Какво представлява комбинирането на храни? Всичко, което трябва да знаете

Ако никога не сте чували за комбиниране на храни, добре, ще го направите - ето какво трябва да знаете и обмислите за най-новата диетична мода:

10 храни, които ще засилят блясъка на кожата ви

Търсите начин да накарате кожата си да засияе отвътре навън? Заредете тези 10 храни, всички известни с това, че помагат в блестящ тен.

10 от най-добрите одобрени кето сладки лакомства

17 Жени в уелнес ви показват вътрешността на хладилника си

Прочетете, за да разберете какво 17 диетолози, лекари, уелнес блогъри, предприемачи и лечители държат в хладилниците си.

Какво представлява костният бульон? Ето защо хората го пият

Може да сте виждали любимите си влиятелни и известни личности да пият костен бульон. И така, какво е с рекламата и какво, по дяволите, е тя !? Ние обясняваме.

Как да се обучите да виждате храната като гориво

Говорих с Ели Рим, сертифициран треньор по здравеопазване и уелнес, за да науча повече за това как да се тренирате да гледате на храната като гориво за нашето тяло.

Най-добрият начин да персонализирате вашата рутинна програма

Уелнес процедурите трябва да бъдат съобразени с нашите нужди, но е трудно да се разбере какво работи. Ето как да персонализирате рутината си за оптимално здраве.

Окончателното ръководство за растителна диета

Чували сте за това, но какво всъщност означава „растителна основа“? Тук ние го разбиваме и обясняваме с помощта на експерти:

Две седмици ходих без млечни продукти - ето какво се случи

Нашата редакторка, която мрази бадемовото мляко и никога не пропуска ментовия сладолед, се предизвика да остане без млечни продукти в продължение на две седмици - ето как се случи:

9 уелнес документални филма, които ще променят начина, по който виждате здравето си

Препоръчвам ви да развиете своя собствена система от убеждения въз основа на вашите знания. Ето няколко от любимите ми документални филми за здраве и уелнес.

Ползите от яденето на противовъзпалителна диета

Противовъзпалителната диета е свързана с поставянето на правилните храни в тялото ви, за да се предпазите от болести и да бъдете най-здравословното си.

Какво научих през първата си седмица на Whole30

Мислите да стартирате Whole30? Ето всичко, което научих и това, което мисля, че всеки трябва да знае преди първата си седмица.

Периодичното гладуване промени начина, по който се чувствам и ям

Периодичното гладуване напълно промени начина, по който се чувствам всеки ден, и не мисля, че някога ще се върна към това да не постим. Прочетете за подробности за пътуването ми.

Как да спрем преяждането и скуката

Това са моменти на висок стрес и когато хвърлите седене вкъщи по цял ден, може да се случи много скука да ядете. Ето как да го ограничите:

15 смутита, които обичаме от диетолога на Лорън Конрад

Тези смутита са не само лесни, здравословни и одобрени от Лорън Конрад, но са и изключително вкусни (и с вкус като любимите ви десерти).

Какво означава „Яденето на чисто“ дори?

Яденето на чисто и зелено никога не е било по-популярно - и въпреки това терминът може да се тълкува толкова много различни начини. Ето как да разберем „чисто хранене“.

Какво можете да си купите във фризерната пътека, което всъщност е здравословно, според диетолог

Тъй като Target е доста повсеместно достъпен, закръглих любимите си снимки, използвайки продукти от селекцията им във фризер.

Как балансирам хормоните си и укротявам възпалението си

Обърнах се към всички фактори в живота си, които можех да контролирам: хранене и начин на живот. Направих доста промени през годините.

Как непоносимостта към храната ме караше да се храня

В опит да разбера непоносимостта си към храната, изрязах толкова много храни, че се страхувах да ям. Ето какво научих от моя опит:

Наистина ли е важно закупуването на органични продукти?

С всички модни уелнес етикети, как можете да решите какво всъщност е най-доброто за вас? Разбиваме го за вас тук.