Звездата на „Монахинята“ Бони Арънс иска „Дневниците на принцесата 3“ да се случи и да мисли, че тази актриса трябва да насочва

Ролята на „Американска история на ужасите“ излиза на годишното парти на звездите FX 2018 Виж снимките Гети

Звездата на „Монахинята“ Бони Ааронс определено би се заинтересувала да повтори ролята си на „Дневниците на принцесата“ за трети филм, ако студиото му даде зелена светлина и смята, че Ан Хатауей трябва да е този, който да го насочва.'Шегуваш ли се? Разбира се, щях да го направя - каза Ааронс TooFab . „Обичам„ Дневниците на принцесата! “ Шегуваш ли се? Да, да, да, да, да, да, да! '

Преди тя ни ужасяваше като ghoul in 'Призоваването' Вселената, Ааронс е известна с ролята си на баронеса Джой фон Трокен и в двата филма 'Дневниците на принцесата'.Дисни

'Ами не знам дали ще го направят', каза тя. „Нямам представа дали ще го направят, но искам да кажа, че се говореше за това, но не знам. Според мен човекът, който трябва да го режисира, е Ан Хатауей. ... Искам да кажа, че не предвиждам някой друг да ръководи това.Ааронс добави, че не е сигурна дали Хатауей се 'интересува' от режисурата, но каза, че е 'толкова невероятна'. На въпрос дали би го направил накрая бъде ред на нейния герой да грабне короната (трети път чар!), Ааронс се засмя и обясни, че „не може да каже това“, но вярва „може да има нещо написано“, но не успя да потвърди.

колко пари е загубил Найк

Още през юли 2017 г. ОНЗИ съобщи, че Мег Кабот, авторката на романите, по които са базирани филмите, потвърждава, че съществува сценарий за евентуална трета част. Преди това, покойният режисьор Гари Маршал каза на People през март 2016 г., че говори за възможността с Hathaway. „Бях с Ан Хатауей преди няколко седмици. Изглежда, че искаме да направим „Дневниците на принцесата 3“ в Манхатън “, каза тогава той.

„Човече, бих се радвал“, повтори Ааронс. 'Бих го направил.'Актрисата говори и с TooFab за трансформирането в Монахинята за самостоятелния филм на ужасите, в който нейният герой е титулярният антагонист. Ааронс играе демоничната монахиня Валак, злонамерена сила, която преследва свещеник (Демиан Бичир) и млада монахиня (Таиса Фармига), когато отиват в Румъния, за да разследват смъртта и самоубийството на друга млада монахиня.

Въпреки че Ааронс не може да говори за нейния невероятен процес на трансформация на грима в детайли, тя разля, че цялата работа се извършва с четка, описвайки персонажа като „ръчно рисуваната Мона Лиза“ на филма.

Филмът на ужасите, който се появи в кината този уикенд, беше заснет в Румъния, като много сцени се разиграваха в подземни домове, подобни на пещери, което улеснява още повече ужасите на сцената. Ааронс дори каза, че гримът й е толкова плашещ, че прилеп „я разгледа добре [в нея] в този грим на Валак и полетя право в палатка“.

New Line Cinema

Ааронс е играл Монахинята три пъти: първо в „The Conjuring 2“, второ в „Annabelle: Creation“, а след това сега в „The Nun“. Ааронс каза, че се чувства 'почетена', че персонажът вече има свой собствен филм.

неща, които виждате през пролетта

'Беше фантастично. За мен е голяма чест - каза тя. „Толкова съм им благодарен, че знаете, че ми позволиха да играя този герой. Обичам го. Толкова е забавно. Фантастично е.'

След като участва в тези филми на ужасите и е страшен фен на филма, това, което странно най-много плаши Ааронс, са интервютата и червените килими. Ааронс каза, че понякога се притеснява да каже нещо „глупаво“, докато прави преса и смята, че е „страшно“ да се разхождаш по червения килим.

На въпрос какво обича най-много във филмите на ужасите, Ааронс обясни: „Когато гледате филм на ужасите, вие издавате много страх. Знаете ли, изпитвате този страх, но след това го освобождавате и няма нищо, което да се чувства по-добре от това да освободите страховете си.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на Гети