„OITNB“ Звездата на Джули Лейк говори „Скрит“ Makeover & That Shocking Season 4 Death

Вижте още НЕВЕРОЯТНИ Трансформации „Оранжевото е новото черно“ Стартиране на галерия Netflix / Гети

Предупреждение: Тази публикация и придружаващото видео съдържат ГОЛЕМИ спойлери за четвъртия сезон на „Orange Is the New Black“, който в момента се излъчва в Netflix. Прочетете на свой риск!

Джули Лейк пожелава й да отнеме много повече време, за да изглежда като метална глава.

В момента актрисата играе ролята на крадец на сцени Анджи Райс в затворническата поредица и е една от заключените дами на шоуто, която изглежда съвсем различно извън стените на затвора в Личфийлд. Като се има предвид това, нейната трансформация не отнема толкова дълго, колкото си мислите.Пийт Дейвидсън голям чеп

„Иска ми се да мога да кажа, че отнема три часа, за да изглеждам отвратителен, но вероятно е така ... гримът сам е 2 минути, а косата е 20“, казва Лейк Брайън Партичели от toofab от нейния бърз грим- под .

Тайната: онези гадни дрънкалки!„Удивително е колко отвратително изглеждаш с лоши зъби“, казва тя. - Спомням си, че за първи път го направих, когато се погледнах в огледалото, усмихнах се и избухнах в смях. Отначало ми беше безкрайно забавно. Зъбите [са] наистина бързи. Те имат небце от цветове, което е като петна от тютюн, никотин, кафе, тъмни зелени, жълти и кафяви, отвратително е. След това просто го нарисуват, това е като 30 секунди отгоре, оставете го да изсъхне и добре да си върви.

Външното различие между Анджи и Джули може да е част от причината тя да не бъде призната публично толкова, колкото някои от нейните звезди. По един особено смущаващ повод Лейк казва, че фен всъщност я е помолил да играе фотограф за момичето, докато тя се снима с останалата част от актьорския състав.

„Но тогава, когато не искам да ме разпознават, аз съм“, оплаква се тя през смях. „Спомням си, когато излезе сезон 2, работех като сервитьорка и правех неделен брънч, изцяло покрит с пот в груба престилка. Някой разпространи думата, че бях в шоуто и всички искаха да ме снимат. Така че аз съм като в престилката си. „Вижте колко е бляскаво да си актриса, ето ти яйцата.“Друг не толкова бляскав момент за Лейк: разбрах, че нейният герой ще бъде представен като Shower Pooper по време на сезон 4. След сериозно разследване се разкрива, че Анджи промъква наркотици в затвора, като целува гаджето си, поглъща наркотиците и след това пресява чрез нейната собствена ... е, знаете ли ... по-късно.

Justin Theroux татуировка обратно

„Спомням си, че се смеех много, когато разбрах, но също така бях малко смутена“, казва тя за голямото разкритие. - Сега трябва да съм още по-отвратителен? Хайде!'

Имаше и положителна страна на ситуацията. Реалният съпруг на актрисата трябваше да се появи в шоуто като красавицата на Анджи!

„Когато кастираха тази част, те бяха като:„ Имате ли приятел, с когото искате да се разберете? Не искаме да ви даваме произволна екстра, в случай че ви е неудобно. Доведох съпруга си, така че сега той е в шоуто и той създаде цял герой за себе си, нарича се Бизон, надява се да го върнат. Той не е актьор [но] той е толкова горд от външния си вид. “

Ако нейният герой някога получи предистория, има надежда той да бъде вплетен. И, говорейки за миналото на Анджи, ние почти разбрах тази година.

'Получих фалшификат в сезон 4', казва Лейк, обяснявайки, че първоначално писателите са й казали, че ще научим част от историята на Анджи. „Тогава те бяха като:„ О, съжалявам, няма да има предистория. “ Моят герой не участва в основните сюжетни линии, така че всички хора, които са получили предистории, са вплели в по-голямата история. Не го приемам лично.

Тук влизаме ОСНОВНО спойлер територия, така че не продължавайте да четете, освен ако не сте приключили целия сезон 4.

Последният до последния епизод завършва със сърцераздирателен шок, като Poussey ( Самира Уайли ) е случайно убит по време на протест. След сезон, прекаран в излагане на суровите реалности на затворническата система, това е последната капка - тъй като затворниците избухват по време на финалната скала.

„Бях много шокиран, когато го прочетох, не вярвах“, казва Лейк, размишлявайки за смъртта на Пуси. „Спомням си, че бях като:„ Всъщност тя не е мъртва. Ще я върнат в епизод 13. Спомням си, че питах хората дали е реално. Всички наистина снимаха емоционално тази сцена, беше много тъжно за целия актьорски състав.

Денис Ричардс пластична хирургия

Тя беше някак права, наистина получихме повече Poussey в Епизод 13, но само в ретроспекции.

„Всички обичаме Самира, тя е семейство за нас“, добавя Джули.

Вижте видеоклипа по-горе, за да видите как тя смята, че феновете ще реагират на смъртта - и научете малко за езерото, създадено за нейния герой.

„Orange Is the New Black“ в момента се излъчва в Netflix.

Интересни Статии