кели Дод.

Instagram

Джеф Луис има Пати Станджър да благодари за новия си приятел Скот (Ексклузивно)

Преглед на историята

Колко комуникация е необходима?

Кели Дод и д-р Брайън влязоха в голям спор, защото той каза, че ще й изпрати съобщение след работа, но в крайна сметка имаше ужасен ден и излезе за храна и напитки. Тя каза, че общо пет часа не се е чула с него, което я е накарало да изрази разочарованието си чрез текст. Честно ли беше тя да бъде разстроена?

Patti's Take: „Пластичните хирурзи са постоянно на повикване. Има спешни случаи, които не са само козметични - те работят в болници и отстраняват инциденти и подобни неща - така че не знам какво се случваше с него [в този случай]. Но ако това беше последователно нещо, където той непрекъснато казваше „Ще се обадя“ и той не се обади, да, тя има причина да се разстройва. “

В кой момент спирате да се борите за любов?

'Истински домакини от Ню Джърси' звезди Тереза и Джо Джудице ще през то. Той е в Италия в очакване на съдбата на продължаващото му дело за депортиране, докато Тереза ​​и четирите им дъщери са отново в Ню Джърси. Има ли Тереза ​​право да продължи живота си? Той ли?

Patti's Take: „Това е наистина тъжна история - и аз познавам Тереза ​​доста добре - чувствам се зле за нейните деца. Как виждат баща си? И има ли тя право да продължи с по-млад мъж? Със сигурност го прави, ако не са заедно. Така че не се чувствам зле в че начин, по който се чувствам зле, че децата трябваше да преминат през този ужасен дълъг процес на ада. Защото всичко става въпрос за пари. Заслужава ли си наистина всичко това? Не мисля така. Вижте, той й изневери! Хайде, сестро! Изневеряваше наляво и надясно! Той заслужава малък удар в пишка, разбирате ли какво имам предвид? Той заслужава малко вкус на собственото си лекарство. Всички мъже го правят, когато правят това. Сериозно. Мисля, че тя продължава напред. Тя знае, че е изхранващата, знае, че е гореща, има телевизионно предаване, води тези деца в колеж. Тя заслужава наистина добър човек.

(Забележка на редактора: Това е заснето преди „Джо и Тереза: отключени“ излъчен, по време на който Тереза ​​заяви, че не смята, че Джо е бил верен по време на брака им, но отрече всякакви нарушения от нейна страна. Джо каза, че не смята, че Тереза ​​е била вярна по време на брака им, но отрича да е извършил неправомерни действия от негова страна.)

идеи за ежедневни вечерни тоалети

Кой от ролите на „RHOBH“ има най-силния брак?

Както отбеляза Пати, изглежда, че „истинските домакини от Бевърли Хилс“ имат силни бракове. Попитахме я коя от шестте двойки - Кайл Ричардс и Маурисио Уманкси, Лиза Рина и Хари Хамлин, Ерика Джейн и Том Жирарди, Теди меленкам и Едуин Арояве, Дениз Ричардс и Арън Файпърс, Дорит Кемсли и Пол Кемсли (ПК) - тя чувстваше, че има най-силната връзка.

Patti's Take: - Определено не Дорит и ПК. Ще кажа Кайл и Маурисио, само защото ги познавам и знам колко много се обичат. Те са в него за дълги разстояния. Не казвам, че Ерика също не е, или Хари и Лиза са били там завинаги, а Лиза Вандерпумп и Кен - любимата ми двойка. Но аз вярвам, че всички тези момчета наистина са силни. Теди ще има дете. Всички те са силни. Това е семеен спектакъл. Това предаване няма драма в „Аз съм неженен, с кого следвам?“ Отърваха се Бранди [Гланвил] , така че там е строго браквил. Но аз обичам Бранди. Мисля, че Бранди би била страхотна в това шоу. Раздвижете малка драма, отидете след Лиза Рина? Бих искал да видя онази котешка битка.

Браво

Всички Shade Kelly Dodd и Brandi Glanville хвърлиха в WWHL

Преглед на историята

Докъде трябва да отиде вашият партньор, за да ви защити?

Както знаем, Лиза Вандерпумп вече не е на „RHOBH“. Излизането й беше предшествано от спор с бившия BFF Kyle. Съпруга си, Кен Тод , се озова в средата му. Попитахме Пати дали тя чувства, че той защитава жена си с право, или той преминава границата. Доколко вашият значителен човек трябва да участва в другите ви отношения?

