Octomom & Her Octuplets се появяват на „Лекарите“ преди осмия рожден ден


Вижте още снимки на нейното по-голямо семейство от живота! Стартиране на галерия Продукции от етап 29 / Лекарите

Преди близо 8 години, Надя Сулеман стана известен с това, че има октолети ... и проследяваше раждането им с поредица от секс касети, голи фотосесии и лоши решения.

Сега тя се опитва да докаже, че е променена жена.Сулеман, който сега се нарича с името Натали изцяло от прозвището 'Octomom', се появява във вторника на епизода на 'Докторите' - където тя разкрива защо е оставила всичко зад себе си.

на колко години е Фърги син

„Моята история ни преследва. Напуснах Octomom. Върнах се в живота си като съветник, върнах се, за да съм сигурен, че децата ми имат щастлив и здравословен живот “, обяснява тя на водещите на предаването. „Знаех, че директно вреди на семейството ми. Трябваше да ги защитя, много съм защитен.

„Когато [хората] се качат и казват:„ Здравейте, мога ли да се снимам с вас? “ и 'Здравейте, вие ли сте Octomom?' Казвам: „Вече не се справям с това, но много благодаря“, добавя тя. 'Аз съм майка и вече не го правя.'„Все още съм в процес на изваждане на собствената си стойност от тоалетната, изхвърлях го няколко пъти“, казва тя за миналото си, което включва и време като стриптизьорка. „Както всички хора, ние грешим и се учим, растем, променяме се.“

Крис Браун бивша приятелка к

Тя продължи да обяснява как „цикълът на експлоатация“, през който се е подложила, я е накарал да се самолекува с наркотици. В наши дни тя казва, че е чиста.„Когато нарушавах собствените си основни ценности и граници, ще има някакви последици. Трябваше да изтръпна емоционално с вещество, променящо настроението, за да продължа това “, разкрива тя. „Беше отровно, ужасно, вредно за мен. Отдалечих се от това, което ме караше да го използвам. Повтарях нарушаването на собственото си аз, живеех живот, несъвместим с това, в което вярвах, моята ценностна система.

41-годишната Сулеман добавя, че поема отговорност за това, че е „тъпа, безотговорна и егоистична“ с желанието си да има толкова много деца наведнъж. Тя казва, че няма желание да „натоварва“ данъкоплатците, като е на социално подпомагане и добавя, че работи усилено, за да издържа 14-те си деца.

Да, тя има още шест деца в допълнение към октолетите.

„Притежавам и поемам отговорност за лошия си избор, но това не отнема от това колко необикновени се оказаха тези деца“, казва тя.

След това децата излязоха да докажат колко добре са приспособени Ноа , Малия , Исая , Нария , Йона , Макай , Йосия и Йеремия всички излязоха на сцената, за да поздравят домакините.

На въпрос какво мислят за майка си, едно от децата на Натали отговаря: „Тя се справя чудесно“.

Чарлстън SC към Блъфтън SC

Вижте видеото по-долу, за да видите как децата получават ранна изненада за осмия си рожден ден, което всъщност се случва през януари.

За да видите повече от Сулеман, проверете местните списъци за да видите кога „Лекарите“ се излъчват във врата ви на гората!

Интересни Статии