Голи фото хакове: От Лесли Джоунс до Пейдж на WWE (Снимки)

гола снимка на знаменитости Лесли ДжоунсГети изображения

За съжаление, много знаменитости са нападнати от хакери, които са откраднали лична информация, както и сексуални снимки от техните телефони и компютри.

Лесли ДжоунсГети изображения

Лесли Джоунс

Джоунс е последната жертва на голи фото хакери, като личният й уебсайт е вандализиран и няколко изрични снимки са публикувани преди свалянето на сайтаМинистерството на вътрешната сигурност започна разследване на хака, за което мнозина смятат, че е извършено от фен на бившия редактор на Breitbart Мило Янопулос, който беше забранен в Twitter след „целенасочената злоупотреба“ с комика.

Гети изображенияГети изображения

Скарлет ЙохансонЗвездата на „Отмъстителите“ е била жертва на хакери многократно. Голи снимки на актрисата бяха пуснати онлайн през 2011 г. и отново в масовия хак през 2014 г.

Извършителят на инцидента през 2011 г. в крайна сметка беше осъден на 10 години затвор.

Дженифър Лорънс е вокалнаГети изображения

Дженифър ЛорънсЛорънс беше сред най-известните жертви на хак през 2014 г. Тя се обяви категорично против онези, които гледаха снимките, като каза, че това е „сексуално престъпление“.

Кейли КуокоГети изображения

Кейли Куоко

Звездата от „Теория за големия взрив“ също беше хванат в хак през 2014 г. и го взе в крак с нахален пост в Instagram.

Гети изображения

Селена Гомез

Хакът през 2014 г. веднага привлече вниманието на ФБР, което започна разследване на събитието, което отне над 100 жертви, повечето от които знаменитости.

СИДНИ, АВСТРАЛИЯ - 24 НОЕМВРИ: Кирстен Дънст пристига вГети изображения

Кирстен Дънст

Жителят на Пенсилвания Райън Колинс в крайна сметка беше заловен и обвинен за неправомерен достъп до акаунтите в Google и Apple на много известни личности, въпреки че самоличността им не беше оповестена публично.

Гети изображения

Кейт Ъптън

В крайна сметка Колинс се призна за виновен по едно обвинение за неоторизиран достъп до защитен компютър за получаване на информация, като получи 18-месечна присъда затвор в сделката за признаване на вината.

РианаГети изображения

Риана

Колинс не беше единственият, обвинен в хака. Едуард Майерчик от Чикаго също беше арестуван във връзка с нарушаването на данните.

Гети изображения

Меган Добре

Majerczyk е изправен пред същото обвинение като Collins: един брой на неоторизиран достъп до защитен компютър.

ползите от меда върху кожата ви
Гети изображения

Мери Елизабет Уинстед

Majerczyk се призна за виновен по обвинението през юли 2016 г. Максималната присъда за обвинението за неоторизиран достъп до защитен компютър е пет години.

Ким КардашиянГети изображения

Ким Кардашиян

През януари 2017 г. Majerczyk получи присъда от девет месеца затвор като част от споразумение за признаване на вината. На Majerczyk също беше наредено да плати 5700 долара реституция за консултантски услуги на една неназована знаменитост поради вредата, причинена от хака.

wwe divas paige снимки хак изтичане откраднатWwe

Пейдж

Звездата на WWE Divas Пейдж заяви в Twitter че нейни „лични и лични“ снимки са били откраднати и изтекли онлайн през март 2017 г. Изтичането вероятно е част от предполагаем по -голям хак, засягащ няколко знаменитости. Подобно на други жертви на очевидния по-голям изтичане, снимки на Пейдж, чието истинско име е Сарая-Джейд Бевис, се появиха на уебсайта Celebrity Jihad.

Интересни Статии