Patti's Take: - Той защитава жена си. Кен беше на връхната точка. Той е доста тих и го държи DL, но се ускори. Наистина се ускори. Когато тези малки тайни от миналото излязат, съпрузите ще останат неподвижни, докато не издържат повече. Трябва да осъзнаете, че са в такава затворена среда с всичките си тайни.

Когато попитахме Пати дали вярва, че LVP наистина е разпространил тези истории пред пресата, тя не беше сигурна. 'Знаеш ли какво? Не знам. Няма да гадая там. Това може да е 50-50 за този отдел - каза тя. „Наистина вярвам, че много хора умишлено правят своите глупости, за да изведат някого. Мисля, че много пъти те не харесват каст и искат бившите им да бъдат общувани. Виждали сме това наляво и надясно. '

Колко мръсно пране трябва да излъчвате?

Звезда от „Истински домакини от Атланта“ Изтича NeNe беше много откровена онлайн и в шоуто за нейните разочарования от това, че е гледач на съпруга си, Gregg Leakes , който се бореше с рак. Трябва ли риалити звездите да държат тези видове взаимоотношения зад затворени врати?

Patti's Take: - Майка ми почина от рак. Когато преживявате любим човек, преживял рак, не мислите за телевизионното предаване. Не мислите за „Трябва ли?“ или 'Не трябва ли?' или 'Как да действам?' или „Как ще реагира публиката?“ Преживяваш по дяволите Дайте й почивка. Слава Богу, че е от другата страна. Обичам Грег. Не знаеш какъв ще бъдеш, когато това се случи. Не мислите за тези неща. Страшно е да се постави такава диагноза и след това да се наложи да гледате как влюбеният ви се влошава. И всеки дава своите две цента! Това не беше ситуация на Брукс, а истински ситуация.'

Говеждо с Бетени?

„Преди бяхме [много добри приятели], но ще кажа нещо хубаво. Не се притеснявай, Бетени. Разбрах - каза Станджър, след като попитахме за наскоро излязлата звезда от „Реални домакини от Ню Йорк“ Бетени Франкел . Тя продължи да обяснява, че тя и Бетени 'са тръгнали по различен начин, но тя е мощна, вълнуваща и интересна, така че ...'

„Не съм срещала гаджето й, но обичам тази двойка“, добави тя. - Енергично, Бет, мисля, че той е страхотен за теб. Той ви основава. Надявам се да можете да се омъжите за него и да се уредите и може би ако искате още деца или не. Но мисля, че е добър. Той е страхотен. Много харесвам енергията му към нея. Той е добър.

лак за нокти за тен на кожата

За билети до Жадния четвъртък с Пати Станджър и Джеф Луис кликнете тук .

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram

Популярни Публикации

Фелисе Томлинсън, модел и сестра на еднопосочния певец Луи Томлинсън, умира на 18 години

Фелисе Томлинсън, модел и сестра на еднопосочния певец Луи Томлинсън, умира на 18 години

Сестрата на Ник Картър: Обичам брат си, дори и да прескочи сватбата ми

Сестрата на Ник Картър: Обичам брат си, дори и да прескочи сватбата ми

Планирате бягство от уикенда в последната минута? Ето една идея по-добра от наемането на кола

Планирате бягство от уикенда в последната минута? Ето една идея по-добра от наемането на кола

Този истински човек-паяк, който помага във Флорида, ще ви усмихне в лицето

Този истински човек-паяк, който помага във Флорида, ще ви усмихне в лицето

Преглед на филма „Настоящата война: Режисьорски разрез“: Бенедикт Къмбърбач и Майкъл Шанън оживяват един скучен исторически урок

Преглед на филма „Настоящата война: Режисьорски разрез“: Бенедикт Къмбърбач и Майкъл Шанън оживяват един скучен исторически урок

Черен човек, прикрепен към дървото в „Опит за линч“, уловен на видео

Черен човек, прикрепен към дървото в „Опит за линч“, уловен на видео

Процъфтява при стартиране с Лорън Шърман от Shyp

Процъфтява при стартиране с Лорън Шърман от Shyp

Забравен след Харви, ветеранът от армията с увреждания има нужда от помощ за възстановяването на дома си

Забравен след Харви, ветеранът от армията с увреждания има нужда от помощ за възстановяването на дома си

Как да засадите сочна градина за контейнери

Как да засадите сочна градина за контейнери

Обичам го, мразя го - английски бръшлян

Обичам го, мразя го - английски бръшлян