Синът на Памела Андерсън и Томи Лий Дилън Джагър Ли разкрива, че тайно прави музика

Вижте още деца на знаменитости Виж снимките Гети

Една от песните му има над 7,5 милиона потока в Spotify, но никой не знаеше Дилън Джагър Лий работи по пистата, до сега.

Памела Андерсън и Томи Лий най-малкият син потвърди в сряда чрез Instagram, че е половината от музикалната група Midnight Kids.

автомобилна катастрофа с роза макгован
НИЛОН / Дария Кобаяши Рич

Синът на Памела Андерсън и Томи Лий Дилън Лий говори 'Baywatch': 'Никога не съм виждал един епизод'

Преглед на историята

„Днес е денят, в който най-накрая разказвам на света за това, върху което съм работил през последната година“, споделя той в социалните медии. „Вложихме безброй часове във всеки един аспект на този проект и няма да спрем скоро. Това е само началото и аз съм тук, за да помоля всички да бъдете част от пътуването с нас.

„Вложих всяка унция сърце и душа в този проект и той означава света за мен. Това винаги е било моята мечта да се занимавам с музика на най-високо ниво и да създавам и споделям музика със света “, продължи той. „Макар да пускаме музика от доста време, не казах на никого, защото искахме музиката да говори. Установихме, че правим официални ремикси за @thechainsmokers, @wearelostkings, @thisisarizonamusic, @louisthechild и много други. Днес е денят, в който разкриваме кои сме и наистина ще започнем нашето пътешествие. Не бих бил там, където съм днес, без всеки един от вас. Така че, моля, присъединете се към мен в това приключение.

Техният ремикс на The Chainsmokers '' Young '' има над 7,5 милиона потока Spotify и е използван в кампанията на Tommy Hilfiger от есента на групата:Групата ремиксира и „Sweet Disposition“ на The Temper Trap, която има над 3 милиона гледания в YouTube и е номер едно в електронната класация „New & Hot“ на Soundcloud.

Според страницата им в Instagram, те за първи път са започнали своето „пътешествие“ преди повече от година, „без да знаят къде ще ни отведе в крайна сметка“. Девизът им: „Всички ние сме среднощни деца. Нека разкажем нашата история заедно.Интересни Статии