Собственикът казва, че американската история на ужасите: Къщата за убийства наистина е обитавана от духове, подробности за призраци и сатанински ритуали (ексклузивно)

„Знам, че са извършили екзорсизъм тук ... но знам, че не е проработило.“

Докато Rubber Man или причудливата Infantata може да не обикалят стените на дома, използван за „Американска история на ужасите: Къщата на убийствата“, жителите му от реалния живот твърдят, че все още има какво да се плаши, докато живеят в имота.

И този уикенд те отварят вратите си за обществеността за първи път - давайки възможност на няколко щастливи фенове да спят в мазето на къща, за която настояват, също е много обитаван извън екрана.Анджела Оукенфолд и съпругът й д-р Ернст фон Шварц взеха дома в Лос Анджелис - наречен имението Розенхайм - през 2015 г., няколко години след дебюта му в AHS. По това време те не знаеха нищо за шоуто и нямаха представа, че то се е превърнало в туристическа атракция за своите фенове. Те всъщност съди бившия собственик и брокера им през 2018 г., но през годините бавно дойде до статута му на забележителност на поп културата.

Том Хидълстън обичам Тейлър Суифт

Със събитие на живо, което започва в четвъртък вечерта и продължил през целия уикенд за Хелоуин, TooFab настигна Oakenfold, който ни запозна с всички странни събития, на които са били свидетели откакто са се преместили - от духове в залите до сатанински ритуали в двора им.„Това е къща на мечтите“, спомни си Оукенфолд, когато за първи път видя собствеността лично. 'Никога досега не съм виждал къща като нея, просто беше зашеметяваща.'

Но тя и съпругът й първо бяха уведомени, че нещо не е наред с дома, след като предишният собственик им изпрати имейл с надпис „Единственото, което ще остане, са духовете“, когато се изнесоха.

Тогава, при първата си нощ, спяща в почти празната къща, и двамата „просто скочиха от леглото“ в 1 часа сутринта, след като чуха „това огромно тропане в стаята под нас“.„Почти сякаш таванът току-що беше паднал и тогава имаше наистина странно като плъзгане шум и беше толкова силно“, обясни тя. „Току-що ни събуди незабавно. И ние се гледаме, 'Какво беше?'

трамвай на име желание онлайн

Тази нощ се случи същото още два пъти, затова извикаха полиция.

- Тук имаше хеликоптери и ченгета влязоха и преминаха през цялата къща. Не можаха да намерят нищо - каза тя. 'Казаха, че всички врати и прозорци са затворени и заключени.'

The Basement, създаден за преспиване на поток на живо

Странните събития продължиха, когато работниците започнаха да изграждат някои от своите комунални услуги в мазето. Един твърди, че нещо го е докоснало, докато е работил, и казва, че има „странно чувство там долу“. Друг човек, каза Анджела, „дотича и каза:„ Зло там долу. Не мога да работя. 'Тя добави:„ И аз съм просто, хайде, просто искам като аларма и искам кабелната си телевизия, каква е работата? '

Съпругът на Оукънфолд е имал своя собствена среща с привидение, казвайки, че и той е потупан по рамото. Той й каза: „То просто се носеше пред мен. Не беше като нещо зло. Беше точно като сянка, като мъгла и той каза, че това е жена и след около пет секунди просто се изпари.

Други посетители са чували поход или звук на младо момиче, „плачещо от скръб“, докато други са видели привидение на иконом на стълбището - нещо, което дъщерята на предишния собственик също е видяла.

Поради неканените си гости семейството не живее в къщата на пълен работен ден.

„Току що имах близнаци и имаме 3-годишно дете. Когато малкото ми дете гледаше нещата, бърбореше и говореше с неща, които бяха невидими, аз бях като, може би това не е най-добрата среда за бебета “, обясни тя. „Ние не сме тук на пълен работен ден, но ни харесва тук, това е нашият дом на мечтите, все още е, дори и при духовете и хората, които се опитват да влязат в къщата.“

Самата Оукенфолд не й се е случвало нищо и вярва, че поне за семейството й къщата има добри настроения.

