„Северозапад“ обобщава KUWTK: Хлое е принуден да се изправи срещу това, което Ламар Одом написа в книгата си


Всеки костюм на Хелоуин на знаменитост от 2019 г. Виж снимките Гети / Instagram

„Въпреки че Ламар имаше своите демони, той изглеждаше като добър човек и не се разбра с Джордин, така че той е добре в моята книга“, пише Черната книга на Нори.

Жената отзад Черната книга на Нори - вирусен пародиен акаунт в Instagram, написан изцяло в гласа на На Ким Кардашиян нахална 6-годишна дъщеря - носи своите таланти TooFab .Всяка седмица „Нори“ обобщава нови епизоди на „В крак с Кардашианците“ и ни дава НЕЙНО поемане на цялата семейна драма.

(ЗАБЕЛЕЖКА: По-долу всъщност не е написано от Северозападна .)

Епизодът в неделя на „В крак с Кардашианците“ започна с Скот и Клои, които гледаха шоу за кучета по телевизията. Скот смята, че кучето му, Hershela (Hersh), изглежда по-добре от кучетата в шоуто, така че той получи идеята да я постави на изложение за кучета.Чудя се дали София знае как той прекарва времето си, докато тя е по цял ден в детската градина. -СЕГАKhloe и MJ посетиха Кайли в нейния офис на Kylie Cosmetics. Клои обяви, че бившият й съпруг Ламар излиза с книга. Тя каза, че е малко нервна, защото не е разговаряла с него, откакто той се изправи на крака, след като беше хоспитализиран заради предозиране с наркотици. Но тя каза, че не се притеснява той да напише нещо негативно за връзката им или семейството в книгата. Тя просто искаше той да каже истината.

мама юни загуба на жена

Успешно избягвахме бивши приятели и членове на семейството да пишат истински разкази за нас. Тишината може да се купи. Не бихте повярвали на тлъстия чек, който трябваше да напиша на Юнес. Сигурен съм, че ще трябва да дам на Ларса два пъти повече, когато най-накрая приключим с нея. -СЕГА

Khloe се премести в къщата си след дълги пет месеца ремонт. Ким посети, за да говори за предстоящото си пътуване до Белия дом. Тя беше поканена в Белия дом, за да изнесе реч за реформата в затворите и щеше да обяви ново партньорство с Lyft, за да улесни повторното влизане на хората в обществото. Khloe каза, че прави страхотно нещо и променя живота си.

Хю Хефнър с момичета

Мама също искаше да пусне палитра сенки за очи на тема затворническа реформа за KKW Beauty, за да популяризира партньорството. Казах й, че това ще бъде малко пресилено и лошо време. Запазете го за празничната колекция. -СЕГА

E! / Instagram

Kourtney нарича Larsa Bully, Kim и Kanye Renew Vows - 'North West' Recaps KUWTK

Преглед на историята

След тренировка с личния си треньор, Хлое и Малика гледаха интервюто на Ламар за „Добро утро Америка“. Това беше първото му интервю за неговата книга пред камерата. Ламар каза, че обича да бъде в крак с 'Кардашианците' и призна, че дължи извинение на Хлое и нейното семейство. Малика попита Хлое дали ще прочете книгата на Ламар. На шега тя каза, че няма да има проблем да го прочете, но че вече знае какво се случва.

Крис получи текст, докато провеждаше интервюта за пресата. Съобщението е от приятел, който я уведомява, че Ламар твърди, че Крис е помогнал да организира срещата си с Хлое в нейния клас на SoulCycle. Навлизането предизвика огромен бой между Крис и Хлое. Въпреки че все още твърди, че не го е направила, Крис бързо се опита да направи контрол на щетите, защото беше сигурна, че Клои ще се ядоса отново.

Ламар се обърна към мен за съвет дали да изложи Крис в книгата си или не. Казах му, че това може да я опустоши и да навреди на връзката й с леля Хлое. Затова казах абсолютно, да, поставете го в книгата. Във всички главни букви, получер текст. -СЕГА

Скот наел водач на кучета да дойде в къщата му, за да му покаже въжетата как да обучи Херш за изложба на кучета. След обучението водачът на кучета каза, че вижда потенциал в Hersh. Скот беше развълнуван и виждаше как кучето му печели.

бойните паркове и рек

Въпреки това, когато Скот се свърза с асоциацията на кучешките изложби (Американски киноложки клуб), те му съобщиха, че кучето му не може да се състезава, тъй като очите й не са с един и същи цвят. Скот беше изгонен, затова реши да организира собствена изложба на кучета в дома си.

Безработните имат толкова много време в ръцете си. Малко ревнувам. -СЕГА

E! / Instagram

Какво наистина си мислеше Kanye за музикалното видео на Парис Хилтън с участието на Ким - „North West“ обобщава KUWTK

Преглед на историята

В къщата на Ким Хлое каза на Ким, че Крис от години лъже за ситуацията с SoulCycle. Ламар го твърди в книгата си. Това не притесняваше Хлое, но тя не разбираше защо Крис ще излъже това.

