Памела Андерсън, обвинена в присвояване на култура, носеше индийски костюм за Хелоуин


Известни личности, които са били призовани за обидни костюми Виж снимките Гети

„Това е наистина разочароващо и расистко Пам, мислех, че си по-добра от това“, туитва човек.

Памела Андерсън В костюма на Хелоуин някои фенове наричат ​​фал.В четвъртък звездата на „Baywatch“ сподели две снимки в Twitter: На една от снимките тя е видяна да се представя, докато държи малък индиански шапка на главата. Тя е топлес както на черно-бели снимки.

Постът на Андерсън привлече вниманието на много потребители на Twitter, включително някои, които обвиниха актрисата в присвояване на култура.

Честит Хелоуин pic.twitter.com/K2pvI3FxCe@pamfoundation

„Това е наистина разочароващо и расистко Пам, мислех, че си по-добра от това“, каза човек туитна .

„Мразя да съобщавам новините на Памела, но това е типичното културно присвояване, което хората не харесват“, друг човек написа . - Родната рокля за глава. Не е толкова готино.

„Момиче, което ще те влачат за това, свали го“, потребител посочен и друг добавен , 'Боже мой! Живееш ли под скала? Как да не знаеш, че това не е наред?Аз съм
срещу лов на тюлени.
Това е варварско
и неустойчив ..
да бият бебешки тюлени
- смачкайте там черепи за 2 $ шкурка, за която няма пазар.
Няма смисъл
Има и други начини ..
да останат верни на традицията - опазване на околната среда

@pamfoundation

https://t.co/xbteczmW4X

@pamfoundation

Въпреки че Андерсън не реагира директно на реакцията, когато човек написа „И тя е против лов на тюлени # расизъм“, звездата „Raw Justice“ отвърна.

'Аз съм против лов на тюлени', обясни тя. „Това е варварско и неустойчиво .. да се бият бебешки тюлени - смачкайте там черепи за шкурка от 2 $, за които няма пазар. Няма смисъл. Има и други начини .. да останете верни на традицията - спестявайки околната среда.

След това Андерсън отговори на същия човек в друг туит и сподели връзка към история, озаглавена „Нелогиката на присвояването на културата“.

Някои потребители дори твърдяха, че са блокирани от Андерсън в Twitter, след като критикуват костюма й.

„Блокиран съм от акаунта на Памела Андерсън, тъй като аз, както и много други, й казах какво мисля за нейните грозни снимки, които обиждат Хелоуин. Затвори я, човек написа .

„#pamelaanderson ме блокира в Twitter, защото я извикаха, че е лицемер и публикува своята рокля за глава за костюми за Хелоуин“, друга добавен . „Значи знаменитостите могат да се измъкнат от това, което някога искат?“

Туитът на Андерсън със снимките й все още е активен в нейния профил.

meechie и blac chyna

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на