'Не чувствам, че нещо се опитва да ни убие или да ни навреди', добави тя. „Всъщност се преместихме и аз забременях, опитвахме се и тогава работата вървеше добре, бяхме щастливи. Не чувствах, че има нужда да го прочистя. Каквото и да беше тук, беше като монахинска енергия, която се подкрепяше, но точно това усетихме. Други хора са влезли в къщата и са тичали.

как да съхранявате червени картофи

Що се отнася до тази „монахинска енергия“, преди предишният собственик да живее там, домът е бил манастир. Оукенфолд каза, че когато е превърната от частна къща в монастир, свещеник е извършил екзорсизъм.

„Собственикът, който я построи за себе си и жена си, той избяга, а след това имаше богат човек, който купи къщата и я даде под наем на различни актьори и знаменитости през 20-те и 30-те години, но не знаем защо , той току-що го дари на католическата църква - твърди тя. - Може би той е усетил, че има някаква атмосфера и е помислил, че ще бъде по-добре в ръцете на църквата. Знам, че са извършили екзорсизъм тук, но знам, че това не е проработило.

Докато домът е бил гореща точка за феновете, те са били с най-голямо уважение към семейството. Има, разбира се, и отклонения.

„Хората са любопитни, искат да видят вътре. Феновете, които правят снимки, всички те са наистина мили и учтиви. Има само малко, малко число, което е обсебено от окултните и сатанински неща - каза Оукенфолд. „Имахме сатанински ритуал, който някой направи в предната градина. Събудих се и една дупка беше изгорена и в нея имаше всякакви неща. Или хора, които се опитват да нахлуят, или да се катерят през оградата.

как да се размрази замръзналата земя

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Vimeo видео.

Докато оттогава семейството е поставило ограда - една, която тя признава, е „грозна“ - Oakenfold се надява събитието на живо този уикенд да предизвика апетитите на най-големите фенове на шоуто. Тя каза, че тя и съпругът й също са се запознали малко със статута на къщата като туристическа атракция и са решили да се наклонят в нея този Хелоуин, за да подкрепят Baby2Baby . Част от приходите от продажба на билети ще бъдат дарени на благотворителната организация.

„Мислехме, че ако феновете видят малко как изглежда къщата отвътре, може би няма да искат да нахлуят“, добави тя. „Може би е време да приемем ситуацията малко, да отворим вратите и да видим дали можем да съберем малко пари за благотворителност. Това беше наистина тежка работа, събирайки всичко.

Правейки го по-трудно - обитаваните от духове събития дори изплашиха един от членовете на екипажа за събитието!

„Заснехме тук малък трейлър и звуковият човек трябваше да се върне за този поток на живо, за да улови цялото ни аудио и режисьорът каза, че няма да се върне, последния път, когато беше тук, се прибра вкъщи и донесе нещо с него - твърди тя. „Той беше като, той легна тази вечер и имаше нещо в края на леглото му и той не можеше да го накара да се изнесе от спалнята си ... така че приятелят му дойде с кучето си и кучето започна да ходи и трябваше да вземат мъдрец и да освободят апартамента, така че той не иска да се връща.

FX обаче беше достатъчно смел, за да се върне. След първия сезон „Американска история на ужасите“ се завръща в дома за епизоди на „Хотел“ и „Апокалипсис“ - с неохотно разрешение на собствениците.

Първоначално те се колебаеха да върнат шоуто, като FX заяви, че може просто да заснеме новите сцени на звукова сцена и да използва външни кадри от първия сезон. Но след като мрежата заяви, че Лейди Гага ще снима там като графинята, това беше всичко, което Оукенфолд трябваше да чуе, за да се съгласи.

Потокът на живо започва тази вечер, четвъртък, 29 октомври, като няколко притежатели на билети получават шанса да спят там за една нощ и да участват или в сеанс, или в паранормално разследване - което всички останали могат да гледат от уюта на собствения си дом.

За повече информация за събитието вижте официалния уебсайт тук .

Няколко посетители преди събитието на живо

Интересни Статии