Ако винаги сте се чудили дали сте „Достатъчно черен“, не сте сами

Идеята да бъдем „достатъчно черни“ е друг вреден стереотип, с който Америка е затрупана. Всеки начин, по който изберете да се движите по света, е да бъдете черен.

Любовно писмо към „видимия контур на корема“

Моят видим контур на корема е нещо, което ненавиждах завинаги; но променям това. Това е отворено писмо до моя видим контур на корема:

Ръководство за оцеляване на празниците за необвързани

Скъпи мъже, моята игра Insta не ви засяга

Не трябва да се чувствам в съзнание за снимане - било то на себе си или на храната си в ресторант. Срамът (както от мъже, така и от жени) трябва да спре.

Не всички жени с голям размер са форма на пясъчен часовник

Включването на размера бавно започва да се превръща в нещо обичайно, което е страхотно! Но не всички жени са наистина представени.

5 неща, които трябва да направите през уикенда, за които бившият ви се жени

4 въпроса в края на годината, които да си зададете

Изповеди на сервитьорката: Какво искам да знаят хората

Като ветеран в сферата на услугите, прекарах повече от десетилетие от живота си зад решетките и чакащите, има милион неща, които бих искал хората да знаят.

Получих рак на гърдата на 30 години, ето какво се случи

За жени, които се страхуват от обвързване - това е за вас

Който обичате има повече общо с политиката, отколкото бихте си помислили

В друг живот вие и политическите убеждения на партньора ви може да не са прекъсващи сделките - но какво ще кажете за 2020 г.? Тук се гмуркаме.

Съвети за грижа за кожата и стареене за цветни жени

„Черното не се напуква“ е фраза, която много от нас са чували и тези съвети за грижа за кожата и против стареене за цветни жени са точно как да го постигнете.

Аз не съм с висока поддръжка - аз просто се обичам

Защо срамуваме хората, че знаят какво искат? Нека поговорим за любовта към себе си с „висока поддръжка“ и как тя всъщност може да бъде от полза.

Какво научавате за това да бъдете единствено дете след като сте възрастен

Ето няколко неща, които научих за прехода от манталитет на безгрижно единствено дете към зряла възраст, която просто не включва братя и сестри.

Как чернокожите писателки са водили революция чрез грамотност

Признаваме протест, почитаме петиции, с радост възхваляваме уличните бойци и наземните работници, както трябва. Но какво ще кажете за писателите?

Аз съм черен и да, подкрепям семейството си за правоприлагане

Израснал съм в правоприлагащо семейство - и баща ми, и дядо ми са ченгета, а ние сме чернокожи. Ето нашата история и защо се гордея с двете идентичности.

Какво ме научи работата в технологиите за творчеството

Творчеството не е черно-бяло. Във всяка тема има възможности да се намери творчески ъгъл. Това ме научи работата в технологиите за творчеството.

Уважаеми 2016: Отворено писмо до Нова година

„Писклив“ ме накара да се чувствам по нов начин

„Пронизителен“ ме накара да се почувствам видян по начин, който телевизията рядко позволява - и втори сезон не беше изключение. Ето моите най-големи поводи:

Как да се справите, когато се чувствате като провалени