По-късно Крис и MJ помогнаха на Скот да пазарува някои аксесоари за къщата си. Те бяха посрещнати на вратата на магазина от папараците. Докато пазаруваше, Хлое се обаждаше на Крис няколко пъти, но Крис не отговаряше на телефона. Тя избягваше Khloe, защото предполагаше, че Khloe е луда и искаше да говори за ситуацията с SoulCycle.

Обаждането на папараци и постановката на снимки е върхът Крис Дженър.

Крис също ме избягва, след като ме резервира за корицата на Harper's Baazar with Saint. Бях толкова луд и тя го знаеше. Тъй като тя не искаше да отговаря на обажданията ми, изпращах й цветя всеки ден в продължение на месец с неприятни съобщения, написани в картичките. За допълнителна жестокост ги подписах Кори Гембъл. -СЕГА

В къщата на Кортни, Клои каза на Ким и Кортни, че тя е изпратила съобщение на Ламар за историята, която той е публикувал в книгата си за това как Клоу е била момичето, с което е в хотелска стая. Тя каза, че е изненадана, че той си спомня историята, защото по това време той не е бил в най-доброто си състояние на духа. Кортни беше изненадан да разбере, че Ламар наистина е издал книга. Тя не смяташе, че това е истинско нещо. Хлое продължи, че Ламар в крайна сметка й се обади и искаше да я види и да я настигне. Хлое не беше сигурна, че иска да разговаря лице в лице с него, защото не искаше да го подвежда. Тя каза, че й липсва, но не толкова, че да иска да се събере отново. За подкрепа Ким предложи да бъде с нея, когато се срещне с Ламар.

имаш дъга на краката си

Леля Корт винаги е толкова изненадана да чуе, че други хора работят.

Наистина исках леля Хлое да се срещне с Ламар пред камерата. Оценките щяха да са златни. Екипът ми за редактиране би могъл да продължи поне три епизода. -СЕГА

Ким отиде във Вашингтон, за да изнесе речта си в Белия дом. Тя доведе своите адвокати, които й помогнаха с инициативата, която щеше да обяви. Те също й помагаха да учи за бара. Ким беше подготвила реч, но не успя да я донесе със себе си на подиума, така че тя трябваше да я крие. Тя обяви програмата за споделяне на пътувания с Lyft, която ще осигури транспорт за затворени преди това лица.

Мама иска отново да ви напомни, че тя учи за адвокат и взима бара. Ще получавате това напомняне през целия сезон. -СЕГА

E! / Instagram

'Северозападът' обобщава 'KUWTK': Пътуването на Куртни и Скот във Финландия отива на юг, север 'излага' Ким и Малика

Преглед на историята

Хлое посети Скот в дома му и му каза, че е търсила Крис, но не е могла да се свърже с нея. Скот й каза, че Крис я избягва, защото смята, че Клои е луда за ситуацията с SoulCycle и се страхува, че Клои ще дойде за нея. Клои смяташе, че Крис се страхува от нея, е нелепо, защото ситуацията се случи преди години. По-дразнеше я, че Крис я избягва. Клои и Скот измислиха план за примамване на Крис в къщата на Скот, за да може Хлое най-накрая да се изправи срещу нея.

Скот се обади на Крис и се престори, че има грип, за да дойде Крис в къщата му. Крис донесе супа и други провизии. Скот изпрати съобщение на Хлое и я уведоми, че Крис е в къщата. Клои се втурна и се изправи срещу Крис, за да я избегне. Хлое не можеше да повярва, че Крис я избягва заради нещо, което се е случило преди години. Крис каза, че се страхува, че Клои отново ще й се сърди. Клои я увери, че не е луда и те я прегърнаха.

Ситуацията с SoulCycle се случи толкова отдавна, че наистина нямаше причина леля Хлое да се сърди на Крис. Очаквам обаче с нетърпение да разбера дали Крис я е продал наскоро, когато Тристан реши да пусне книгата си. -СЕГА

Хлое посети Ким и й даде информация дали ще се срещне с Ламар или не. Чувстваше се добре, че той се извини публично, но Хлое не смяташе, че е добра идея да протегне ръка и да проведе разговор лице в лице. Тя каза, че осъзнава главата им, тъй като двойката е затворена и че иска да уважава приятелката му. Хлое каза, че обича Ламар и иска красиви неща за него, но не е нужно да се среща с него.

Ким каза, че показа на Норт снимка на Ламар, която я държи, и се опита да обясни, че Хлое е омъжена за него. Норт беше шокиран и не помнеше нищо за Ламар. Клои смяташе, че това е диво, и каза, че бракът й с Ламар се е чувствал като преди цял живот.

Съжалявам, всъщност не си спомням Ламар. Знам само това, което съм виждал в миналите епизоди на шоуто. Въпреки че Ламар имаше своите демони, той изглеждаше като добър човек и не се разбираше с Джордин, така че той е добре в моята книга. -СЕГА

mj дъщеря Париж Джаксън

„В крак с Кардашианците“ излъчва в неделя от 21:00 на E!

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram